Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Eski yapı dün akşamdan beri yok zaten istesenizde yükleyemezsiniz.
ben de onu diyorum eski yapı yok artık, ama şu an tekrar bakıyorum bir fast güncelleme gözüküyor, ilerlemek için tereddütlüyüm yanlışlıkla eski yapıları yüklemiyim diye. bu ya yeni yapı yada eski yapılar kaldırılmadı sunuculardan yada eski yapı olabilir belki ilerleyince hata verir yüklemez, öyle de olabilir, beklemedeyiz gabe den gelecek haberler için.
insider yüklü olanlarda bir ricam kontrol etsinler birşeyler gözüküyormu sizlerde yoksa error mu veriyor?

Esendağlı

Esendağlı

Üye
ben de onu diyorum eski yapı yok artık, ama şu an tekrar bakıyorum bir fast güncelleme gözüküyor, ilerlemek için tereddütlüyüm yanlışlıkla eski yapıları yüklemiyim diye. bu ya yeni yapı yada eski yapılar kaldırılmadı sunuculardan yada eski yapı olabilir belki ilerleyince hata verir yüklemez, öyle de olabilir, beklemedeyiz gabe den gelecek haberler için.
insider yüklü olanlarda bir ricam kontrol etsinler birşeyler gözüküyormu sizlerde yoksa error mu veriyor?
Bi ufak configirasyon mudur nedir onu buldu 2-3 dk.da yüklendi şimdi ise güncelleme bulmuyor

Bay H

Bay H

Üye
Yapı 10136 kullanıma sunuldu

• Beğen
Tepkiler: serinaga, suyunsesi ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: serinaga ve Esendağlı
BaySerkan

BaySerkan

Üye
güncelleme geldi arkadaşlar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
YEAAAAHHHHH

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
yumulma vakti

BaySerkan

BaySerkan

Üye
yüklüyorum şu an

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Evet şu anda bir güncelleme buldu ve yükleme başladı,kolay gelsin arkadaşlar,ŞARJLARA DİKKAT:)

BaySerkan

BaySerkan

Üye
şarjlar 2 saattir full zaten

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yahu bende diyoruym nedir bu :)

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Güncellemeden önce PIN kodu girmeyi kapalı hale getirin sim kartınız için onla ilgili bir sorun varmış sanırım yine.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BaySerkan

BaySerkan

Üye
tabi her güncellemede olduğu gibi beklemeye geçti %0 hala

Bay H

Bay H

Üye
Yeni yapı, alırım bi dal :kıskıs: :eller:

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Sensation ve Esendağlı
BaySerkan

BaySerkan

Üye
ilerleme başladı ufak ufak

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hay ... şimdi de error verdi :blink: 5 dakika önce cesaretlendirseydiniz yüklemiştim :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
0 da kaldı ilerlemiyor

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
5 inç ve üstü telefonlar için tek elle kullanım kolaylığı sağlanmış. Yapmanız gereken başlat tuşuna basılı tutmak!

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
meg1ddo

meg1ddo

Üye
evet sunucuya yüklenmeler başladı kaçırdık fırsatı artık gece yarısına anca ferahlar sunucu.

Üst Alt