Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
tüm cihazlarda tek işletim sistemi stratejisi olduğu için pc için w10 çıkmadan wp10 un çıkması neredeyse imkansız zaten..... açıkçası ben aslında gayet iyi gittiğini düşünüyorum nedeni benim yeğen lg g2 kullanıyor ve işlemcisi snap800 daha lolipop u yüklemeyi başaramadık telefona ota güncellemesi yok zaten pc süit ile tam 5 saat bekledik en son %60da saat gece 12 olunca dayanamayıp iptal edip gitti. keza diğer cihazlardada pek farklı durum yok wp u beğenmeyen zenfonlara asus lolipop güncellemesini hala veremedi. onlara nazaran wp daha iyi durumda görünüyor.

bu kadar da olmaz ki :ehe :ehe

Asus Zenfone Serisi İçin Android Lolipop Güncellemesi Geldi - MaxiCep

Bay H

Bay H

Üye
Telefonlar için 10134 numaralı yapının içeride test edildiği açıklandı. Bu yapının bazı problemleri olduğu ancak genel anlamda iyi hissettirdiği belirtildi.

Bu sefer çok daha kararlı bir sürüm bizleri bekliyor anlaşılan.

• Beğen
Tepkiler: sfgnrl
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Mobilden maxicepe neden girilmiyor?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bi arkadaşımda 720 var wp 10 kurmanın yolunu anlattım kurmuş cihaz açılmış sonra kapanmış ve şu anda cihaz açılmıyormuş ne yapmamız lazım

Kimse yokmu bilgi verecek
1- Teknik bilgi sahibi olmayanların telefonlarına WP 10 TP yüklemeleri önerilmiyor. En azından çıkan problemlerle başa çıkabilecek bilgiye sahip olmaları gerekiyor..
2- Arkadaşınız NSU ile eski sürüme geri dönebilir. Bunun için internete bağlı bir bilgisayarı olması ve o programı yüklemesi lazım.
3- Bu çözümün dışında cep telefonunu açmayı başarırsa, ayarlara ve ordan HAKKINDA yı ya da ABOUT'u arayacak ve orada telefonu resetleme tuşunu klickleyecek.
Cep telefonundaki bilgileri sıfırlanır ve WP 10 TP yeniden yüklenir.
Bunun içinde sıfır kurulum tercih edilmeli. Önerilen işlemler:
Bu yükleme de BOLGE=ABD, dil = İNGİLİZCE seçilecek.
telefonun hiç bir ayarı ile oynanmaması lazım. Örneğin, başlangıç ekranını genişleti seçtiğinde tekrar sorun çıkabiliyor.
Örneğin; bölgeyi ve dili tekrar eski haline getirdiğine sorun çıkabiliyor.
Çünkü sonuç ta bu bir Teknik Preview sürümü.
Buradaki eski mesajları takip ederek, sorunlar ve cevaplarıyla ilgili de bilgi sahibi olması lazım.
ve yeni yapının gelmesini bekleyecek.
Şimdiye kadar ki deneyimlerim bunlar.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
1- Teknik bilgi sahibi olmayanların telefonlarına WP 10 TP yüklemeleri önerilmiyor. En azından çıkan problemlerle başa çıkabilecek bilgiye sahip olmaları gerekiyor..
2- Arkadaşınız NSU ile eski sürüme geri dönebilir. Bunun için internete bağlı bir bilgisayarı olması ve o programı yüklemesi lazım.
3- Bu çözümün dışında cep telefonunu açmayı başarırsa, ayarlara ve ordan HAKKINDA yı ya da ABOUT'u arayacak ve orada telefonu resetleme tuşunu klickleyecek.
Cep telefonundaki bilgileri sıfırlanır ve WP 10 TP yeniden yüklenir.
Bunun içinde sıfır kurulum tercih edilmeli. Önerilen işlemler:
Bu yükleme de BOLGE=ABD, dil = İNGİLİZCE seçilecek.
telefonun hiç bir ayarı ile oynanmaması lazım. Örneğin, başlangıç ekranını genişleti seçtiğinde tekrar sorun çıkabiliyor.
Örneğin; bölgeyi ve dili tekrar eski haline getirdiğine sorun çıkabiliyor.
Çünkü sonuç ta bu bir Teknik Preview sürümü.
Buradaki eski mesajları takip ederek, sorunlar ve cevaplarıyla ilgili de bilgi sahibi olması lazım.
ve yeni yapının gelmesini bekleyecek.
Şimdiye kadar ki deneyimlerim bunlar.

Tşkler arkadaşım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Telefonlar için 10134 numaralı yapının içeride test edildiği açıklandı. Bu yapının bazı problemleri olduğu ancak genel anlamda iyi hissettirdiği belirtildi.

Bu sefer çok daha kararlı bir sürüm bizleri bekliyor anlaşılan.
Ayrıca Windows 10 Yapı 10134 yayınlanacak bu hafta. Windows 10 Mobile için de Yapı 10134 test ediliyorsa bilgisayar sürümünü yakalamışlar demektir.

Bu durumda bir kaç içinde Windows 10 RTM sürümü yayınlanırsa Windows 10 Mobile RTM sürümü de Temmuz-ağustos aylarında gelebileceğini gösteriyor.

skynet

Üye
5. Yapı tahminen ne zaman yayınlanır ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Cevap gelmediğine göre net olarak kimse bilmiyor, Tahminime göre 10-20 Haziran arasında olabilir.
Bu seferki yapının daha kullanılışlı olacağını ümit ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: skynet
KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
arkaşalar bilgisii olan varmı wp10 yükledm şimdi ama masaüstü gelmiyor sürekli yükleniyor yazısı var 2 saat oldu hala aynı reset attım yine düzelmedi masaüstü neden gelmez??

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
arkaşalar bilgisii olan varmı wp10 yükledm şimdi ama masaüstü gelmiyor sürekli yükleniyor yazısı var 2 saat oldu hala aynı reset attım yine düzelmedi masaüstü neden gelmez??
Bildirim merkezinden ayarları aç, arka planda açık kalsın gelir büyük ihtimalle. Yine olmazsa kişiselleştirme ayarlarından ekstra kolon seçeneğini kapa aç yine ayarları kapatmadan ana ekrana dön, gelir büyük ihtimal

• Beğen
Tepkiler: KaraKral1907
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım 29 temmuz gelsin pc ye yükleyelim arkasından mobile gelir hayırlısı umarım çok iyi bir sistem olur

skynet

Üye
5. Yapı bir an önce çıksa da yüklesem artık dayanamıyorum :D

KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
Bildirim merkezinden ayarları aç, arka planda açık kalsın gelir büyük ihtimalle. Yine olmazsa kişiselleştirme ayarlarından ekstra kolon seçeneğini kapa aç yine ayarları kapatmadan ana ekrana dön, gelir büyük ihtimal
ilgin için sağol kardeşim ama yok olmadı malesef bi sıkıntı var ama anlamadım muhtemelen kurulum kaynaklı şimdi asıl soru şu 8.1e dönme şansım var mı :)

alasulumurat

alasulumurat

Üye
ilgin için sağol kardeşim ama yok olmadı malesef bi sıkıntı var ama anlamadım muhtemelen kurulum kaynaklı şimdi asıl soru şu 8.1e dönme şansım var mı :)
Windows 10 yüklendikten sonra internetten bazı programları indiriyor otomatik olarak sanırım sen o ekranda takılı kaldın. İnternetin yavaşsa o yüzden gecikebilir.

• Beğen
KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
Windows 10 yüklendikten sonra internetten bazı programları indiriyor otomatik olarak sanırım sen o ekranda takılı kaldın. İnternetin yavaşsa o yüzden gecikebilir.
başlangıç ekranını daha hiç göremedm yok ne ettimse gelmiyor geri tuşuna basılı tutunca bile göstermiyor uygulamaları da göremiyorum sadece hızlı işlem merkezini kullanabiliyorum telefonun acaba bilginiz var 8,1i geri nasıl yükleyebilrm? wp10 için 8.1i yükleypp tekrar kurmam lazm

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
başlangıç ekranını daha hiç göremedm yok ne ettimse gelmiyor geri tuşuna basılı tutunca bile göstermiyor uygulamaları da göremiyorum sadece hızlı işlem merkezini kullanabiliyorum telefonun acaba bilginiz var 8,1i geri nasıl yükleyebilrm? wp10 için 8.1i yükleypp tekrar kurmam lazm
Kapatıp açmayı hiç denedin mi?
GÜÇ TUŞU + SES KISMA Ya uzuncu bir süre basılı tutunuz.
Bundan önce bir şeyi daha denemen gerekibilir..

Bildirim merkezini açıkken.. AYARLAR'a gir..
Ayarlara girdiğinde ise o'nu kapatmadan..
Geri tuşuna bas bakalım başlangı ekranı geri geliyor mu?

• Beğen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
:)
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga, sazobalı ve 3 diğerleri
KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
Kapatıp açmayı hiç denedin mi?
GÜÇ TUŞU + SES KISMA Ya uzuncu bir süre basılı tutunuz.
Bundan önce bir şeyi daha denemen gerekibilir..

Bildirim merkezini açıkken.. AYARLAR'a gir..
Ayarlara girdiğinde ise o'nu kapatmadan..
Geri tuşuna bas bakalım başlangı ekranı geri geliyor mu?
kaç kere reset attım nafile ayarlar hızlı işlem merkezinden açılıyor fakat ordada geri tuşuna basılı tuttuğumda bile başlangıç ekranı görünmüyor hiç format atsam kendine gelir mi acaba?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
kaç kere reset attım nafile ayarlar hızlı işlem merkezinden açılıyor fakat ordada geri tuşuna basılı tuttuğumda bile başlangıç ekranı görünmüyor hiç format atsam kendine gelir mi acaba?

Öncelikle telefonu tamamen kapat.
1- Tel Kapalı iken SES KISMA tuşuna basılı tut. Ardından Elini çekmeden GÜÇ Tuşuna basılı tut.
Ekrana büyükçe bir ünlem ! işareti gelecektir.
Bu işaretten sonra elini çek. ve aşağıdaki şilemleri yap.
2- Ses açma tuşu bas çek 1 kere
Ses kısma tuşu bas çek 1 kere
Power güç tuşu bas çek 1 kere
Ses kısma tuşu bas çek 1 kere dokun..
Telefon yeniden başlar..

3- Telefon başladıktan sonra BOLGE= ABD, DİL=İNGİLİZCE yap.
NOT: Bu arada seçenek gelirse SIFIR KURULUM u tercih et..

Telefon yükleme işlemini bitirdikten sonra
yaklaşık 1 saat kadar hiç bir işlem yapmadan telefonu bir kenara bırak(ki ekran gerisinde yaptığı işlemleri tamamlayıp kendine gelsin)
Başlangıç ekranındaki kutucukların sayısını artırma..
diğer ayarlarla ilgili mecbur kalmadıkça oynama..
Bu işlem cep telefonunuza SIFIRLAMA yaparak WP 10 yükleyecektir.
Özellikle Başlangıç ekranında daha fazla kutucuk işaretlemesi yapma.. Bolge ve dil ayarlarında değişiklik yapma.
WIFI ayarı açık yapılandırılırsa sen manuel olarak KAPALI duruma getir.
Sıfır kurulum tercihi ile ingilizce dil daha sağlıklı kuruyor.

NOT: Bu işlem Ayarlardaki HAKKINDA(ABOUT) seçeneği içindeki RESETLEME ile kurma işleminden daha iyi sonuç veriyor.

Son düzenleme:
KaraKral1907

KaraKral1907

Üye
Öncelikle telefonu tamamen kapat.
1- Tel Kapalı iken SES KISMA tuşuna basılı tut. Elini çekmeden GÜÇ Tuşuna basılı tut.
Ekrana büyükçe bir ünlem ! işareti gelecektir.
Bu işaretten sonra elini çek. ve aşağıdaki şilemleri yap.
2- Ses açma tuşu bas çek 1 kere
Ses kısma tuşu bas çek 1 kere
Power güç tuşu bas çek 1 kere
Ses kısma tuşu bas çek 1 kere dokun..
Telefon yeniden başlar..

3- Telefon başladıktan sonra BOLGE= ABD, DİL=İNGİLİZCE yap.
NOT: Bu arada seçenek gelirse SIFIR KURULUM u tercih et..

Telefon yükleme işlemini bitirdikten sonra
yaklaşık 1 saat kadar hiç bir işlem yapmadan telefonu bir kenara bırak(ki ekran gerisinde yaptığı işlemleri tamamlayıp kendine gelsin)
Başlangıç ekranındaki kutucukların eyarlardan sayısını artırma..
diğer ayarlarla ilgili mecbur kalmadıkça oynama..
Bu işlem cep telefonunuza SIFIRLAMA yaparak WP 10 yükleyecektir.
ilgilendiğiniz için teşekkürler elinize sağlık şimdi denemeye başlıyorum

Üst Alt