Kısıtlama falan yok. Normal full Windows 10 alacak herkes. Ha Windows 7 Ultimate kullananlar mesela Windows 10'un eşdeğeri Windows 10 Pro alacak. Yanı alacağın Windows 10 versiyonu kullandığın Windows 7 veya 8.1 versiyonuyla aynı olacak. Öyle özellik kısma falan söz konusu değil.Ayrıca eğer korsan win7 yada 8.1 falan kullaniyorsaniz bazi özelliklerden kısılacak ve bence yüzümüze vururlar bunu her firsatta ve almaya mecbur edebilirler adami

Korsandan yukseltiyorsaniz var bu tür şeylerKısıtlama falan yok. Normal fu ll Windows 10 alacak herkes. Ha Windows 7 Ultimate kullananlar mesela Windows 10'un eşdeğeri Windows 10 Pro alacak. Yanı alacağın Windows 10 versiyonu kullandığın Windows 7 veya 8.1 versiyonuyla aynı olacak. Öyle özellik kısma falan söz konusu değil.
Aldığım bazı duyumlara göre ;
Windows 10 Mobile yüklü cihazların tanıtımlarına da Windows 10 PC sürümünün yayınlanmasından ile birlikte Temmuz ayında başlanacak. Bu arada Windows 10 güncellemesi yayınlanmadan önce Windows 10 yüklü bilgisayarlar satışa çıkacak.
Windows 10 Mobile güncellemesi kararlı sürümünün ise Ekim ayında muhtemelen Ekim ayının son haftası yayınlanacağı belirtiliyor.
Kaynak sormayın döverim![]()
Herkese bedava w10 verilmesinin ardında yatan asıl neden bence de tam burası zaten. Mağaza yetersiz bazılarımıza göre.Eğer gerçekten sozlerinde durupta butun platformlara 29 Temmuz da verirlerse bir de uygulama sıkıntısını çözerlerse bakın buraya yazıyorum microsoftun önüne kimse geçemeyecek
Benc e bu anda orijinal çakma hesabın pek de bir farkı yok. Zira hepimizin (%99,9) ilk aldığında Orijinal Windows işletim sistemini kullanan bir makinası vardı zaten. Mesela ben laptopu aldığımda Vista vardı. Şu anda 7-8-8.1-10 sırasıyla kullandım. Dolayısıyla Vista keyimin benim için bir anlamı yok artık. Bu arada w10 10074 Pro Tp kullanıyorum. Herkeste aynı mı yazıyor.Peki orijinal lisans sahibi olanlar için bir kullanım süresi var mı ?
Sınırsız. Windows 10 Home sürümünü 1 yıl içince yüklerseniz o artık sizin.Hayır benim demek istediğim şimdi benim laptopun 8.1 s.l orijinal lisansı var ben windows 10'a geçtiğimde herhangi bir süre varmı yoksa sınırsız kullanabilecekmiyim onu soruyorum
inşallah denim güncellemesi gibi dağıtılma süreci uzun ve sıkıcı sürmezAldığım bazı duyumlara göre ;
Windows 10 Mobile yüklü cihazların tanıtımlarına da Windows 10 PC sürümünün yayınlanmasından ile birlikte Temmuz ayında başlanacak. Bu arada Windows 10 güncellemesi yayınlanmadan önce Windows 10 yüklü bilgisayarlar satışa çıkacak.
Windows 10 Mobile güncellemesi kararlı sürümünün ise Ekim ayında muhtemelen Ekim ayının son haftası yayınlanacağı belirtiliyor.
Kaynak sormayın döverim![]()
Microsoft daki bilgilendirmeyi iyi oku çünkü yanlış biliyosun veya yanlış duyum almışsın1 sene boyunca değil o konu biraz yanlış anlaşıldı söyle söyliyeyim benim duyduğum ve anladığım kadarı ile 1 sene içerisinde windows 10 yükselten kullanıcılar tam sürüme geçmiş olucaklar ücretsiz olarak ancak 1 sene sonra yükseltmek isteyenlerden cüzi bir miktar artık ne kadar isterler bilmiyorum para istenecek olay bu yani, size windows 10 deneme sürümü kurdumuyacak
yazıları okudum ayrıda ms türkiye yetkilisininde açıklaması var bununla iligli bir forum sitesine katılmıştı orada bununla iligli bir soru sorulmuştuMicrosoft daki bilgilendirmeyi iyi oku çünkü yanlış biliyosun veya yanlış duyum almışsın
Orijinal bir Windows 7 veya 8 kullanıcısı iseniz bir yıl içerisinde Windows 10 yükseltme seçeneğinden yararlandığınız takdirde lisansınız ömür boyu sizin olmakta. Herhangi bir deneme veya kısıtlı bir sürüm değil.Bende w7 var ve w10 a yükseltmek için gelen yazıda 1 sene boyunca w10 u ücretsiz olarak ve tam sürüm olarak kullanabileceğim yazıyor,bilgilendirme bugün geldi ve kayıt yaptım
Pardon arkadaşlar orada bir yanlışlık oldu,w10 u kullanma sürem 1 yıl ile sınırlı değil,"sınırsız" ..Orijinal bir Windows 7 veya 8 kullanıcısı iseniz bir yıl içerisinde Windows 10 yükseltme seçeneğinden yararlandığınız takdirde lisansınız ömür boyu sizin olmakta. Herhangi bir deneme veya kısıtlı bir sürüm değil.
Ek olarak arkadaşlar forumda bilgisayar işletim sistemine ait bölümler mevcut, lütfen Windows 10 bilgisayar sürümü ile ilgili soruları ve bilgileri orada paylaşalım. Bu konu mobil sürüme aitken sürekli farklı taraflara kayıyor.
Küçük bir şey diyim bende eğer laptopunuzu aldığınızda içinde lisanslı win varsa o win 10 oluyor ama normal retail sürüm gibi o lisans koduyla istediğiniz bilgisayara yine yükelyemiyorsunuz. Sadece aynı laptopa.Orijinal bir Windows 7 veya 8 kullanıcısı iseniz bir yıl içerisinde Windows 10 yükseltme seçeneğinden yararlandığınız takdirde lisansınız ömür boyu sizin olmakta. Herhangi bir deneme veya kısıtlı bir sürüm değil.
Ek olarak arkadaşlar forumda bilgisayar işletim sistemine ait bölümler mevcut, lütfen Windows 10 bilgisayar sürümü ile ilgili soruları ve bilgileri orada paylaşalım. Bu konu mobil sürüme aitken sürekli farklı taraflara kayıyor.
10074 ile baya bi geride kalmışsın.Herkese bedava w10 verilmesinin ardında yatan asıl neden bence de tam burası zaten. Mağaza yetersiz bazılarımıza göre.
1. Adım: Bedava herkes yükler
2. Adım: Microsoft der ki dünya çapında 2 milyar pcye yuklendi.
3. Adım: Geliştiricinin gözler yerinden oynar.
4. Adım: Uygulama seve seve (!)mağazaya yüklenir
5. Adım: Tek platform ortak uygulama olması hasebiyle uygulama wp10 için de çıkmış olur.
5. Adım: Mağaza bahanesi ortadan kalkar.
6. Adım: Parçala Behçet, yi beni Recep vs.
Benc e bu anda orijinal çakma hesabın pek de bir farkı yok. Zira hepimizin (%99,9) ilk aldığında Orijinal Windows işletim sistemini kullanan bir makinası vardı zaten. Mesela ben laptopu aldığımda Vista vardı. Şu anda 7-8-8.1-10 sırasıyla kullandım. Dolayısıyla Vista keyimin benim için bir anlamı yok artık. Bu arada w10 10074 Pro Tp kullanıyorum. Herkeste aynı mı yazıyor.