Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Ayrıca eğer korsan win7 yada 8.1 falan kullaniyorsaniz bazi özelliklerden kısılacak ve bence yüzümüze vururlar bunu her firsatta ve almaya mecbur edebilirler adami

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ayrıca eğer korsan win7 yada 8.1 falan kullaniyorsaniz bazi özelliklerden kısılacak ve bence yüzümüze vururlar bunu her firsatta ve almaya mecbur edebilirler adami
Kısıtlama falan yok. Normal full Windows 10 alacak herkes. Ha Windows 7 Ultimate kullananlar mesela Windows 10'un eşdeğeri Windows 10 Pro alacak. Yanı alacağın Windows 10 versiyonu kullandığın Windows 7 veya 8.1 versiyonuyla aynı olacak. Öyle özellik kısma falan söz konusu değil.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Aldığım bazı duyumlara göre ;

Windows 10 Mobile yüklü cihazların tanıtımlarına da Windows 10 PC sürümünün yayınlanmasından ile birlikte Temmuz ayında başlanacak. Bu arada Windows 10 güncellemesi yayınlanmadan önce Windows 10 yüklü bilgisayarlar satışa çıkacak.

Windows 10 Mobile güncellemesi kararlı sürümünün ise Ekim ayında muhtemelen Ekim ayının son haftası yayınlanacağı belirtiliyor.

Kaynak sormayın döverim:ehe

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01, GianniInfantino ve 4MaGuS
yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Kısıtlama falan yok. Normal fu ll Windows 10 alacak herkes. Ha Windows 7 Ultimate kullananlar mesela Windows 10'un eşdeğeri Windows 10 Pro alacak. Yanı alacağın Windows 10 versiyonu kullandığın Windows 7 veya 8.1 versiyonuyla aynı olacak. Öyle özellik kısma falan söz konusu değil.
Korsandan yukseltiyorsaniz var bu tür şeyler

braayn

braayn

Üye

Windows 10 Mobile yüklü cihazların tanıtımlarına da Windows 10 PC sürümünün yayınlanmasından ile birlikte Temmuz ayında başlanacak. Bu arada Windows 10 güncellemesi yayınlanmadan önce Windows 10 yüklü bilgisayarlar satışa çıkacak.

Windows 10 Mobile güncellemesi kararlı sürümünün ise Ekim ayında muhtemelen Ekim ayının son haftası yayınlanacağı belirtiliyor.

abi bu dediğin durumu denimde yaşadık 2014 ekim kasım aralık derken 2015 şubatta aldık bu nedenle bu yıl sonunu bence hiçmi hiç W10M beklemeyin derim.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

skynet

Üye
Peki orijinal lisans sahibi olanlar için bir kullanım süresi var mı ?

ON9

ON9

Üye
Eğer gerçekten sozlerinde durupta butun platformlara 29 Temmuz da verirlerse bir de uygulama sıkıntısını çözerlerse bakın buraya yazıyorum microsoftun önüne kimse geçemeyecek
Herkese bedava w10 verilmesinin ardında yatan asıl neden bence de tam burası zaten. Mağaza yetersiz bazılarımıza göre.
1. Adım: Bedava herkes yükler
2. Adım: Microsoft der ki dünya çapında 2 milyar pcye yuklendi.
3. Adım: Geliştiricinin gözler yerinden oynar.
4. Adım: Uygulama seve seve (!)mağazaya yüklenir
5. Adım: Tek platform ortak uygulama olması hasebiyle uygulama wp10 için de çıkmış olur.
5. Adım: Mağaza bahanesi ortadan kalkar.
6. Adım: Parçala Behçet, yi beni Recep vs.
Peki orijinal lisans sahibi olanlar için bir kullanım süresi var mı ?
Benc e bu anda orijinal çakma hesabın pek de bir farkı yok. Zira hepimizin (%99,9) ilk aldığında Orijinal Windows işletim sistemini kullanan bir makinası vardı zaten. Mesela ben laptopu aldığımda Vista vardı. Şu anda 7-8-8.1-10 sırasıyla kullandım. Dolayısıyla Vista keyimin benim için bir anlamı yok artık. Bu arada w10 10074 Pro Tp kullanıyorum. Herkeste aynı mı yazıyor.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01 ve StRonK

skynet

Üye
Hayır benim demek istediğim şimdi benim laptopun 8.1 s.l orijinal lisansı var ben windows 10'a geçtiğimde herhangi bir süre varmı yoksa sınırsız kullanabilecekmiyim onu soruyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hayır benim demek istediğim şimdi benim laptopun 8.1 s.l orijinal lisansı var ben windows 10'a geçtiğimde herhangi bir süre varmı yoksa sınırsız kullanabilecekmiyim onu soruyorum
Sınırsız. Windows 10 Home sürümünü 1 yıl içince yüklerseniz o artık sizin.

• Beğen
Tepkiler: skynet ve byibo
byibo

byibo

Üye
inşallah denim güncellemesi gibi dağıtılma süreci uzun ve sıkıcı sürmez

ArMaGeDdOn_87

Üye
1 sene boyunca değil o konu biraz yanlış anlaşıldı söyle söyliyeyim benim duyduğum ve anladığım kadarı ile 1 sene içerisinde windows 10 yükselten kullanıcılar tam sürüme geçmiş olucaklar ücretsiz olarak ancak 1 sene sonra yükseltmek isteyenlerden cüzi bir miktar artık ne kadar isterler bilmiyorum para istenecek olay bu yani, size windows 10 deneme sürümü kurdumuyacak
Microsoft daki bilgilendirmeyi iyi oku çünkü yanlış biliyosun veya yanlış duyum almışsın

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Microsoft daki bilgilendirmeyi iyi oku çünkü yanlış biliyosun veya yanlış duyum almışsın
yazıları okudum ayrıda ms türkiye yetkilisininde açıklaması var bununla iligli bir forum sitesine katılmıştı orada bununla iligli bir soru sorulmuştu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan izliye bilirsin, bu arada senin dediğini düşünürsek çok mantıksız olur yani sen windwos 10'a yükselttin ancak deneme sürümü ve 1 sene sonra pc de bir şey yapmana izin vermiyecek böyle bir şey yapmak yerine en başından paralı yapsınlar daha iyi, video iyi izle tam neresinde olduğu hatırlamıyorum ancak senin sorunun cevabı bu video içerisinde var

kırmızılı kısmı okumanı tavsiye ederim bu arada

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: byibo

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bende w7 var ve w10 a yükseltmek için gelen yazıda 1 sene boyunca w10 u ücretsiz olarak ve tam sürüm olarak kullanabileceğim yazıyor,bilgilendirme bugün geldi ve kayıt yaptım

Bay H

Bay H

Üye
Bende w7 var ve w10 a yükseltmek için gelen yazıda 1 sene boyunca w10 u ücretsiz olarak ve tam sürüm olarak kullanabileceğim yazıyor,bilgilendirme bugün geldi ve kayıt yaptım
Orijinal bir Windows 7 veya 8 kullanıcısı iseniz bir yıl içerisinde Windows 10 yükseltme seçeneğinden yararlandığınız takdirde lisansınız ömür boyu sizin olmakta. Herhangi bir deneme veya kısıtlı bir sürüm değil.

Ek olarak arkadaşlar forumda bilgisayar işletim sistemine ait bölümler mevcut, lütfen Windows 10 bilgisayar sürümü ile ilgili soruları ve bilgileri orada paylaşalım. Bu konu mobil sürüme aitken sürekli farklı taraflara kayıyor.

• Beğen
Tepkiler: skynet
eRdaL.

eRdaL.

Üye
Bi arkadaşımda 720 var wp 10 kurmanın yolunu anlattım kurmuş cihaz açılmış sonra kapanmış ve şu anda cihaz açılmıyormuş ne yapmamız lazım

Kimse yokmu bilgi verecek

Son düzenleme:

ArMaGeDdOn_87

Üye
Orijinal bir Windows 7 veya 8 kullanıcısı iseniz bir yıl içerisinde Windows 10 yükseltme seçeneğinden yararlandığınız takdirde lisansınız ömür boyu sizin olmakta. Herhangi bir deneme veya kısıtlı bir sürüm değil.

Ek olarak arkadaşlar forumda bilgisayar işletim sistemine ait bölümler mevcut, lütfen Windows 10 bilgisayar sürümü ile ilgili soruları ve bilgileri orada paylaşalım. Bu konu mobil sürüme aitken sürekli farklı taraflara kayıyor.
Pardon arkadaşlar orada bir yanlışlık oldu,w10 u kullanma sürem 1 yıl ile sınırlı değil,"sınırsız" ..

dakamon

dakamon

Üye

Küçük bir şey diyim bende eğer laptopunuzu aldığınızda içinde lisanslı win varsa o win 10 oluyor ama normal retail sürüm gibi o lisans koduyla istediğiniz bilgisayara yine yükelyemiyorsunuz. Sadece aynı laptopa.

sahanemir

sahanemir

Üye
Turksel 1020ye yukseltme yapamıyorum gıcık bir durum bu.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Herkese bedava w10 verilmesinin ardında yatan asıl neden bence de tam burası zaten. Mağaza yetersiz bazılarımıza göre.
1. Adım: Bedava herkes yükler
2. Adım: Microsoft der ki dünya çapında 2 milyar pcye yuklendi.
3. Adım: Geliştiricinin gözler yerinden oynar.
4. Adım: Uygulama seve seve (!)mağazaya yüklenir
5. Adım: Tek platform ortak uygulama olması hasebiyle uygulama wp10 için de çıkmış olur.
5. Adım: Mağaza bahanesi ortadan kalkar.
6. Adım: Parçala Behçet, yi beni Recep vs.

Benc e bu anda orijinal çakma hesabın pek de bir farkı yok. Zira hepimizin (%99,9) ilk aldığında Orijinal Windows işletim sistemini kullanan bir makinası vardı zaten. Mesela ben laptopu aldığımda Vista vardı. Şu anda 7-8-8.1-10 sırasıyla kullandım. Dolayısıyla Vista keyimin benim için bir anlamı yok artık. Bu arada w10 10074 Pro Tp kullanıyorum. Herkeste aynı mı yazıyor.
10074 ile baya bi geride kalmışsın.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Arkadaşlar benim pc de 10074 yuklu slow olarak yuklendi bu son gelen guncellemeler 10131 olan güncelleme slow için ne zaman yayınlanır

Üst Alt