Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Konu amacından çıkmış şu iyi bu kötü bugünün teknolojisinde şu daha iyi bu daha kötü diye bir şey yoktur ben ne kullanıyorsam benim için en iyisi odur şimdi Android bölümüne gidip te sizin sistemimiz kötü diyemem onlar için en iyisi odur
Aynen haklısın,ben iki kere android denemesi yaptım (note2 ve s3)iki cihaza toplam iki hafta ancak katlanabildim,gersin geri lumia ya geri döndüm.

• Beğen
Tepkiler: kamuraN021

luckysleven

luckysleven

Üye
@luckysleven
1 saatlik yoğun düşünceler sonucunda verebilme başarısını gösterdiğiniz yanıtlar için teşekkür ediyorum.
Aydınlatıcı, bilinçli, yol gösterici değerlendirmeleriniz maxicep'e ait en yararlı yanıtlar arşivinde her zaman yerini koruyacaktır.

Yok isim gucum var firsat buldukca yazarim merak etmeyin

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Android M tanıtıldı. Geliştirici! Önizleme durumu yayınlandı! Biz hala teknik yapının yayınlanmasını bekleyelim
Android 5.0 da geçen yıl duyurulmuştu hatırlatayım dedim. Ayrıca ön izlemesi sadece Google Play Store geliştiricileri için, yani Windows Insider gibi güncelleme olarsk yüklenmiyor. Peki bu kadar zamanda kaç tane cihaz için yayınlandı sizce? O zaman bir at sonra da Android 7.0'ı duyursunlar nasılsa önemli olan güncellemenin cihazlara gelmesi değil duyurulması :) İş tanıtmakla olmuyor. Biraz dün akşamki tanıtımdan sonra yurt dışında yaşayan akıllı telefon dünyasının önde gelen editörlerini takip ettiyseniz ne kadar dalga konusu olduğunu da görmüşsünüzdür. En basiti, bir tanesi "Google İos 9'u duyurdu" demiş. Başka bişey söylememe gerek yok herhalde.

@bozkirdangelen @luckysleven

Bu genelleme yapılan tespitler sizi hiç bir yere götürmez. Bunlar ezbere dayalı eğitim sisteminin, öğrencileri araştırma, analiz, geliştirmeye dayalı öğrenmeye yönlendirme yerine yarış atı gibi sınav hazırlığı ile öğrenci yetiştirmenin sonucu.

Ben dünyanın gelişmiş ya da gelişmekte olan hiç bir ülkesinde genç beyinlerin, araştırıp, araştırdığını analiz etmeden, sığ düşüncelerle fikir ürettiğini şahit olmadım.

Bunları söylemenin yeri belki burası değil ama bu konu bir sonraki güncellemeye kadar forumun en yoğun tartışma konusu oldu artık. Bizler de gençlere hayat tecrübemizden bir kelime aktararak maxicep kuruluş amacına hizmet etmiş oluruz.
Bu arada Microsoft'un Bloom adındaki yeni uygulamasının ikonu. Ama uygulamanın ne işe yaradığı hakkında bilgi yok.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, flutewoddy, Esendağlı ve 1 kişi daha
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Oooo yeni Ms uygulaması bakalım ilk android'e mi gelecek yoksa ilk ios'e mi gelecek. Yoksa Ms herkesi ters köşe yapıp Tizen'e mi verecek ilk önce. :)

• Beğen
Tepkiler: symbianbelle, kaygisiz43, BomberMAn_01 ve 2 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ohhh yeni Ms uygulaması bakalım ilk android'e mi gelecek yoksa ilk ios'e mi gelecek. Yoksa Ms herkesi ters köşe yapıp Tizen'e mi verecek ilk önce. :)
Şimdiye kadar ki yaptıklarına bakacak olursak,
Galiba Tizen'e verecek.
Hay Allah.. Tizen de kim, Tizen de ney ?

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Şimdiye kadar ki yaptıklarına bakacak olursak,
Galiba Tizen'e verecek.
Hay Allah.. Tizen de kim, Tizen de ney ?
Bu Ms kendi çocuğuna ilgi göstermeyip sabah akşam döven baba gibi:)
Milletin çoğunu el üstünde tutar şeker dağıtır harçlık verir ve kendi çocuğuna mendil sattırır.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yurtdışından 2 nci el L 930 veya 640 XL getirtme durumu söz konusu.
Hangisini önerirsiniz?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yurtdışından 2 nci el L 930 veya 640 XL getirtme durumu söz konusu.
Hangisini önerirsiniz?
Lumia 930'un kamerası, işlemci ve Ram'i, Lumia 640 XL'nin ekranı, bataryası. Hay allah bilemedim şimdi sen ikisini de getirt beğenmediğini bana verirsin:ehe

• Beğen
Tepkiler: saynesim, m542tf, ceza87 ve 1 kişi daha
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Lumia 930'un kamerası, işlemci ve Ram'i, Lumia 640 XL'nin ekranı, bataryası. Hay allah bilemedim şimdi sen ikisini de getirt beğenmediğini bana verirsin:ehe
Bu yazdığınızdan sonra önümde bir sürü oyuncak. hepsini çok sevdiğim ama hepsini almak istediğim bir çocuk gibi hissettim.
Şaka bir yana,
Batarya da çok önemsediğim bir durum.
Hız, İşlemci, Ram ve kamera da önemsenmeyecek bir özellikler demeti değil.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
640xl 930 de glance yok ayrıca 640xl de microsoft yazıyor. tabi bataryada ekstrası ekranda büyük.
Glance özelliğini ben de çok seviyorum.
TAbi batarya nın dayanıklı olanı da.
Orta segmente olan ve hem bu ikisninin özelliklerini de üzerinde taşıyan bir telefon piyasaya sürülse her halde yok satar.
Anlamakta da güçlük çekiyorum, 640 'ı adamlar piyasaya sürmüşler, 2 nci eli de piyasada geziyor ve bize ne zaman gelecek hala bilmiyoruz.
920 de glance özelliğinin var olması ve 930 da olmaması da ayrı bir garabet

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Glance özelliğini ben de çok seviyorum.
TAbi batarya nın dayanıklı olanı da.
Orta segmente olan ve hem bu ikisninin özelliklerini de üzerinde taşıyan bir telefon piyasaya sürülse her halde yok satar.
Anlamakta da güçlük çekiyorum, 640 'ı adamlar piyasaya sürmüşler, 2 nci eli de piyasada geziyor ve bize ne zaman gelecek hala bilmiyoruz.
tamam işte 640xl de hepsi var. orta segment. maliyetleri ne kadar olacak?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Cep telefonu işiyle amatör olarak ilgilenen bir arkadaşım bakacak
ve bana bildirecek.
Her halde buradaki gibidir. Kullanım durumu, temizliği, kutulu, fatura olup-olmama durumu fiyatta farkettirir.
Ama yurtdışı olmasından dolayı 640 XL ye 400-450 denfazla vermem,
çünkü buradaki vergiyi de üzerine koyduğumuz zaman 600 e varıyor
ki Burada satışa sunulduğunda 800 civarında olur diye düşünüyorum.
Nokia Lumia 640 XL (Dual), 3G, 8 GB, White

orada sıfırı 517.-TL tutuyor.
Nokia Lumia 640 XL, 4G LTE, 8 GB, Black
bu özelliği olan da 560._Civarında tutuyor.
Bun fiyatların üzerine burdaki vergiyi de koymamız lazım. 120.-TL idi galiba.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Cep telefonu işiyle amatör olarak ilgilenen bir arkadaşım bakacak
ve bana bildirecek.
Her halde buradaki gibidir. Kullanım durumu, temizliği, kutulu, fatura olup-olmama durumu fiyatta farkettirir.
Ama yurtdışı olmasından dolayı 640 XL ye 400-450 denfazla vermem,
çünkü buradaki vergiyi de üzerine koyduğumuz zaman 600 e varıyor
ki Burada satışa sunulduğunda 800 civarında olur diye düşünüyorum.
Nokia Lumia 640 XL (Dual), 3G, 8 GB, White

orada sıfırı 517.-TL tutuyor.
Nokia Lumia 640 XL, 4G LTE, 8 GB, Black
bu özelliği olan da 560._Civarında tutuyor.
Bun fiyatların üzerine burdaki vergiyi de koymamız lazım. 120.-TL idi galiba.
640xl in tr fiyatı 899tl olacaktıu diye hatırlıyorum ama hangi versiyonu bu fiyata olur o kısmı bilmiyorum. dual modeller tr ye gelmedi daha bundada muhtemelen gelmez. arada 100-150tl bir fiyat farkı için yurd dışından getirmeye deymez, garanti durumunda büyük oynama oluyor yurt dışı cihaz uluslararası garanti kurallarına tabi oluyor oda yanlışım yoksa 1 yıllık bir süreyi kapsıyor.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
640xl in tr fiyatı 899tl olacaktıu diye hatırlıyorum ama hangi versiyonu bu fiyata olur o kısmı bilmiyorum. dual modeller tr ye gelmedi daha bundada muhtemelen gelmez. arada 100-150tl bir fiyat farkı için yurd dışından getirmeye deymez, garanti durumunda büyük oynama oluyor yurt dışı cihaz uluslararası garanti kurallarına tabi oluyor oda yanlışım yoksa 1 yıllık bir süreyi kapsıyor.
Bence de değmez gibi görünüyor.
Eğer çok cazip bir fiyat durumu ve temiz bir cihaz rastlarsa o başka.

braayn

braayn

Üye
Ms herzaman ki gibi Benim kullanıcılarım nasıl olsa beklemeye alışıklar bu nedenle biz ağırdan ağırdan yol alalım diyorlar :=)
Allahdan DENİM sorunsuz :)

• Beğen
Tepkiler: kayahan35

Üst Alt