papakudioflu
Emekli Yönetici
Lumia 1520, 2013 Eylül ayında duyuruldu, Ekim ayında satışa çıktı.
Yaklaşık 1 yıldır piyasada
15 aydır ben kullanıyorum
Yaklaşık 1 yıldır piyasada
15 aydır ben kullanıyorum
Google announces iOS 9 - "a conscious decision to focus on quality"Android M'in ses ayarları bir yerden tanıdık geldi
Abi Türkiye'de ekim ayında çıkmadı diye hatırlıyorum. Yoksa evet tanıtım ekim ayında oldu.Lumia 1520, 2013 Eylül ayında duyuruldu, Ekim ayında satışa çıktı.
bişeylerin değişmesi için bi 5 ay daha varWow 5 ay oldu ben gideli hala ayni : ) Ama isim bu sefer daha pro olmus. Teknik preview daha cezbedici : )

1020 var.işlemci için birşey diyemem ama 2 gb ram hala WP için fazla bile.yaklaşık iki yıllık cihaz.iki yıl önce çıkan androidlere bakın.şimdi kağnı gibi hepside.apple'a diyecek yok zaten.durum ortada.her verilen güncellemede batarya süresi kısalıyorBence Apple ileriye dönük cihaz yapıyor MS öyle değil.Bazı istisna modelleride var tabiki

Temin daha fazla dayanamayıp 1. yapıdan sonra 4. yapıdaki Win10'u kurdum, sonra İnseder'a göz atayım dedim.
Inseder Slow ne zaman yayınlandı ki?Gözümden kaçtı sanırım .
Bu arada, pil ikonumla dalga geçmeyin he
Değerlendirmeleriniz bilimsellikten uzak, tamamen kendi çevrenizde gördüklerinizi değerlendirmekle sınırlı, dar kapsamlı düşüncelerinizden ibaret görünüyor.Wp yi kullanan 3 farkli grup var.
-ucuza hizli telefon isteyenler
-baska platformlardan sıkılip gelenler
-yarini yokmus gibi wp yi savunup ne olursa olsun wp diyenler bunlar genelde 2 cihaz tasir biri android yada iostur digeri wp dir..
1.gruba tavsiyem burada kendinizi parcalamayin. Gm yine birseyler yapmis 4g falan.. Bunu kullanin en azindan 2015 dunyasina ayak uydurun.
2.gruba kendimi dahil ediyorum. 1.5 senelik wp macerasina birkac wp sigdirdim ama zor dayandim. Emin olun tilkinin donup dolasacagi yer yine kurkcu dukkani oluyor. Note3 ile mutluyum 40 tane wp toplasan 1 note3 etmez.
Iosa geri donenlerde benim gibi dusunuyordur buyuk ihtimal. Ip6 ve 6plus ciddi anlamda asmis modeller. Yok siri bunu yapmiyormus yok sunu yapmiyormus geciniz onlari.
3.gruba diyecek laf yok degisik bir kafa modeli : )
Her birinin izlediği yol farklı fakat Windows Phone OS'nun izlediği yol ile gittiği yol arasında çok çelişki var. Şimdiye kadar çok farklı yerlerde olabilirdi ama olmadı. Ben de senin gibi çok heves ederek Nokia Lumia 920 almıştım. Çokta beğenmiştim. Spresifik bir telefon demiştim. Arkadaşlara övmeler falan bunları hepimiz yaşadık.. Sonra Nokia Lumia 925 aldım. Şekli, duruşu, menüsü.. benim için hala çok özel bir telefon.Değerlendirmeleriniz bilimsellikten uzak, tamamen kendi çevrenizde gördüklerinizi değerlendirmekle sınırlı, dar kapsamlı düşüncelerinizden ibaret görünüyor.
Hangi çoğunluğun neyi kullandığı, neden kullanmadığı gibi konulara daha doğrucu cevaplar verebilmek için bilimsel bir anket yapmak lazım.
Ben akıllı telefon hiç kullanmaz iken, yani Ne WP yi ne Android işletim sistemini tanımızken, haydi gidip bir akıllı telefon alayım diye satış yerlerine girip bir sürü model, marka, sistemi araştırıp, WP Lumia 920 yi elime alıp incelediğimde "işte benim alacağım telefon bu" dedim.
Demekki her insana daha şık gelen, daha kullanışlı gelen madel ve sistemler var ve insanlar bu elektriğe göre yaklaşıyorlar.
Mesela sadece para,itibar ve statü değil. Öyle olsaydı herkes IPhone alırdı değil mi?
Yanılıyor muyum acaba; WP yi kullananlar sanki daha bilinçli, daha kültürlü ve tabi bir de bilişim sektörüne daha yakın olanlar gibi görünüyor. İşte bu da benim bilimsellikten uzak bir değerlendirmem.
Değerlendirmeleriniz bilimsellikten uzak, tamamen kendi çevrenizde gördüklerinizi değerlendirmekle sınırlı, dar kapsamlı düşüncelerinizden ibaret görünüyor.
Hangi çoğunluğun neyi kullandığı, neden kullanmadığı gibi konulara daha doğrucu cevaplar verebilmek için bilimsel bir anket yapmak lazım.
Ben akıllı telefon hiç kullanmaz iken, yani Ne WP yi ne Android işletim sistemini tanımızken, haydi gidip bir akıllı telefon alayım diye satış yerlerine girip bir sürü model, marka, sistemi araştırıp, WP Lumia 920 yi elime alıp incelediğimde "işte benim alacağım telefon bu" dedim.
Demekki her insana daha şık gelen, daha kullanışlı gelen madel ve sistemler var ve insanlar bu elektriğe göre yaklaşıyorlar.
Mesela sadece para,itibar ve statü değil. Öyle olsaydı herkes IPhone alırdı değil mi?
Yanılıyor muyum acaba; WP yi kullananlar sanki daha bilinçli, daha kültürlü ve tabi bir de bilişim sektörüne daha yakın olanlar gibi görünüyor. İşte bu da benim bilimsellikten uzak bir değerlendirmem.