Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Android M'in ses ayarları bir yerden tanıdık geldi :ehe

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Murat Alper, YkPkY ve 3 diğerleri
braayn

braayn

Üye
Lg G4 vs Lumia 930 4K video testi

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Lumia 1520, 2013 Eylül ayında duyuruldu, Ekim ayında satışa çıktı.
Abi Türkiye'de ekim ayında çıkmadı diye hatırlıyorum. Yoksa evet tanıtım ekim ayında oldu.
Hatta ekleyeyim, ilk satışa Vodadone üzerinden başlanmıştı ve 2014ün 1.çeyreğinde başlanacaktı. Ya ocakta ya da şubatta başlandı çünkü ben martta aldım.

Son düzenleme:
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ses kontrolleri demişken telefonda alarm kurduğumuzda ses ayarlarını full sıfır yapsak alarm çalıyor normal olarak çalmaması lazım değil mi, ancak dün denediğimde alarm çaldı ve daha sonra ses az ve yüksekte iken deniyorum ses seviyesi devamlı aynı, yani denimde sürümünde olan sorun yok şuan ancak ses seviyesi biraz daha yüksek olsa iyi olurdu (bunu yazarken aklıma geldi acaba alarm ses seviyesi şuanlık ayarlanamadığı için mi şuan sessize falan alma yapamıyoruz şuan)

braayn

braayn

Üye
5.yapı ne zaman gelir acaba ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Wow 5 ay oldu ben gideli hala ayni : ) Ama isim bu sefer daha pro olmus. Teknik preview daha cezbedici : )
bişeylerin değişmesi için bi 5 ay daha var :ehe
Bence Apple ileriye dönük cihaz yapıyor MS öyle değil.Bazı istisna modelleride var tabiki
1020 var.işlemci için birşey diyemem ama 2 gb ram hala WP için fazla bile.yaklaşık iki yıllık cihaz.iki yıl önce çıkan androidlere bakın.şimdi kağnı gibi hepside.apple'a diyecek yok zaten.durum ortada.her verilen güncellemede batarya süresi kısalıyor :ehe

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Temin daha fazla dayanamayıp 1. yapıdan sonra 4. yapıdaki Win10'u kurdum, sonra İnseder'a göz atayım dedim.
Inseder Slow ne zaman yayınlandı ki? :hmmm Gözümden kaçtı sanırım .
Bu arada, pil ikonumla dalga geçmeyin he :kıskıs:

• Beğen
Tepkiler: mp2934
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Temin daha fazla dayanamayıp 1. yapıdan sonra 4. yapıdaki Win10'u kurdum, sonra İnseder'a göz atayım dedim.
Inseder Slow ne zaman yayınlandı ki? :hmmm Gözümden kaçtı sanırım .
Bu arada, pil ikonumla dalga geçmeyin he :kıskıs:

O ayar yayınlandığını göstermiyor, sadece sonraki gelecek güncellemeler için tercih yapmanı sağlıyor.
Hangi gruptan güncelleme almak istiyorsan onu seçiyorsun.

Bay H

Bay H

Üye

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

En geç Haziranın 2. haftası gelecek gibi.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Android M tanıtıldı. Geliştirici! Önizleme durumu yayınlandı! Biz hala teknik yapının yayınlanmasını bekleyelim

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
luckysleven

luckysleven

Üye
Wp yi kullanan 3 farkli grup var.

-ucuza hizli telefon isteyenler
-baska platformlardan sıkılip gelenler
-yarini yokmus gibi wp yi savunup ne olursa olsun wp diyenler bunlar genelde 2 cihaz tasir biri android yada iostur digeri wp dir..

1.gruba tavsiyem burada kendinizi parcalamayin. Gm yine birseyler yapmis 4g falan.. Bunu kullanin en azindan 2015 dunyasina ayak uydurun.

2.gruba kendimi dahil ediyorum. 1.5 senelik wp macerasina birkac wp sigdirdim ama zor dayandim. Emin olun tilkinin donup dolasacagi yer yine kurkcu dukkani oluyor. Note3 ile mutluyum 40 tane wp toplasan 1 note3 etmez.
Iosa geri donenlerde benim gibi dusunuyordur buyuk ihtimal. Ip6 ve 6plus ciddi anlamda asmis modeller. Yok siri bunu yapmiyormus yok sunu yapmiyormus geciniz onlari.

3.gruba diyecek laf yok degisik bir kafa modeli : )

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Wp yi kullanan 3 farkli grup var.

-ucuza hizli telefon isteyenler
-baska platformlardan sıkılip gelenler
-yarini yokmus gibi wp yi savunup ne olursa olsun wp diyenler bunlar genelde 2 cihaz tasir biri android yada iostur digeri wp dir..

1.gruba tavsiyem burada kendinizi parcalamayin. Gm yine birseyler yapmis 4g falan.. Bunu kullanin en azindan 2015 dunyasina ayak uydurun.

2.gruba kendimi dahil ediyorum. 1.5 senelik wp macerasina birkac wp sigdirdim ama zor dayandim. Emin olun tilkinin donup dolasacagi yer yine kurkcu dukkani oluyor. Note3 ile mutluyum 40 tane wp toplasan 1 note3 etmez.
Iosa geri donenlerde benim gibi dusunuyordur buyuk ihtimal. Ip6 ve 6plus ciddi anlamda asmis modeller. Yok siri bunu yapmiyormus yok sunu yapmiyormus geciniz onlari.

3.gruba diyecek laf yok degisik bir kafa modeli : )
Değerlendirmeleriniz bilimsellikten uzak, tamamen kendi çevrenizde gördüklerinizi değerlendirmekle sınırlı, dar kapsamlı düşüncelerinizden ibaret görünüyor.
Hangi çoğunluğun neyi kullandığı, neden kullanmadığı gibi konulara daha doğrucu cevaplar verebilmek için bilimsel bir anket yapmak lazım.
Ben akıllı telefon hiç kullanmaz iken, yani Ne WP yi ne Android işletim sistemini tanımızken, haydi gidip bir akıllı telefon alayım diye satış yerlerine girip bir sürü model, marka, sistemi araştırıp, WP Lumia 920 yi elime alıp incelediğimde "işte benim alacağım telefon bu" dedim.
Demekki her insana daha şık gelen, daha kullanışlı gelen madel ve sistemler var ve insanlar bu elektriğe göre yaklaşıyorlar.
Mesela sadece para,itibar ve statü değil. Öyle olsaydı herkes IPhone alırdı değil mi?
Yanılıyor muyum acaba; WP yi kullananlar sanki daha bilinçli, daha kültürlü ve tabi bir de bilişim sektörüne daha yakın olanlar gibi görünüyor. İşte bu da benim bilimsellikten uzak bir değerlendirmem.

Son düzenleme:
orian

orian

Üye
Değerlendirmeleriniz bilimsellikten uzak, tamamen kendi çevrenizde gördüklerinizi değerlendirmekle sınırlı, dar kapsamlı düşüncelerinizden ibaret görünüyor.
Hangi çoğunluğun neyi kullandığı, neden kullanmadığı gibi konulara daha doğrucu cevaplar verebilmek için bilimsel bir anket yapmak lazım.
Ben akıllı telefon hiç kullanmaz iken, yani Ne WP yi ne Android işletim sistemini tanımızken, haydi gidip bir akıllı telefon alayım diye satış yerlerine girip bir sürü model, marka, sistemi araştırıp, WP Lumia 920 yi elime alıp incelediğimde "işte benim alacağım telefon bu" dedim.
Demekki her insana daha şık gelen, daha kullanışlı gelen madel ve sistemler var ve insanlar bu elektriğe göre yaklaşıyorlar.
Mesela sadece para,itibar ve statü değil. Öyle olsaydı herkes IPhone alırdı değil mi?
Yanılıyor muyum acaba; WP yi kullananlar sanki daha bilinçli, daha kültürlü ve tabi bir de bilişim sektörüne daha yakın olanlar gibi görünüyor. İşte bu da benim bilimsellikten uzak bir değerlendirmem.
Her birinin izlediği yol farklı fakat Windows Phone OS'nun izlediği yol ile gittiği yol arasında çok çelişki var. Şimdiye kadar çok farklı yerlerde olabilirdi ama olmadı. Ben de senin gibi çok heves ederek Nokia Lumia 920 almıştım. Çokta beğenmiştim. Spresifik bir telefon demiştim. Arkadaşlara övmeler falan bunları hepimiz yaşadık.. Sonra Nokia Lumia 925 aldım. Şekli, duruşu, menüsü.. benim için hala çok özel bir telefon.
Ama.... ''Sanırım o noktalı yeri herkes biliyor...'' Gelişmiyor WP, Benim için bundan fazlası lazım. Geliştiriciye suç bulmanın, ''uygulama yapmıyorlar'' demenin bir alemi yok. Bir işe giriyorsun ve bu işte marketin ne derece önemli olduğunu biliyorsun. Ona göre hareket edeceksin. Eziyeti sen çekeceksin pastayı ben yiyeceğim, çünkü parayı ben veriyorum. Biz yeterince eziyette çektik. Bekledik. ''Olacak'' dedik. Bana göre %20'si oldu. Ben müşteriyim hazırı isterim her zaman, (kendim için konuşuyorum) o yüzden yola iPhone ile devam etme kararı aldım. Telefonun değer kaybetmemesi, garanti olayı, Müşteri Hizmetlerinin ilgisi, uygulamaların ilk kullanıcısı olmak. Ben iTunes'ten şarkı da atabiliyorum yani sıkıntı yok.. Bluetooth ile kimseye birşey yolladığım da yok. Eh zaten sağ olsun Microsoft Comportation, uygulamaları iOS'a ve Android OS'a da veriyor.. Ha Windows 10 Mobile gelince neler değişir bilemem. Saygılar..

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Seviyoruz, ardındayız, umidimizi de koruyoruz.
Ancak şu da bir gerçek ki Microsoft, Android ve İos kadar asılmıyor bu işe, canlı tutmuyor, hırslı gözükmüyor.
Şunu da unutmayalım ki, microsoft un yarıştığı alanlar diğerlerinden elbette daha fazla. Bu onlara haksızlık yapmamızı biraz frenleyebilecek faktörlerden birisi.
Ama en azından Türkiye pazarında neden böylesine yoklar anlayabilmiş te değilim.

• Beğen
Tepkiler: braayn
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Microsoftun tek suçu 3 parti uygulamaları veya geliştiricilere sistemi adapte ettirememesi artık bunu nasıl yapacağı kulanıcıyı ilgilendirmez ister pars teşvik etsin ister başka bir yol denesin ama modern uygulamalar gelmediği sürece ne kadar sistem iyi de olsa kullanıcılar mahrum olduğu sürece haklı olarak acımasızca eleştirecek.

Ama şöyle bir gerçek te var w10 ile mağazalar birleştiğinde Pc sektörü herkesi çekecektir ve bu en çok mobile yaracaktır buna Google bile hayır diyemeyecek sahi Chrome bile w10 gelebilir mi sizce

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
luckysleven

luckysleven

Üye

O zaman ben o 3 gruba 1 grup daha ekleyeyim sizin icin.

-ilk akilli telefonu wp olanlar..

Ama esas mesele size laf anlatamam cunku ilk akilli telefonunuz.. Ve apple i itibar,statu objesi olarak goren yada gormese bile bu fikre yatkin olan yada hak veren bir vatandasin bana dar goruslu demesi beni bir o kadar da guldurdu acikcasi..

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
@luckysleven
1 saatlik yoğun düşünceler sonucunda verebilme başarısını gösterdiğiniz yanıtlar için teşekkür ediyorum.
Aydınlatıcı, bilinçli, yol gösterici değerlendirmeleriniz maxicep'e ait en yararlı yanıtlar arşivinde her zaman yerini koruyacaktır.

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Konu amacından çıkmış şu iyi bu kötü bugünün teknolojisinde şu daha iyi bu daha kötü diye bir şey yoktur ben ne kullanıyorsam benim için en iyisi odur şimdi Android bölümüne gidip te sizin sistemimiz kötü diyemem onlar için en iyisi odur

• Beğen
Tepkiler: sahanemir, trepcan ve Esendağlı

Üst Alt