Android M tanıtıldı. Geliştirici! Önizleme durumu yayınlandı! Biz hala teknik yapının yayınlanmasını bekleyelim
Android 5.0 da geçen yıl duyurulmuştu hatırlatayım dedim. Ayrıca ön izlemesi sadece Google Play Store geliştiricileri için, yani Windows Insider gibi güncelleme olarsk yüklenmiyor. Peki bu kadar zamanda kaç tane cihaz için yayınlandı sizce? O zaman bir at sonra da Android 7.0'ı duyursunlar nasılsa önemli olan güncellemenin cihazlara gelmesi değil duyurulması

İş tanıtmakla olmuyor. Biraz dün akşamki tanıtımdan sonra yurt dışında yaşayan akıllı telefon dünyasının önde gelen editörlerini takip ettiyseniz ne kadar dalga konusu olduğunu da görmüşsünüzdür. En basiti, bir tanesi "Google İos 9'u duyurdu" demiş. Başka bişey söylememe gerek yok herhalde.
@bozkirdangelen @luckysleven
Bu genelleme yapılan tespitler sizi hiç bir yere götürmez. Bunlar ezbere dayalı eğitim sisteminin, öğrencileri araştırma, analiz, geliştirmeye dayalı öğrenmeye yönlendirme yerine yarış atı gibi sınav hazırlığı ile öğrenci yetiştirmenin sonucu.
Ben dünyanın gelişmiş ya da gelişmekte olan hiç bir ülkesinde genç beyinlerin, araştırıp, araştırdığını analiz etmeden, sığ düşüncelerle fikir ürettiğini şahit olmadım.
Bunları söylemenin yeri belki burası değil ama bu konu bir sonraki güncellemeye kadar forumun en yoğun tartışma konusu oldu artık. Bizler de gençlere hayat tecrübemizden bir kelime aktararak maxicep kuruluş amacına hizmet etmiş oluruz.
Bu arada Microsoft'un Bloom adındaki yeni uygulamasının ikonu. Ama uygulamanın ne işe yaradığı hakkında bilgi yok.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız