Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
android üzerinde Cortana mı gördüm ben? :angry:

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
android üzerinde Cortana mı gördüm ben? :angry:
Cortana'ya sahip çıkılmaz ise ya davulcu'ya ya da zurnacı'ya varır..

Şaka bir yana eğer doğru ise bu hiç te hoş bir şey değil.
Birilerinin bindiği dalı kestiğinin bilmesi gerek.

Son düzenleme:
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Cortana ile ilgili daha önce bu haber çıktığında bi kaç.özelliği olmadan windows kullanıcı çekmek isteniyor dendi ama bildiğiniz kendi.ayağına sıkmak bu sisteme has uygulamalar yoksa kimi çekeceksin sisteme ;[

braayn

braayn

Üye
ben l1520'nin son güncellemesinin aldığı güne kadar kullanıp daha sonra diğer platformlarla Win10M değerlendirip ya tamama ya devam diyeceğim.Canımı sıkan bu tarz olaylar MS'da çok oldu...

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
luckysleven

luckysleven

Üye
Wow 5 ay oldu ben gideli hala ayni : ) Ama isim bu sefer daha pro olmus. Teknik preview daha cezbedici : )

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve mp2934
mp2934

mp2934

Üye
Uygulama olarak bir farkı olmayacak olan Cortana, Microsoft entegrasyonu bulamayacağı için Android ve iOS cihazlarda aynı verimde çalışamayacak olsa da size maç sonuçları, uçuş bilgileri ve Windows Phone ya da Windows’ta bulunan hemen tüm hizmetlerini sunacak.
Aynı verimde çalışamayacak derken full sürüm değil anlamında mı ve de bu platformlara uygulama olarak mı gelecek yoksa sisteme entegre mi olacak?

mp2934

mp2934

Üye
Cortana cidden eurovision sonuçlarını doğru tahmin etti mi :)?

symbianbelle

symbianbelle

Üye
İster full ister yarım olsun cortana diğer platformlara gelmemeli. Senin Windows olarak oturmuş eksikleri tamamen giderilmiş bir sistemin yokken uygulama açığın hat safhadayken platformuna kullanıcı çekmeye yardımcı olacak bir uygulamayı hangi kafayla diğer platformlara getirirsin anlayamıyorum arkadaş

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
braayn

braayn

Üye
ben cortananın diğer platformlardan W10M platformuna kullanıcı çekeceğine inanmıyorum...Bir office bir outlook bir skype bir here map veya drive veya kameranın iyi oluşu bataryanın uzun süre gidişi ve kullandığın dış malzeme çekerde cortana çekeceğini hiçmi hiç zannetmiyorum.
ben cortananın diğer platformlardan W10M platformuna kullanıcı çekeceğine inanmıyorum...Bir office bir outlook bir skype bir here map veya drive veya kameranın iyi oluşu bataryanın uzun süre gidişi ve kullandığın dış malzeme çekerde cortana çekeceğini hiçmi hiç zannetmiyorum.Tabi bu saydıklarımı diğer platfomrlara vermeseydi çekerdi onuda veriyor.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim, caner1010 ve Esendağlı
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Yeri değil ama en canlı yer de burası;
Glance ekranında hava durumu ekleyebileceğim bir uygulama vardı. Adı neydi bilen varsa yazabilir mi.

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Ms bize yavaştan dağılın demek istiyor herhalde. Apple ne kadar pahalı falan olsada adamlar kendi kullanıcılarına sahip çıkıyor biz öbürlerinden iyiyiz diyor alın siri kullanın alın itunes falan kullanın diyor. Apple beats'i aldı hemen arkasından wp uygulamasını sildi.
Ms Wp'yi istemiyorsa bıraksın bizi oyalamaya. Zaten şuanda Android veya iphone alırsanız wp'de bulabileceğinizden çok ms uygulaması var.
En büyük rezillik zaten ms'nin android'deki kilit ekranı uygulaması ve wp'deki kilit ekranı uygulaması arasındaki uçurum ve ms'nin tam tamına live lock screen için yaptığı 0 güncelleme ve öbür ismini unuttuğum uygulamanın bir veya iki kere güncelleme alması.

Wp kullanmamın şuanda en büyük sebebi sistemin görünümü ve şıklığı. Ama W10 ile herşey androide benzeyecekse ve ben hala doğru dürüst uygulama desteği alamayacaksam niye wp kullanayım? Ama Ms sağolsun işimizi çok kolaylaştırıyor.

• Beğen
Tepkiler: ON9 ve braayn
sahanemir

sahanemir

Üye
Unlock yapamazmıyız acaba 930 u.?

byibo

byibo

Üye
Ms bize yavaştan dağılın demek istiyor herhalde. Apple ne kadar pahalı falan olsada adamlar kendi kullanıcılarına sahip çıkıyor biz öbürlerinden iyiyiz diyor alın siri kullanın alın itunes falan kullanın diyor. Apple beats'i aldı hemen arkasından wp uygulamasını sildi.
Ms Wp'yi istemiyorsa bıraksın bizi oyalamaya. Zaten şuanda Android veya iphone alırsanız wp'de bulabileceğinizden çok ms uygulaması var.
En büyük rezillik zaten ms'nin android'deki kilit ekranı uygulaması ve wp'deki kilit ekranı uygulaması arasındaki uçurum ve ms'nin tam tamına live lock screen için yaptığı 0 güncelleme ve öbür ismini unuttuğum uygulamanın bir veya iki kere güncelleme alması.

Wp kullanmamın şuanda en büyük sebebi sistemin görünümü ve şıklığı. Ama W10 ile herşey androide benzeyecekse ve ben hala doğru dürüst uygulama desteği alamayacaksam niye wp kullanayım? Ama Ms sağolsun işimizi çok kolaylaştırıyor.
evet microsoft bazı konularda gerçekten geç kalıyor geçen sene verdiği kilit ekranı uygulaması hala beta durumumda ve ilk çıktığı gibi duruyor ve telefonuma aldığımdan beri microsoftan beklediğim en çok şey şu telefonunun sistem başlıklarındaki yazı boyutu sanki mercek tutulmuş gibi başlık ekrana sığmıyor.
akıllı veri , akıllı depolama ve pil tasarrufu hem ana menüde hemde ayarlar kısmında mevcut

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Twitter hesabım yok ama biri bana " Cortana android ve ios'a gelecekse Windows phone kullanmayı bırakıp ios'a geçeceğim" cümlesini ingilizceye çevirsin hesap açıp gabe twitt atacam

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
symbianbelle

symbianbelle

Üye
Twitter hesabım yok ama biri bana " Cortana android ve ios'a gelecekse Windows phone kullanmayı bırakıp ios'a geçeceğim" cümlesini ingilizceye çevirsin hesap açıp gabe twitt atacam

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

nokianın meego ile geri dönmesi lazım yoksa bende 1520 yi askere gidene kadar kullanırım gelince iphone alırım. Bi firma kendi sistemine bu kadar az değer verebilir mi evet verir buna şahit oluyoruz zaten. Biraz da nokiaya yı çok ucuza kapatmasından kaynaklanıyor. Böyle büyük bir firmayı böyle komik bir fiyata alınca yapacakları zarar da onlara dokunmayacağından rahatlar.

braayn

braayn

Üye
uğraşmana değmez değişen birşeymi olacak :)
sen kendi yeni sistemini bir an önce bitirip amiral gemini çıkart ve cortanayı bir çok ülkeye ver ondan sonra git diğer platformlara çıkart.Adamlar neye odaklanacaklarını şaşırmış gibi sanki yangından mal kaçırıyorlar.Sen önce bize vereceğin win10M bir an önce çıkart gelen zaten bu sistemine gelecek.Antik guntik işlerle diğer platformdaki kullanıcıları düşüneceğine birazda senin sistemini kullanan ve insiderda şukadar kullanıcı login oldu indirdi kullandı dediğin biz kullanıcılarını düşün.

dakamon

dakamon

Üye
Şimdi birileri çıkacak diyecek ki MS aslında doğrusunu yapıyo falan da o zaman bizde doğrusunu yapalım MS ne yapıyosa bizde onun gibi yapalım Androidd ve İos lu telefonlara geçelim :)
Yakında MS kendi launcher ını yapar Android e WP devrini de kapatır artık biz böyle devam edicez derse şaşırmam. Çoğu teknoloji editörü MS ye güven olmayacağını konusu açıldıkça dile gitiriyor çünkü zamanında çok kullanıcıyı yarıyolda bırakmışlıkları varmış.

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Neden bu kadar atarlandınız ağalar? Sırf siri için falan telefon mu alıyonuz siz napıyonuz. Sırf Cortana için kimse Windows Phone a gelmez, lütfen azıcık gerçekçi olalım. Cortana iOS ve Android için yayınlansa size zararı ne olacak? Ben 2-3 yol sormaya falan kullanırım cortanayı, havayı sorarım, takvimi ayarlarım. Siri falan da az çok yapıyor bunları. Cortana onlara çok fazla bir şey katmayacak

Şimdi birileri çıkacak diyecek ki MS aslında doğrusunu yapıyo falan da o zaman bizde doğrusunu yapalım MS ne yapıyosa bizde onun gibi yapalım Androidd ve İos lu telefonlara geçelim :)
Yakında MS kendi launcher ını yapar Android e WP devrini de kapatır artık biz böyle devam edicez derse şaşırmam. Çoğu teknoloji editörü MS ye güven olmayacağını konusu açıldıkça dile gitiriyor çünkü zamanında çok kullanıcıyı yarıyolda bırakmışlıkları varmış.

Geçin ya niye geçmiyonuz valla. Hani benim de gücüme çok gidecek şeyler yapsalar ben de geçicem de şikayetçi değilim durumdan. Adamlar tüketicilerini bırakırsa tüketici de onları bırakır, neden bu kadar olay oluyor?

braayn

braayn

Üye
valla bazı haber sitelerindeki yorumlara bakıyorumda adamlar şunu yazmış wpye geçecektim ama b
Neden bu kadar atarlandınız ağalar? Sırf siri için falan telefon mu alıyonuz siz napıyonuz. Sırf Cortana için kimse Windows Phone a gelmez, lütfen azıcık gerçekçi olalım. Cortana iOS ve Android için yayınlansa size zararı ne olacak? Ben 2-3 yol sormaya falan kullanırım cortanayı, havayı sorarım, takvimi ayarlarım. Siri falan da az çok yapıyor bunları. Cortana onlara çok fazla bir şey katmayacak
atarlanmak değil sanki ms bizi değilde başka platformdaki kullanıcıları düşünüyor hissiyatı veriyor.Sen komşunun oğlunu önemsersen kendi çocuğun kıskanır.durum bundan ibaret .sanki bizim herşeyimiz tamda gidip diğer platforma cortanayı veriyor

• Beğen
Tepkiler: caner1010 ve GianniInfantino

Üst Alt