Böyle olduğunu bakmayın,Yine 4. yapıya geçtimhafif takılmalar mevcut ama ilk geçişim gibi değil. Bu seferki çok sorunsuz oldu
Ben de 8.1 ' e dönemiyorum,Ben bir donebilsem8.1 daha yüklemem pc yok. İnternet kafelerde uğraşmak istemiyorum bu yapı çok bunalttı telefonu
ben wc de uzun kalacaksam tablet ile gidiyorum sende tel ile gidebilirsin beklemek sıkıcı olabiliryor.Beyler g3 ile 1520 takasını yaptım bir kaç gündür kullanıyorum sorun yok tek sorun ayakkabı bağlarken telefonu elimde tutmam ve tuvalete telefonsuz gitmemw10 u da 520 den her yapısını yukleyerek ve buradan takip ediyorum

eskiden bende kablo ile bağladığımda videolar gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan bende de gözükmüyor bilmiyorum ki niye böyle oldu şuan yapılabilecek bir şey yok bence belki telefon sürümü ile alakalıdırTv ye kablo ile bağladığım zaman 930u indirdiğim filimleri görmüyorum resimleri görüyorum.bilgisi olan var mı acaba.
aynısını bende de yaptı 3-4 dklık her görüşmeden sonra telefon dokunmatik olarak çalışmadı, kapatıp açtım hep, en sonunda açılmamaya başladı, nokia yazdı kaldı tekrar tekrar reset attı hala daha açılmadı :/Sabahtan beri 5 kere reset attıTelefon tepki vermiyor görüşme yaptıktan sonra
Sabahtan beri 5 kere reset attıTelefon tepki vermiyor görüşme yaptıktan sonra
Özgür abi ben de aynı sıkıntıları gdr2 'de çok ağır olmasa da günde 5-7 kere yaşıyorum özellikle internette acaba diyorum w10 ' un bazı sıkıntuları gdr2 üstüne yuklenmesinden kaynaklı mıdır??? Diye aklımdan geçmiyor değilEvet biraz daha beklemekte fayda var.
Önceki yapıya göre hız artmış ancak ana ekrana dönüşlerde ve multitasking'de hala ciddi sıkıntılar var.
Ana ekranda sık sık tepkisizliğe düşüyor, uygulamalar arası geçiş yaparken "sürdürülüyor" yazısında öylece kalabiliyor yada uygulamayı kapatabiliyor.
Uygulamaları uninstall ederken yada başlangıç ekranına sabitlerken problemler yaşanabiliyor.
Umarım bir sonraki yapıda bunlar da düzeltilir.
Rehber hala iş görecek düzeyde değil.
People Hub hiç değilse rehberin yerine iş görüyordu, enteresandır o da bu yapıda yok.
Bekleyelim bakalım.
Ben Gs maçında kalecinin toptan elini çektiği an arkasındaki reklam panosunda görmüştüm. Lumia ya bakmaktan kaleciye konsantre olamıyorum. Elini çekti mi çekmedi mi diyeReal Madrid maçında saha kenarındaki reklam ekranlarında MS Lumia reklamları dönüyordu, gözlerim doldu![]()
Hazırlıklar başladı![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Erken değil mi sanki
Yoksa gerçekten eylül -ekim hattına yetirştirebilecekler mi?Hazırlıklar başladı![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Microsoft un çokyakındasını bilmiyor musun kardeşimErken değil mi sanki
![]()
w10 tanıtıldı ve ilk tp 4-5 ay sonra gelmedi mi? Demek ki 4-5 ay sonra tam surum içeren cihazlar piyasaya girer. Bizde seneye şubat gibi cortana ile birlikte Alırız w10 tam surumu. 
Kurma dün kurdum bugün 8.1e döndüm4.yapı ilk geldiğinde kurup 4 gün az sıkıntı ile kullanmıştım sonra tekrar 8.1 e döndüm şimdi yazıları okudukça tekrar canım çekti yeniden kurayım bakalım sıkıntı olunca bir daha 8.1 e dönerim yarım saatlik iş etrafım bilgisayar ve sınırsız wifi dolu![]()