Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Bir kafeye git bence ben de aynı şekildeydim cafeye gidip işimi hallediyordum artık pes ettim kararlı bir durum çıkana kadar 8.1e devam.

mp2934

mp2934

Üye
Beyler g3 ile 1520 takasını yaptım bir kaç gündür kullanıyorum sorun yok tek sorun ayakkabı bağlarken telefonu elimde tutmam ve tuvalete telefonsuz gitmem ;) w10 u da 520 den her yapısını yukleyerek ve buradan takip ediyorum

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, bozkirdangelen ve Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Yine 4. yapıya geçtim :D hafif takılmalar mevcut ama ilk geçişim gibi değil. Bu seferki çok sorunsuz oldu
Böyle olduğunu bakmayın,
Hiç beklemediğiniz bir anda keçi gibi ansızın inatçılığı tutuyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
Isınma sorunu olmasaydı güzel de çok ısınıyor 5 dakika oyun oynasan alev alev.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben bir donebilsem8.1 daha yüklemem pc yok. İnternet kafelerde uğraşmak istemiyorum bu yapı çok bunalttı telefonu
Ben de 8.1 ' e dönemiyorum,
Dönmek istediğim zaman da 4 ncü yapıya dönüyor.
Başka proğramlarla da uğraşmak istemiyorum.
Yeni yapı gelene kadar Böyle idare ederim.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Beyler g3 ile 1520 takasını yaptım bir kaç gündür kullanıyorum sorun yok tek sorun ayakkabı bağlarken telefonu elimde tutmam ve tuvalete telefonsuz gitmem ;) w10 u da 520 den her yapısını yukleyerek ve buradan takip ediyorum
ben wc de uzun kalacaksam tablet ile gidiyorum sende tel ile gidebilirsin beklemek sıkıcı olabiliryor. :oke:

• Beğen
Tepkiler: mp2934, Esendağlı ve bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Real Madrid maçında saha kenarındaki reklam ekranlarında MS Lumia reklamları dönüyordu, gözlerim doldu :D

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen, mp2934, Esendağlı ve 1 kişi daha
sahanemir

sahanemir

Üye
Tv ye kablo ile bağladığım zaman 930u indirdiğim filimleri görmüyorum resimleri görüyorum.bilgisi olan var mı acaba.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Sabahtan beri 5 kere reset attı :ehe Telefon tepki vermiyor görüşme yaptıktan sonra
Sabahtan beri 5 kere reset attı :ehe Telefon tepki vermiyor görüşme yaptıktan sonra

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Tv ye kablo ile bağladığım zaman 930u indirdiğim filimleri görmüyorum resimleri görüyorum.bilgisi olan var mı acaba.
eskiden bende kablo ile bağladığımda videolar gözüküyor diye hatırlıyorum ancak şuan bende de gözükmüyor bilmiyorum ki niye böyle oldu şuan yapılabilecek bir şey yok bence belki telefon sürümü ile alakalıdır

sahanemir

sahanemir

Üye
Belki de ben de bilmiyorum,belki düzelir .mpg4 uzantısı filimlerin belki onları değiştirmem gerekir.not3umde sorun olmazdı .ve ekrana yansıttığım zaman resim veya video cihaz kapanmıyor daima açık .kurduğumuz prolaın uzantıları ne acaba ona göre yazılım arayacağım

emir1888

Üye
aynısını bende de yaptı 3-4 dklık her görüşmeden sonra telefon dokunmatik olarak çalışmadı, kapatıp açtım hep, en sonunda açılmamaya başladı, nokia yazdı kaldı tekrar tekrar reset attı hala daha açılmadı :/

ON9

ON9

Üye
Evet biraz daha beklemekte fayda var.
Önceki yapıya göre hız artmış ancak ana ekrana dönüşlerde ve multitasking'de hala ciddi sıkıntılar var.
Ana ekranda sık sık tepkisizliğe düşüyor, uygulamalar arası geçiş yaparken "sürdürülüyor" yazısında öylece kalabiliyor yada uygulamayı kapatabiliyor.
Uygulamaları uninstall ederken yada başlangıç ekranına sabitlerken problemler yaşanabiliyor.
Umarım bir sonraki yapıda bunlar da düzeltilir.
Rehber hala iş görecek düzeyde değil.
People Hub hiç değilse rehberin yerine iş görüyordu, enteresandır o da bu yapıda yok.

Bekleyelim bakalım.
Özgür abi ben de aynı sıkıntıları gdr2 'de çok ağır olmasa da günde 5-7 kere yaşıyorum özellikle internette acaba diyorum w10 ' un bazı sıkıntuları gdr2 üstüne yuklenmesinden kaynaklı mıdır??? Diye aklımdan geçmiyor değil
Real Madrid maçında saha kenarındaki reklam ekranlarında MS Lumia reklamları dönüyordu, gözlerim doldu :D
Ben Gs maçında kalecinin toptan elini çektiği an arkasındaki reklam panosunda görmüştüm. Lumia ya bakmaktan kaleciye konsantre olamıyorum. Elini çekti mi çekmedi mi diye ;)

• Beğen
Tepkiler: mp2934 ve Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hazırlıklar başladı :)

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper, bozkirdangelen, saynesim ve 2 diğerleri
SkyTech74

SkyTech74

Üye
Merhaba arkadaşlar,Windows 10 10080 yapısını kullanıyorum ve durduk yere Fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı.
Soft Reset yaptım fakat hala açılmıyor.

BaySerkan

BaySerkan

Üye
4.yapı ilk geldiğinde kurup 4 gün az sıkıntı ile kullanmıştım sonra tekrar 8.1 e döndüm şimdi yazıları okudukça tekrar canım çekti yeniden kurayım bakalım sıkıntı olunca bir daha 8.1 e dönerim yarım saatlik iş etrafım bilgisayar ve sınırsız wifi dolu :oke:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
ON9

ON9

Üye
:eller: Erken değil mi sanki:hmmm
Microsoft un çokyakındasını bilmiyor musun kardeşim:) w10 tanıtıldı ve ilk tp 4-5 ay sonra gelmedi mi? Demek ki 4-5 ay sonra tam surum içeren cihazlar piyasaya girer. Bizde seneye şubat gibi cortana ile birlikte Alırız w10 tam surumu. ;) :)

• Beğen
Tepkiler: emz
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
4.yapı ilk geldiğinde kurup 4 gün az sıkıntı ile kullanmıştım sonra tekrar 8.1 e döndüm şimdi yazıları okudukça tekrar canım çekti yeniden kurayım bakalım sıkıntı olunca bir daha 8.1 e dönerim yarım saatlik iş etrafım bilgisayar ve sınırsız wifi dolu :oke:
Kurma dün kurdum bugün 8.1e döndüm

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Üst Alt