enessrsy
Üye
Merhaba arkadaşlar,Windows 10 10080 yapısını kullanıyorum ve durduk yere Fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı.
Soft Reset yaptım fakat hala açılmıyor.
Bende başından beri çalışmıyor.
Merhaba arkadaşlar,Windows 10 10080 yapısını kullanıyorum ve durduk yere Fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı.
Soft Reset yaptım fakat hala açılmıyor.
Telefonun bölgesini değiştirdim ve artık çalışmıyor her zaman reset atıyor diyecektim fakat çok garip bir şekilde telefon şuan açıldı.Bende başından beri çalışmıyor.

Telefonun bölgesini değiştirdim ve artık çalışmıyor her zaman reset atıyor diyecektim fakat çok garip bir şekilde telefon şuan açıldı.
Sanırım tamamen pili bitti ve normale döndü %4 pil'i kalmış çünkü.
Çok şükür![]()
.gif)
Sanırım dağıtmak için yeni telefonları beklemeyeceklerdi. Öyle bir laf geçmişti yöneticilerden ama belli olmaz yaniYeni modeller eylül ekim gibi tanıtılsa da bize gelmesi aralığı bulur bence
Yok ben yeni win10 lu cihazların TR ye gelemsi tanıtımından çok sonraya kalır demek istedimSanırım dağıtmak için yeni telefonları beklemeyeceklerdi. Öyle bir laf geçmişti yöneticilerden ama belli olmaz yani

erken derken ? bu yıl içinde demişler tarih belirtmemişlerki bizde zaten bu yıl son çeyreği verilir diyordukErken değil mi sanki
![]()

Bu sorun hemen hemen tüm yükleyenlerde var.4.yapı geldiği günden beri kullanıyordum sıkıntı yoktu ama fotoğraflar uygulaması açılmıyor kaç gündür, 8.1 e geri dönüyorum.
Başka yapıya daha 1 ay var hocam, zaten stabilite pek yok, Ali kemal abinin dediği gibi zaman geçtikçe sorun çoğalıyor o yüzden bir an önce dönmek istiyorm.Bu sorun hemen hemen tüm yükleyenlerde var.
Sadece sorunun buysa geri dönmek yerine bir sonraki yapıyı bekle, sanırım o zaman çözülür.
Sıfırlama yaparak ve ingilizce kurarak bir çok sorunu giderdim gibi.4. yapı fena değildi aslında keşke bir kaç uygulama çalışmasaydı da şu ana ekrana dönüşteki sıkıntılar olmasaydı çünkü ana ekranı her zaman kullanıyoruz ve her ne kadar işlemlerde gecikme dışında bir sıkıntı olmasa da bir süre sonra sinir bozucu oluyor şimdilik 8.1 e döndüm 5. yapıyı bekleyecez artık.
Haydi kolay gelsin.Uğraşmak istedikten sonra kullanılıyor, imkansız değil ama daha fazla uğraşmaya da gerek yok amaç zaten kullanıp sorunları geri bildirim yapmaktı, bir haftada gördüğüm sorunları raporladım. Artık o stabil, hızlı, başlat ekranını her daim gördüğüm 8.1 e dönme vakti![]()
hem yüklemeden önce hem yüklemeden sonra da sıfırlama ve hard format işlemleri yaptım başlarda iyi gidiyor ama kullandıkça uygulama verileri artıkları biriktikçe sistemde hantallaşmaya sorunlar çıkarmaya başlıyor ya 10 günde bir format atacaksın ya 8.1 e döneceksinSıfırlama yaparak ve ingilizce kurarak bir çok sorunu giderdim gibi.
Tabi ki arada bir hiç beklemediğin şekilde arıza verebiliyor.
Geçenlerde 2 gün sorunsuz kullandıktan sonra ansızın kapandı ve sonsuz reset döngüsüne girdi.
Şimdi de yeni yüklediğim 1,5 gündür sorunsuz çalışıyor, şarj durumu da sanıyorum 1 gün gidiyor.
Ana ekran'ı da sorun çıkarsa başka bir ekran açıyorum, o ekran açık iken Geri tuşuna bastığımda ana ekran sorunsuz geliyor : ) )
8.1 in stabilliğine dönünce insan şaşırıyor şahinden inip mercedes e binmiş gibi oluyorsun
en iyisi 5. yapıyı beklemek .