Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

enessrsy

enessrsy

Üye
Merhaba arkadaşlar,Windows 10 10080 yapısını kullanıyorum ve durduk yere Fotoğraflar uygulaması açılmamaya başladı.
Soft Reset yaptım fakat hala açılmıyor.

Bende başından beri çalışmıyor.

dakamon

dakamon

Üye
Yeni modeller eylül ekim gibi tanıtılsa da bize gelmesi aralığı bulur bence

SkyTech74

SkyTech74

Üye
Bende başından beri çalışmıyor.
Telefonun bölgesini değiştirdim ve artık çalışmıyor her zaman reset atıyor diyecektim fakat çok garip bir şekilde telefon şuan açıldı.

Sanırım tamamen pili bitti ve normale döndü %4 pil'i kalmış çünkü.
Çok şükür : ?
Telefonun bölgesini değiştirdim ve artık çalışmıyor her zaman reset atıyor diyecektim fakat çok garip bir şekilde telefon şuan açıldı.

Sanırım tamamen pili bitti ve normale döndü %4 pil'i kalmış çünkü.
Çok şükür : ?

Dil'i değiştirdim yine aynı şey oldu reset atıp duruyor şu an kendine.)):

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yeni modeller eylül ekim gibi tanıtılsa da bize gelmesi aralığı bulur bence
Sanırım dağıtmak için yeni telefonları beklemeyeceklerdi. Öyle bir laf geçmişti yöneticilerden ama belli olmaz yani

dakamon

dakamon

Üye
Sanırım dağıtmak için yeni telefonları beklemeyeceklerdi. Öyle bir laf geçmişti yöneticilerden ama belli olmaz yani
Yok ben yeni win10 lu cihazların TR ye gelemsi tanıtımından çok sonraya kalır demek istedim :)

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino
Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Windows 10 Mobile'ye ait 4 ncü yapı;
Adeta akrep özelliklerini taşıyor,
dost gibi görünüyor, sırtına biniyorsun tam suyun ortasında iken zehirlemeye başlıyor.
Buna rağmen yine de ondan vazgeçemiyoruz.
Çünkü bizler teknolojiye ve gelişmelere, gelişmelerin takibine çok yatkın bir ülkenin evladıyız.
Şu anda masada duruyor.
Bazen böyle sakin sakin durduğuna sevinemiyorum.
Her an bir arıza çıkaracak diye de endişeliyim : ) )
Ha gayret bizi 5 nci yapıya taşımak üzere..

• Beğen
Tepkiler: sazobalı, OnurYurdakul ve Esendağlı
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, şu bildirim merkeziyle ilgili bir şey soracağım.
Bildirim merkezinde gösterilmesini istediğim şeyleri seçme fırsatı veren bir menu var mı?
Bildirim merkezi açıldıktan sonraki görünen listede göster, gösterme, titreşimle aç, uyarı verme gibi yeri kastetmiyorum.
Oraya dışardan outlook mail i eklemek istiyorum . Bendeki menude ekli değil de.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
4.yapı geldiği günden beri kullanıyordum sıkıntı yoktu ama fotoğraflar uygulaması açılmıyor kaç gündür, 8.1 e geri dönüyorum.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
4.yapı geldiği günden beri kullanıyordum sıkıntı yoktu ama fotoğraflar uygulaması açılmıyor kaç gündür, 8.1 e geri dönüyorum.
Bu sorun hemen hemen tüm yükleyenlerde var.
Sadece sorunun buysa geri dönmek yerine bir sonraki yapıyı bekle, sanırım o zaman çözülür.

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Bu sorun hemen hemen tüm yükleyenlerde var.
Sadece sorunun buysa geri dönmek yerine bir sonraki yapıyı bekle, sanırım o zaman çözülür.
Başka yapıya daha 1 ay var hocam, zaten stabilite pek yok, Ali kemal abinin dediği gibi zaman geçtikçe sorun çoğalıyor o yüzden bir an önce dönmek istiyorm.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Umarım gelecek yapı kullanıcıların günlük ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde olur.
Gerçi şikayet etmeye hakkımızda yoktur. Sonuçta bu TP uygulaması.
Nasrettin hocanın hikayesi gibi, Tavşan'ın suyunun suyunun suyu da değil, suyunun da suyu .

meg1ddo

meg1ddo

Üye
4. yapı fena değildi aslında keşke bir kaç uygulama çalışmasaydı da şu ana ekrana dönüşteki sıkıntılar olmasaydı çünkü ana ekranı her zaman kullanıyoruz ve her ne kadar işlemlerde gecikme dışında bir sıkıntı olmasa da bir süre sonra sinir bozucu oluyor şimdilik 8.1 e döndüm 5. yapıyı bekleyecez artık.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
4. yapı fena değildi aslında keşke bir kaç uygulama çalışmasaydı da şu ana ekrana dönüşteki sıkıntılar olmasaydı çünkü ana ekranı her zaman kullanıyoruz ve her ne kadar işlemlerde gecikme dışında bir sıkıntı olmasa da bir süre sonra sinir bozucu oluyor şimdilik 8.1 e döndüm 5. yapıyı bekleyecez artık.
Sıfırlama yaparak ve ingilizce kurarak bir çok sorunu giderdim gibi.
Tabi ki arada bir hiç beklemediğin şekilde arıza verebiliyor.
Geçenlerde 2 gün sorunsuz kullandıktan sonra ansızın kapandı ve sonsuz reset döngüsüne girdi.
Şimdi de yeni yüklediğim 1,5 gündür sorunsuz çalışıyor, şarj durumu da sanıyorum 1 gün gidiyor.
Ana ekran'ı da sorun çıkarsa başka bir ekran açıyorum, o ekran açık iken Geri tuşuna bastığımda ana ekran sorunsuz geliyor : ) )

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Uğraşmak istedikten sonra kullanılıyor, imkansız değil ama daha fazla uğraşmaya da gerek yok amaç zaten kullanıp sorunları geri bildirim yapmaktı, bir haftada gördüğüm sorunları raporladım. Artık o stabil, hızlı, başlat ekranını her daim gördüğüm 8.1 e dönme vakti :D

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Uğraşmak istedikten sonra kullanılıyor, imkansız değil ama daha fazla uğraşmaya da gerek yok amaç zaten kullanıp sorunları geri bildirim yapmaktı, bir haftada gördüğüm sorunları raporladım. Artık o stabil, hızlı, başlat ekranını her daim gördüğüm 8.1 e dönme vakti :D
Haydi kolay gelsin.

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
Aybars1979

Aybars1979

Üye
cortana nı ios ve andoide geleceğine ilişkin tom warren twit atmış arkasındanda iphone telefonuna cortananın gelecek olması wp geçmen için daha az neden bırakıyor diye bir twit daha atmış.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Sıfırlama yaparak ve ingilizce kurarak bir çok sorunu giderdim gibi.
Tabi ki arada bir hiç beklemediğin şekilde arıza verebiliyor.
Geçenlerde 2 gün sorunsuz kullandıktan sonra ansızın kapandı ve sonsuz reset döngüsüne girdi.
Şimdi de yeni yüklediğim 1,5 gündür sorunsuz çalışıyor, şarj durumu da sanıyorum 1 gün gidiyor.
Ana ekran'ı da sorun çıkarsa başka bir ekran açıyorum, o ekran açık iken Geri tuşuna bastığımda ana ekran sorunsuz geliyor : ) )
hem yüklemeden önce hem yüklemeden sonra da sıfırlama ve hard format işlemleri yaptım başlarda iyi gidiyor ama kullandıkça uygulama verileri artıkları biriktikçe sistemde hantallaşmaya sorunlar çıkarmaya başlıyor ya 10 günde bir format atacaksın ya 8.1 e döneceksin :) 8.1 in stabilliğine dönünce insan şaşırıyor şahinden inip mercedes e binmiş gibi oluyorsun :) en iyisi 5. yapıyı beklemek .

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: ceza87

Üst Alt