Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sahanemir

sahanemir

Üye
Genelleme veya kulaktan dolma demiyelim de dikkatli olduğum için görüşümü belirttim.
 
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen


ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Cortana ben arabayı sürerken benim konuştuklarımı/isteklerimi net olarak algılayıp yerine getirecekse en çok ihtiyacım olacak asistandır kendileri :)
 
  • Beğen
Tepkiler: suyunsesi, serinaga ve Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bizler büyük olasılık ile 2016 yılında Türkçe Cortana ile buluşacağız. Microsoft'un agresif bir şekilde dilleri genişletmeyi planladığı belirtilmiş.

2016'ya kalacağını sanmıyorum :hmmm
 
  • Beğen
Tepkiler: serinaga
mp2934

mp2934

Üye
beyler 1 aylık g3üm ile 11 ayı kalmıs kıbrıslıoglu garantili lumia 1520 temizse takas edilir mi ?
 
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bilimsel olmayan ve kulaktan dolma bir genelleme değil mi?
bence genelleme değil de bir realite, siri yada cortana sesli asistan olarak geçiyor, kafede barda takılan teenager dediğimiz yaşdakileri bırakın çoğu meslek grubunda yeralan çalışanlar dahi sesli asistan ihtiyacı olan bir işe sahip değiller, iphone kullanıcılarının büyük kısmı o telefonu sırf logosu için satın alıyor. cortana için durum biraz farklı olabilir çünkü ms çoklu cihazda tek işletim sistemini destekliyor, ayrıca uygulamalardan bariz belli oluyorki kurumsal çözümlerde de büyük adımlar atacak, geçen çıkan bir haberde Office ile entegre yeni bir mesajlaşma proğramı hazırladığından bahsediyordu zaten cortana bireysel kullanıcıdan ziyade ofis tarzı işe sahip insanların ihtiyaç duyacağı bir uygulama reklamlarındada bol miktarda konuyu işliyorlar zaten.
 
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Cortana çok daha farklı bir asistan gibi lanse edildi hep hayatımı kolaylaştıracaksa neden kullanmayayım?

İnsanın kullanım sekillerine göre kendini geliştirdiği, sahibini tanımaya başladığı ona göre çeşitli konularda bana günlük yaşamımda kolaylık sağlayacaksa süper. Ama yoksa sms at çağrı at gibi özellikler yapacaksa kalsın.
Yönetici Asistan gibi kullanmak istiyorsun.
 
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bende katılıyorum aslında bu genelleme ye.
Asya, ortadoğu toplumlarının görselliği daha fazla önem verdiği söylenir. (Bu da bir genellemedir, ancak doğruluk payı fazladır :) )...
O yüzden de ister Iphone, ister Android, ister WP kullananların bir çoğu da elbette telefon konusunda gösteriş yapanlardan olabilir.
Benim düşünceme göre;
Bir insanın çamaşır makinesi ile, buz dolabı ile, araba ile ve tabiki cep telefonu ile gösteriş yapması
o kişinin söyleyecek bir sözünün olmamasından kaynaklanıyor olabilir.
Sözkonusu cihazlarla kendine yer edinme gibi bir şey.

Filtreli sigaraların az üretildiği dönemlerde kullandığı sigara paketini gömlek cebine koyup, üstteki filtreler gözüksün diye altına kağıt koyanları da gördük.
O nedenle kişileri kullandıkları cihazlarla nitelendirmenin yanlış olduğunu söylemek istedim.
Hangi cihaz olursa olsun, gelir gelmez masanın üstüne atmakta bir görgüsüzlüktür.
Cihazı belde taşıma dönemleri de vardı , bilmiyorum hala devam ediyor mu? Neyse konu dağıldı : ) ) )
 
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bende katılıyorum aslında bu genelleme ye.
aslında bilimsel, link vermek yasak değilse yapılan araştırmanın linkini verebilirsem android ve ihpone kullanım alanları gaye tnet ortaya çıkıyor, basitçe iphone kullanıcıları aylık ortalama 1100 saati sosyal ağlarda geçiriyor iş için ise aylık ortalama 42 saat teli kullanıyorlar. ayrıca iphone kullanıcılarının %25 i 18-25 yaş aralığında tabi bu 18-25 yaş aralığına muhtemelen faturada ismi görünen yan cebi dolu babaların çocukları yeralmıyordur. onlarıda katma ihtimali olsa baya yükselecektir.
 
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
sahanemir

sahanemir

Üye
8.1e geçeceğim bugün radyo yok diye .çhipi kullanabilecek bir uygulama var mı diye araştırdım bulamadım.
 
Aybars1979

Aybars1979

Üye
yok kısasa kısas istek benden birde D
valla 2 telefonda birbirine yakın özelliklerde ben android sevmediğim için bişi söylemem yanlış ve yanlı olur, daha 1 ay olmuş g3 ü alalı bence önce neden değiştirmek istiyorsun onu bilmek lazım.
 
mp2934

mp2934

Üye
valla 2 telefonda birbirine yakın özelliklerde ben android sevmediğim için bişi söylemem yanlış ve yanlı olur, daha 1 ay olmuş g3 ü alalı bence önce neden değiştirmek istiyorsun onu bilmek lazım.
ben zaten denizlide l1520 bulamadıgım icin almıstım ve bende androidi ve reklamlarını sevmedim sırf reklamları için cihazı root etmeyi bile düşünmüştüm
 
tanercoskun

tanercoskun

Üye
Yönetici Asistan gibi kullanmak istiyorsun.


Ms yetkilisinin Teknoseyir ile yaptığı konuşmayı youtube izlerseniz kadir beyde 1520 kullanıyor ve Cortana kullanım amaçlarından bir kaç tanesini örnek verdi ve ben çok beğendim
 
  • Beğen
Tepkiler: flutewoddy, saynesim ve bozkirdangelen
Aybars1979

Aybars1979

Üye
ben zaten denizlide l1520 bulamadıgım icin almıstım ve bende androidi ve reklamlarını sevmedim sırf reklamları için cihazı root etmeyi bile düşünmüştüm
en meşhur mod için root etmeye gerek yok diye aklımda kaldı ama emin değilim. mod yükleseniz bile sonuçta android kullanmaya devam edeceksiniz, benim androidi sevmemem tamami ile kullanım ile alakalı yani live tile olayı nedeni ile wp kullanıyorum yoksa başkada bir nedeni yok sonuçta hepsinin kendine göre ve kullanıma göre avandajları yada dezavantajları var. zenfone2 almayı düşünüyordum ama şuan 640xl almaya karar verdim live tile + glnace screen benim için ayırd edici 2 özellik, lg ve samsung markalarına ben hiç ısınamıyorum android alacak olsam htc,sony,asus cihazlar önceliğimde sende l520 de var sanırım l 520 olmasa diğer telde sağlamsa değiştir derdim.

ama unutma değiştirsen bile biri 1 aylık diğeri de 11 aylık mutlaka fark alman lazım 100-150tl de olsa.
 


Üst Alt