Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mp2934

mp2934

Üye
hangi uygulamada şu an windows için reklam desteği yok googleın

Gain likes for instagram hem altta küçük reklam çıktı hem de tamekran alttakinde çarpıya bastığımda en solda google reklamları yazıyor. Yükleyin bakın bi

Son düzenleme:

flutewoddy

flutewoddy

Üye
PC için yapı 10122 yayınlandı.

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
csH

csH

Üye
mp2934

mp2934

Üye
Evet 4.yapı eski mağazadan indirdim gerçi diğerinden iniyr mu bilmiyorum

kamuraN021

kamuraN021

Üye
İnternet paketim az kaldığı için Wi fi ye bağlandım farkına vardığımda güncelleme inmişti yükleye bastım ve teli kapattım iki dakika bekledim teli açtım ekrana çarklar geldi ve hemen ardından tel açıldı güncelleme yüklenirken hatta oluştu uyarısı geldi ayarlardan güncellemeleri kontrol ettiğimde bir güncelleme var diyor indirdiğimde wi fi bağlantısını istiyor inen güncellemeye ne oldu onu çözemedim

emz

emz

Üye
İnternet paketim az kaldığı için Wi fi ye bağlandım farkına vardığımda güncelleme inmişti yükleye bastım ve teli kapattım iki dakika bekledim teli açtım ekrana çarklar geldi ve hemen ardından tel açıldı güncelleme yüklenirken hatta oluştu uyarısı geldi ayarlardan güncellemeleri kontrol ettiğimde bir güncelleme var diyor indirdiğimde wi fi bağlantısını istiyor inen güncellemeye ne oldu onu çözemedim

Hatalı indiği için silinmiş otomatik olarak. :)

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Hatalı indiği için silinmiş otomatik olarak. :)

Sürekli tehdit eder gibi güncellemeyi yüklemeseniz 23 05 tarihinde otomatik yüklenecek uyarısı alıyordum iyi oldu aslında hatta vermesi

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Konuyla alakalı değil ama gameloftun yeni oyunu çıktı buz devri çığı ama indiremiyorum mağaza müzik uygulamasına yonlendiriyo müzik açılıyo nedenbinmiyor acaba fikri olan var mı

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bir uygulamada google reklamı gördüm yeni mi yoksa ben mi geri kaldım ?
Gain likes for instagram hem altta küçük reklam çıktı hem de tamekran alttakinde çarpıya bastığımda en solda google reklamları yazıyor. Yükleyin bakın bi

Batak Gold uyuglaması WP 8.1

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Flash Player nedir? Adobe tarafından geliştirilen bir tarayıcı eklentisi. Adobe ne diyor? "Flash Player mobil cihazlarda kullanmak için yeterli değil. Bu yüzden 2012 Ağustos 15 tarihinden itibaren mobil cihazlar için Flash Player geliştirmesine son verilmiştir. Şimdi bazı arkadaşlar hala olsa daha iyi olurdu diyor! İyi de adam yapmıyor bunu artık kim nasıl eklesin tarayıcısına.
.
Ben gelsin gelsin demiyorum ki, gelmeyeceğini bende biliyorum. Gelirse iyi olur diyorum. Ki iyi olmaz mı olur.. html ne kadar iyi olursa olsun bu telefonlarımız internet üzerinden oynanan oyunları çalıştırmayacak. Sadece buna üzülüyorum o kadar, yoksa sorun yok

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Ben gelsin gelsin demiyorum ki, gelmeyeceğini bende biliyorum. Gelirse iyi olur diyorum. Ki iyi olmaz mı olur.. html ne kadar iyi olursa olsun bu telefonlarımız internet üzerinden oynanan oyunları çalıştırmayacak. Sadece buna üzülüyorum o kadar, yoksa sorun yok
aslında microsoft edge'nin pc sürümünde adobe desteği gömülü olarak geliyor ve açılıp kapatma olanağıda var ancak telefon için ne yapılır bilemiyorum

Son düzenleme:

yunusiyunus

Üye
adobeyi kandırsalar ya, adobecim sen flashı bize ver valla pcde kullanacağım diye sonra gel mobilde kullan nasıl fikir :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, L 520 ye sıfır kurulum ile TP 10 yükledim.
Yüklerken Bölge ABD, dil İngilizce yaptım..
Sistem Wifi nin açılışını MANUEL'e getirdiğim halde, her açılışta OPEN durumuna çeviriyor
Böyle olunca da HÜCERESEL VERİ yani şebeke internet bağlantısı sorunlu oluyor..
Bu WİFİ nin istediğim zaman açılması veya kapatılması yönünde başka bir ip ucu var mı

Bay H

Bay H

Üye
Uygulamalar güncelleniyor. 10080 numaralı sürümde olanlar güncellemeleri denetleyerek yeni arayüzlere erişebilirler.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

E-Posta ve takvim uygulamalarının karoları yeni düzenlemeye ayak uydurmuş.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, flutewoddy, dakamon ve 2 diğerleri
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çoklu indirme yapıyor artık. Ayrıca listede IE diye turuncu renkli bir uygulama güncelleniyor. Herhalde Spartan olabilir sanırsam galiba

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper ve Sensation
emreeozden

emreeozden

Üye
İşin ilginç tarafı bende kurulu uygulamaları yüklü görmüyor yeni mağazada

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar oyunları bulamıyorum yeni mağaza da mesela akşam buz devri çığı çıktı bulamıyorum mağaza da neden acaba

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar mağazadan güncelleme yaptım takvim uygulamam bozuldu üst taraf görünmüyor

dakamon

dakamon

Üye
çoklu indirme yapıyor artık. Ayrıca listede IE diye turuncu renkli bir uygulama güncelleniyor. Herhalde Spartan olabilir sanırsam galiba
Şu indirme bölümü çok iyi olmuş ya olması gereken olmuş çoklu indirme de olması gerekendi :) güzel olmuş :)

Üst Alt