Bizler büyük olasılık ile 2016 yılında Türkçe Cortana ile buluşacağız. Microsoft'un agresif bir şekilde dilleri genişletmeyi planladığı belirtilmiş.

bence genelleme değil de bir realite, siri yada cortana sesli asistan olarak geçiyor, kafede barda takılan teenager dediğimiz yaşdakileri bırakın çoğu meslek grubunda yeralan çalışanlar dahi sesli asistan ihtiyacı olan bir işe sahip değiller, iphone kullanıcılarının büyük kısmı o telefonu sırf logosu için satın alıyor. cortana için durum biraz farklı olabilir çünkü ms çoklu cihazda tek işletim sistemini destekliyor, ayrıca uygulamalardan bariz belli oluyorki kurumsal çözümlerde de büyük adımlar atacak, geçen çıkan bir haberde Office ile entegre yeni bir mesajlaşma proğramı hazırladığından bahsediyordu zaten cortana bireysel kullanıcıdan ziyade ofis tarzı işe sahip insanların ihtiyaç duyacağı bir uygulama reklamlarındada bol miktarda konuyu işliyorlar zaten.Bilimsel olmayan ve kulaktan dolma bir genelleme değil mi?
Yönetici Asistan gibi kullanmak istiyorsun.Cortana çok daha farklı bir asistan gibi lanse edildi hep hayatımı kolaylaştıracaksa neden kullanmayayım?
İnsanın kullanım sekillerine göre kendini geliştirdiği, sahibini tanımaya başladığı ona göre çeşitli konularda bana günlük yaşamımda kolaylık sağlayacaksa süper. Ama yoksa sms at çağrı at gibi özellikler yapacaksa kalsın.
g3 hangisi çok çeşitli g3 ler var sanırımbeyler 1 aylık g3üm ile 11 ayı kalmıs kıbrıslıoglu garantili lumia 1520 temizse takas edilir mi ?

32 lik 3 gb ramg3 hangisi çok çeşitli g3 ler var sanırım![]()
2016ya kalmayacaksa önümüzdeki 6,5 ay içinde geleceğini ön görüyorsun demektir Özgür abi. O ne özgüven o?2016'ya kalacağını sanmıyorum![]()

üste para alacakmısın?32 lik 3 gb ram
Bende katılıyorum aslında bu genelleme ye.Bilimsel olmayan ve kulaktan dolma bir genelleme değil mi?
yok kısasa kısas istek benden birde D
Asya, ortadoğu toplumlarının görselliği daha fazla önem verdiği söylenir. (Bu da bir genellemedir, ancak doğruluk payı fazladırBende katılıyorum aslında bu genelleme ye.
)...aslında bilimsel, link vermek yasak değilse yapılan araştırmanın linkini verebilirsem android ve ihpone kullanım alanları gaye tnet ortaya çıkıyor, basitçe iphone kullanıcıları aylık ortalama 1100 saati sosyal ağlarda geçiriyor iş için ise aylık ortalama 42 saat teli kullanıyorlar. ayrıca iphone kullanıcılarının %25 i 18-25 yaş aralığında tabi bu 18-25 yaş aralığına muhtemelen faturada ismi görünen yan cebi dolu babaların çocukları yeralmıyordur. onlarıda katma ihtimali olsa baya yükselecektir.Bende katılıyorum aslında bu genelleme ye.
valla 2 telefonda birbirine yakın özelliklerde ben android sevmediğim için bişi söylemem yanlış ve yanlı olur, daha 1 ay olmuş g3 ü alalı bence önce neden değiştirmek istiyorsun onu bilmek lazım.yok kısasa kısas istek benden birde D
ben zaten denizlide l1520 bulamadıgım icin almıstım ve bende androidi ve reklamlarını sevmedim sırf reklamları için cihazı root etmeyi bile düşünmüştümvalla 2 telefonda birbirine yakın özelliklerde ben android sevmediğim için bişi söylemem yanlış ve yanlı olur, daha 1 ay olmuş g3 ü alalı bence önce neden değiştirmek istiyorsun onu bilmek lazım.
Yönetici Asistan gibi kullanmak istiyorsun.
Windows türkiye müdürü bu sene gelmeyeceğini kesin olarak söyledi ama bunun için çok çabalıyorum dedi.2016'ya kalacağını sanmıyorum![]()
en meşhur mod için root etmeye gerek yok diye aklımda kaldı ama emin değilim. mod yükleseniz bile sonuçta android kullanmaya devam edeceksiniz, benim androidi sevmemem tamami ile kullanım ile alakalı yani live tile olayı nedeni ile wp kullanıyorum yoksa başkada bir nedeni yok sonuçta hepsinin kendine göre ve kullanıma göre avandajları yada dezavantajları var. zenfone2 almayı düşünüyordum ama şuan 640xl almaya karar verdim live tile + glnace screen benim için ayırd edici 2 özellik, lg ve samsung markalarına ben hiç ısınamıyorum android alacak olsam htc,sony,asus cihazlar önceliğimde sende l520 de var sanırım l 520 olmasa diğer telde sağlamsa değiştir derdim.ben zaten denizlide l1520 bulamadıgım icin almıstım ve bende androidi ve reklamlarını sevmedim sırf reklamları için cihazı root etmeyi bile düşünmüştüm