Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar neden yardımcı olmuyor sunuz yeni oyunları mağaza da bulamıyorum

4MaGuS

4MaGuS

Üye
bu arada spartanda açılan sekemler arka planda tek olarak gözüküyor önceden teker teker tüm sekmeler gözüküyordu

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Güncellenen MSN uygulamaları
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: braayn
flutewoddy

flutewoddy

Üye
Benim uygulamalara güncelleme gelmedi sebebi nedir ki acaba

braayn

braayn

Üye
iphonedeki gibi klavye yatayda şöyle doldurda ekranı çok iyi olur.

bu surface 3 bir harika dostum :)

efeler12

efeler12

Üye
iphonedeki gibi klavye yatayda şöyle doldurda ekranı çok iyi olur.

bu surface 3 bir harika dostum :)

Özelliklerine göre fazla pahalı bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Özelliklerine göre fazla pahalı bence
Orada yazan özelliklerde hata var. Tabi fiyatta da.

Satışı yapılan model LC5-00003 versiyonu, aslında 4GB DDR5 Ram'e sahip. Zaten X7 işlemciye 2 GB ram yazılmasına anlaşılıyor. Ayrıca Intel Atom Cherry Trail X7 işlemcinin Dual Core versiyonu yok. :) o listede gösterilen cihazın satış fiyatı 500$ :)

Surface 3 Tablet fiyatları ve satışa çıkış tarihleri ise şu şekilde listeleniyor;
  • 64GB/2GB RAM/Wifi: 499$- 5 Mayıs
  • 128GB/4GB RAM/Wifi: 599$- 5 Mayıs
  • 64GB/2GB RAM/Wifi+ 4G LTE: 26 Haziran
  • 128GB/4GB RAM/Wifi+ 4G LTE: 26 Haziran
Ayrıca 64GB ve 4 GB RAM, Intel Atom x7 Z8700 1.6 GHz/2.4ghz versiyonun Almanya satış fiyatı 650€ yani 1950 Türk Lirası. Bu cihazı burada 2000 liraya kim nasıl satsın.

Son düzenleme:
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Orada yazan özelliklerde hata var. Tabi fiyatta da.

Satışı yapılan model LC5-00003 versiyonu, aslında 4GB DDR5 Ram'e sahip. Zaten X7 işlemciye 2 GB ram yazılmasına anlaşılıyor. Ayrıca Intel Atom Cherry Trail X7 işlemcinin Dual Core versiyonu yok. :) o listede gösterilen cihazın satış fiyatı 500$ :)

Surface 3 Tablet fiyatları ve satışa çıkış tarihleri ise şu şekilde listeleniyor;
  • 64GB/2GB RAM/Wifi: 499$- 5 Mayıs
  • 128GB/4GB RAM/Wifi: 599$- 5 Mayıs
  • 64GB/2GB RAM/Wifi+ 4G LTE: 26 Haziran
  • 128GB/4GB RAM/Wifi+ 4G LTE: 26 Haziran
lumia 640xl satışa çıkıştarihleri ile ilgili bir bilgi varmı? telefon gelmeden demode olacak neredeyse.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Bay H

Bay H

Üye
Bizler büyük olasılık ile 2016 yılında Türkçe Cortana ile buluşacağız. Microsoft'un agresif bir şekilde dilleri genişletmeyi planladığı belirtilmiş.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bizler büyük olasılık ile 2016 yılında Türkçe Cortana ile buluşacağız. Microsoft'un agresif bir şekilde dilleri genişletmeyi planladığı belirtilmiş.
Sevsinler onun agresifliğini..

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
dakamon

dakamon

Üye
2016 da acaba ne zaman :) o iş 2017 yede sarkarsa hiç şaşırmam. MS sonuçta bu.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Cortana gibi proğramlar galiba en cok ta resmi yerlerin ! işine geliyor.
Düşünsenize eskiden bir adamla ilgili bilgi edinmek için aylarca çalışma ve sıkıntılı durumlarla karşılaşma riskleri gerekiyordu.
Şimdi ise, insanların nerelere gittiği, neleri seyrettiği, kimlerle konuştuğu, nerede ne kadar beklediği,
günlük gittiği yollar, ses tonları, kızgınlıkları vs vs. bu tip uygulamalar sonucunda anında uygulama proğramlarının arka koridorlarında .
O yüzden bir yandan sevmeme, ilgimi çekmesine rağmen diğer yandan da ürkütüyor insanı.

yeminli06

yeminli06

Üye
Bana mağaza güncellemesi gelmiyor her iki mağazadan da takvim mail uygulamaları falan hala aynı :/ ve bölge biçimi ABD

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bing arama daha doğru düzgün Türkiye de çalışmıyorken Türkçe cortana için tarih konuşmak anlamsız bence önce bir bing in çalışması lazım Türkiye de o çalışsın sonra cortananın gelişi yakındır zaten.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, alasulumurat ve bozkirdangelen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Cortana istemek gerçekten bir ihtiyaç mı?
Yoksa popüler veya konjonktürel nedenlerden dolayı gelişen bir istek mi?
Cortana olsa kaç kişi kullanır?
Yoksa Cortana Şebeke ile görüntülü görüşme gibi geldiğinde büyük çoğunluğun kullanmayacağı, ya da kullanamayacağı bir uygulama mı?
Galiba bu sorular yeni bir konu konusu olabilir : ) )

İPhone kullanan bir çok arkadaşım var.
Siri'yi kullanıyor musun? diye soruyorum.
O da ne? diye cevap veriyor.

sahanemir

sahanemir

Üye
İphon kullanan kişilerin çoğu hava atmak be alo demek için kullanıyor onun için hiç birşey bilmezler hakkını vererek kullananları tenzih ederim.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
İphon kullanan kişilerin çoğu hava atmak be alo demek için kullanıyor onun için hiç birşey bilmezler hakkını vererek kullananları tenzih ederim.
Bilimsel olmayan ve kulaktan dolma bir genelleme değil mi?

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Cortana çok daha farklı bir asistan gibi lanse edildi hep hayatımı kolaylaştıracaksa neden kullanmayayım?

İnsanın kullanım sekillerine göre kendini geliştirdiği, sahibini tanımaya başladığı ona göre çeşitli konularda bana günlük yaşamımda kolaylık sağlayacaksa süper. Ama yoksa sms at çağrı at gibi özellikler yapacaksa kalsın.

• Beğen
Tepkiler: emz ve bozkirdangelen

Üst Alt