önerisi olan?benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.![]()
Benim arkadaşın 1320 si bozulmuştu w10 yüzünden umarım aynısını senin başına gelmemiştir.benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.![]()
yok bozulma diil lsrt ile sıfırladım win 10 u yeniden kuruyorum şimdi. bir daha yaparsa aynısını yüklemem tekrardan.Benim arkadaşın 1320 si bozulmuştu w10 yüzünden umarım aynısını senin başına gelmemiştir.
aynı sorun bende de var ne yapıyorum biliyormusun telefonu sarjını hiç az bırakmıyorum gece dahi heç açık kalıyor tel kapandımı açılmıyor hiç, açılması için hard reset yapmak gerekiyor odaönerisi olan?
Konuyla çok alakalı değil ama snapchat fikrini değiştirmiş ilerde uygulama yapma planları varmış ama ne zaman belli değil
kaynak?Konuyla çok alakalı değil ama snapchat fikrini değiştirmiş ilerde uygulama yapma planları varmış ama ne zaman belli değil
kay
kaynak?
Sağol dostum pc'de recovery programı varmış onla hallettim.o zaman 8.1 indirip kendin dvd oluşturman lazım
Baktım. MAlesef düşünmüyoruz yazmışlar?Konuyla çok alakalı değil ama snapchat fikrini değiştirmiş ilerde uygulama yapma planları varmış ama ne zaman belli değil