Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

YkPkY

YkPkY

Üye
telefon sürmünüze baktınızmı

benimki cyan olmuş :zong:

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
5" niye değil :) 5.1 olsa kurtarıyo muydu 930

O dediğin gerçekçi olmaz bence bir firma çıksa 4,5 inç Phablet yaptık dese sadece adı öyle olur bence 6 dan aşağısı olmaz 1520 mükemmel bir örnek harika bir cihaz

meg1ddo

meg1ddo

Üye
arkadaşlar mesajımı görmeyen vardır belki; 4. yapıda spartan, yeni mağaza, müzik video önizleme, mail, office uygulamaları yüklenmeyen yerleşik olarak gelmeyen kimse varmı? bi bende mi var bu sorun? (lumia 925)

bu uygulamalar gelmediği için telefonu sırasıyla önce bir sıfırlama yapıp ardından 8.1 e dönüp tekrar W10 4. yapı yükleyecem bakalım bu olmayan uygulamalar gelecekmi? bu sefer de gelmezse 8.1 e dönüp 5. yapıyı bekleyecem zira bu uygulamalar olmadan W10 kullanmanın bi esprisi kalmıyor.

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
En iyisi 5 ci Yapıyı Beklemek olucak tekrar 8.1 geri dönüyorum w10 4 cü yapıda şu anlık kullanım içinde pek uygun değil gibi uygulamalara çok çok geç cevap veriyor ve kararmalar oluyor

Son düzenleme:
dakamon

dakamon

Üye

Edge tarayıcısının PC deki durumu inş mobilde de görürüz bu skorları :)

sinan430

sinan430

Üye
bu uygulamalarda değişmiş herhalde

• Beğen
Tepkiler: saynesim ve Sensation
ON9

ON9

Üye
Özellikleri yanlış olmuş. Bimeks böyle ise vay halimize.
Bir de teşhir ürünü ve beyaz. Bende de beyaz var ki. Yaza sarı güzel olurdu teşekkürler bu arada

• Beğen
Tepkiler: yunus-emre-6606
Aybars1979

Aybars1979

Üye
benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.:agla2:

og1907

og1907

Üye
Pc'ye W10 yükledim beğenmedim tekrardan 8.1 nasıl dönebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
920 400 Tl ise benim satışım 150 200 anca olur herhalde

Aybars1979

Aybars1979

Üye
920 400 Tl ise benim satışım 150 200 anca olur herhalde
onlar teşhir ürünü ayrıca baya döküntüdürlerki o fiyatları yazmışlar alt model teşhir ürünlerin fiyatları daha yüksek tutmuşlar, ayrıca artık bu modellerin 2. ellerinden çokta bişey beklememek lazım neredeyse 2 yıllık telefon oldular. içleri küflenmiştir onların. :zong: (150tl ye düşünürsen resimlerini gönder anlaşalım:anlas:)
benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.:agla2:
önerisi olan??

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
onlar teşhir ürünü ayrıca baya döküntüdürlerki o fiyatları yazmışlar alt model teşhir ürünlerin fiyatları daha yüksek tutmuşlar, ayrıca artık bu modellerin 2. ellerinden çokta bişey beklememek lazım neredeyse 2 yıllık telefon oldular. içleri küflenmiştir onların. :zong: (150tl ye düşünürsen resimlerini gönder anlaşalım:anlas:)

önerisi olan??

Satma gibi bir niyetim yok şimdiye kadar hiç satmadım

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve ON9

Üst Alt