5" niye değil5.1 olsa kurtarıyo muydu 930
Valla 5.5 inç ekranlı modelini alırım tabi bi zahmet çerçeve kalınlığını düşürürlerse.
Nerde bu fiyata? Bir tane de sarı 920 alayım bari.Lumia 620 - 199 TL
Lumia 920 - 399 TL
Bu kadar düştü mü bunlar ya![]()
Aynen o bendede yazıyortelefon sürmünüze baktınızmı
benimki cyan olmuş![]()

Ne
Nerde bu fiyata? Bir tane de sarı 920 alayım bari.
Özellikleri yanlış olmuş. Bimeks böyle ise vay halimize.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Pc'ye W10 yükledim beğenmedim tekrardan 8.1 nasıl dönebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Pc'ye W10 yükledim beğenmedim tekrardan 8.1 nasıl dönebilirim yardımlarınızı bekliyorum.
Format Cd yok daha önce recovery işlemiyle atmıştım format ancak şimdi yapamıyorum.Format atarak
onlar teşhir ürünü ayrıca baya döküntüdürlerki o fiyatları yazmışlar alt model teşhir ürünlerin fiyatları daha yüksek tutmuşlar, ayrıca artık bu modellerin 2. ellerinden çokta bişey beklememek lazım neredeyse 2 yıllık telefon oldular. içleri küflenmiştir onların.920 400 Tl ise benim satışım 150 200 anca olur herhalde
(150tl ye düşünürsen resimlerini gönder anlaşalım
)önerisi olan??benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.![]()
o zaman 8.1 indirip kendin dvd oluşturman lazımFormat Cd yok daha önce recovery işlemiyle atmıştım format ancak şimdi yapamıyorum.
Pc Acer aspire V3-571G
onlar teşhir ürünü ayrıca baya döküntüdürlerki o fiyatları yazmışlar alt model teşhir ürünlerin fiyatları daha yüksek tutmuşlar, ayrıca artık bu modellerin 2. ellerinden çokta bişey beklememek lazım neredeyse 2 yıllık telefon oldular. içleri küflenmiştir onların.(150tl ye düşünürsen resimlerini gönder anlaşalım
)
önerisi olan??