Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

sebahattinART

sebahattinART

Üye
mağaza beta dan uygulama yükleyemiyorum ve yeni gelen uygulamaları nasıl yükleyecem :)

sinan430

sinan430

Üye
:D

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
sebahattinART

sebahattinART

Üye
:D valla bu 4. Yapı banada olmuş gibi geldi.gayet iyi çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
dakamon

dakamon

Üye
benim tel gitmiş 1 saattir şarjda açılmıyor, sadece nokia yazısı geliyor pili çıkarıp taktım gene fayda etmedi.:agla2:
Benim arkadaşın 1320 si bozulmuştu w10 yüzünden umarım aynısını senin başına gelmemiştir.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Benim arkadaşın 1320 si bozulmuştu w10 yüzünden umarım aynısını senin başına gelmemiştir.
yok bozulma diil lsrt ile sıfırladım win 10 u yeniden kuruyorum şimdi. bir daha yaparsa aynısını yüklemem tekrardan.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
aynı sorun bende de var ne yapıyorum biliyormusun telefonu sarjını hiç az bırakmıyorum gece dahi heç açık kalıyor tel kapandımı açılmıyor hiç, açılması için hard reset yapmak gerekiyor oda
  1. Sesi kapat ve aynı anda Açma/Kapama düğmelerine basın ve bir titreşim hissedene kadar basılı tutun (yaklaşık 10–15 saniye).

2. Titreşimi hissettiğinizde hemen Sesi kapat düğmesine basın ve büyük bir ünlem işareti görene kadar basılı tutun.

3. Ünlem işareti göründüğünde sırasıyla aşağıdaki dört düğmeye basın: Sesi aç , Sesi kapat , Güç , Sesi kapat . Telefonunuz şimdi sıfırlanacak ve kendini yeniden başlatacaktır. (Sıfırlama işleminin tamamlanması biraz zaman alabilir.)
bu şekilde yapılıyor. tavsiyem sana eğer wp8.1 de yedeğin varsa teli onunla aynı isim yapmadan en önemli programları kurup yedek al hard reset attığında da yedeği geri yükler kullanırsın elin alışır, ben sırf bu yüzden 8.1 geri dönmeyi düşündüm ama pc de lsrt kurulmadı hata veriyor araştırıyorum onu, şuan bende yedek aldım ve telin sarjını az bırakmamaya çalışarak kullanıyorum tek ve önemli sorunum bu, feedback'e de sorun olarak bilgi gönderdim sizde telefonu sıfırladıktan sonra bu gibi sorun belirten arkadaşların yorumlarını begenirseniz dikkat çeker belki sorun düzeltilir heme, biraz karışık oldu ama anlarsanız diye tahmin ediyorum

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve byibo
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ses açma ve kısma tuşlarına aynı anda ve ard arda 3 kez basınca ilginç bir şeyler oluyor.
:)

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Konuyla çok alakalı değil ama snapchat fikrini değiştirmiş ilerde uygulama yapma planları varmış ama ne zaman belli değil

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Konuyla çok alakalı değil ama snapchat fikrini değiştirmiş ilerde uygulama yapma planları varmış ama ne zaman belli değil

Niye ki, yoksa diğer platformlarda kullanıcı sayısında düşüş mü olmuş. Bende İstemiyorum yapmasın.

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Arkadaşlar başlangıçtaki her şeyi kaldırdım ekrandan şu an her hangi bir şey sabitleyemiyorum :(

4MaGuS

4MaGuS

Üye
arkadaşlar birde fark eden oldumu bilmiyorum ancak mesela skype silip yeniden kurduğunuz zaman direk sizin meil kayıtlı ise onu açayım mı diye direk soruyor bir kaç programda daha başıma geldi güzel bir şey mi tam olarak bilmiyorum ancak en azından hızlılık açısından iyi bir şey

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
8.1'e dönsem mi? Aslinda memnunum ama kamera tost makinesi gibi cekiyor. Kamera cokta lazim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hard format atmak lazımmış, hard format sonrası olmayan spartan mail mağaza müzik video uygulamaları yerleşik olarak geldi menüde görünür hale geldi.

dakamon

dakamon

Üye
Şu 940 serisinde kamerası 120 fps video çekimi yapabilse ne güzel olurdu. Pruewiev ile on numara ağır çekim videoları çekeriz.

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim

screamofcnc

Üye
2 gündür kullanıyorum, başlarda takılmalar vardı ama kullandıkça daha kararlı ve hızlı hale geliyor sanki, tek sıkıntım magaza güncellemeleriyle ilgili verilen linklere basınca o uygulama veya oyuna girememem ama birdahaki yapıya kadar idare ederim sanırım.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye

Üst Alt