Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Hocam tam surum degilmis bekle deniyor

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar ana ekrana dönmede sıkıntı yaşayanlar için çözüm buldum. Arka planda ayarları açık tutarsanız ana ekrana dönmek nedense çok kolay oluyor. Deneyin derim :)

Evet gerçektende işe yarıyor :tşk:

Söylediğim gibi, ilk çıktığında kurdum çok sorunlu/sıkıntılıydı, onlar hadi neyse de, sırf pili hızlı bittiği için W8.1'e geri döndüm.
Eğer batarya olayında değişiklik varsa gündüz iş çıkışı yüklenirim telefona :gul:

3. yapıya göre daha iyi

Çok güzel bir yazı olmuş başta emeğine sağlık. otg li flash disk i A101 den mi aldın yoksa :D

:tşk: A101'deki hem fiziksel boyut olarak büyük hemde usb 2.0 Arkadaşın s3'te denedik.o A101den almış.aynı filmi attık benim flaştkini daha hızlı kopyaladı telefon :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi

Sosyete16

Üye
Günaydın arkadaşlar bende 4. Yapıyı yükledim fakat sizin belirttiğiniz sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım ana ekarana sorunsuz dönebiliyorum bölge ayarı TR mağaza betayı kullanabiliyorum ( çok güzel olmuş) 3. Yapıda geri tuşu geç algılıyordu şimdi anında algılıyor sadece yok denecek kadar az bazen kasma yapıyor okadar bence günlük kullanım için gayet kullanışlı bir yapı olmuş yüklemeyen arkadaşlara burdan sesleniyorum hiç düşünmeden yükleyin

• Beğen
Tepkiler: alasulumurat
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Hep yapı yokmu kapı . :)
Yeni yapı hayırlısı olsun sanırım finale az kaldı

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Günaydın arkadaşlar bende 4. Yapıyı yükledim fakat sizin belirttiğiniz sorunların hiç birisiyle karşılaşmadım ana ekarana sorunsuz dönebiliyorum bölge ayarı TR mağaza betayı kullanabiliyorum ( çok güzel olmuş) 3. Yapıda geri tuşu geç algılıyordu şimdi anında algılıyor sadece yok denecek kadar az bazen kasma yapıyor okadar bence günlük kullanım için gayet kullanışlı bir yapı olmuş yüklemeyen arkadaşlara burdan sesleniyorum hiç düşünmeden yükleyin
Sen dedin diye yüklüyorum şimdi. Çok merak ediyorum :)
Bu arada telefon l820

kamuraN021

kamuraN021

Üye
Ağzım sulandı şimdi telefon modeli ne

enessrsy

enessrsy

Üye

Kadir Gecesi doğdun dostum sanırım:naughty:

Benim bu sabahtan beri 4. kez soft reset atışım whatsapp içindeyken sürekli kapanmaya başladı telefon, normal güç butonu ile de açılmıyor öyle olduktan sonra

4MaGuS

4MaGuS

Üye
8.1'e dönmek için lsrt sayfası vardı ancak bulamadım bu programı kurduktan sonra direk herşeye tamam diyerek direk kuruyor ve farklı bir işlem gerekmiyor değilmi başka

csH

csH

Üye
Biraz yoğun kullandıktan sonra sorunlar çıkmaya başladı 8.1e geri döndüm

• Beğen
Tepkiler: braayn

n8 refresh

Üye
Lumia 930 kullanıpta windows 10 yükleyen arkadaşlar rica etsem fm radyonun çalışıp çalışmadığına bakabilirlermş. Bende sorun oldu radyo açılıyor fakat ses yok.

yunusiyunus

Üye
8.1 gözünü seveyim gelin arkadaşlar baya boş yerler var dolmadan gelin :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen

Ali_KRKY

Üye
Arkadaşlar bu şarj kısmı iyi diyenler nasıl oluyor ya ben dün akşam sarja taktım %14 dü sarja taktığımda sabah telefonu elime aldım sarj %15 di bu sarjı bi %20 ler üzerine çıkartayım telefonu direk 8.1 e geçircem :)
kullanım olarak çok güzel nerdeyse sorunsuz kullandım hiç kasma vs olmuyor çokda güzel zevkli bi sürüm olmuş ama günlük kullanımıma sarj konusunda uyum saglayamadığı için denim şuanda bnim için en iyisi :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar bu şarj kısmı iyi diyenler nasıl oluyor ya ben dün akşam sarja taktım %14 dü sarja taktığımda sabah telefonu elime aldım sarj %15 di bu sarjı bi %20 ler üzerine çıkartayım telefonu direk 8.1 e geçircem :)
kullanım olarak çok güzel nerdeyse sorunsuz kullandım hiç kasma vs olmuyor çokda güzel zevkli bi sürüm olmuş ama günlük kullanımıma sarj konusunda uyum saglayamadığı için denim şuanda bnim için en iyisi :)
sizinki kesinlikle normal bir durum değil. ŞArj aletinizde veya telefonunuzda ciddi bir sıkıntı olmuş windows 10 ile beraber. Bir an önce geri dönun bence de

ArMaGeDdOn_87

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar iki aynı model cihazda bile farklı sorunlar çıkabilir. Mesela ben Lumia 930'a yükledim hiç sorun yok desen yeridir. Fakat yine Lumia 930 kullanan başka birisi bir çok sorunla karşılaşabilir. Tabi hatalar var ama bunlar benim gibi bir kullanıcı için sorun değil. "biz ne hatalı sistemler kullandık" :ehe

Şimdi aynı model cihazlarda farklı sorunlar çıkmasının nedeni yazılımın cihaza göre hareket etmemesinden kaynaklanıyor. Yani cihaz optimizasyonu yok. Hatta dil paketleri uyumluluğu bile yok. Bu yüzden dil ve bölge değiştirince bile performans farklılığı oluyor. Fakat bunlar en son iş olduğu için üzerlerinde durulmuyor.

Günlük kullanım için uygun mu? Bu sorunun cevabını herkes kendisi için belirleyebilir. Ben kullanıyorum şu anda. Ama başka bir cihazda yüklü olsaydı belki de ben de kullanamayacaktım. O yüzden karşınıza ne çıkacağını bilemeyeceğinizi de göz önünde tutarak yükleyip deneyebilirsiniz. Kullanıp kullanmamaya da yine kendiniz karar vermelisiniz.

Beklentimi ve tahminlerimi söylemem gerekirse bir veya iki yapı sonra Windows 10 Mobile Insider Preview sürümleri herkesin günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceği düzeye gelecek diye düşünüyorum. Zira ekstraların çoğu sisteme eklendi ve geriye derleyip toparlamak kalmış gibi görünüyor. Tabi henüz bilmediğimiz yeni özellikler gelirse orası ayrı.

• Beğen
Tepkiler: sahanemir, bozkirdangelen, suyunsesi ve 2 diğerleri
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar iki aynı model cihazda bile farklı sorunlar çıkabilir. Mesela ben Lumia 930'a yükledim hiç sorun yok desen yeridir. Fakat yine Lumia 930 kullanan başka birisi bir çok sorunla karşılaşabilir. Tabi hatalar var ama bunlar benim gibi bir kullanıcı için sorun değil. "biz ne hatalı sistemler kullandık" :ehe

Şimdi aynı model cihazlarda farklı sorunlar çıkmasının nedeni yazılımın cihaza göre hareket etmemesinden kaynaklanıyor. Yani cihaz optimizasyonu yok. Hatta dil paketleri uyumluluğu bile yok. Bu yüzden dil ve bölge değiştirince bile performans farklılığı oluyor. Fakat bunlar en son iş olduğu için üzerlerinde durulmuyor.

Günlük kullanım için uygun mu? Bu sorunun cevabını herkes kendisi için belirleyebilir. Ben kullanıyorum şu anda. Ama başka bir cihazda yüklü olsaydı belki de ben de kullanamayacaktım. O yüzden karşınıza ne çıkacağını bilemeyeceğinizi de göz önünde tutarak yükleyip deneyebilirsiniz. Kullanıp kullanmamaya da yine kendiniz karar vermelisiniz.

Beklentimi ve tahminlerimi söylemem gerekirse bir veya iki yapı sonra Windows 10 Mobile Insider Preview sürümleri herkesin günlük hayatta rahatlıkla kullanabileceği düzeye gelecek diye düşünüyorum. Zira ekstraların çoğu sisteme eklendi ve geriye derleyip toparlamak kalmış gibi görünüyor. Tabi henüz bilmediğimiz yeni özellikler gelirse orası ayrı.

OTG versinler bide tamamdır :ehe:ehe:ehe

Mağaza otomatik güncellemiş gece :)

Sanırım OTG ile ilgili (inşallah) :bangin:

Edit:
Ekran görüntüleri kendi cihazıma aittir.

• Beğen
Tepkiler: Sensation

Üst Alt