Hayır.Wi-Fi yine tek dokunma ile kapanmıyor değil mi?
Valla ben yüklemeden duramazdım gerçi duramadım ve yükledim,güzel bir deneyim oluyor aslında. baktım olmadı hoop 8.1 e geri dönüyorum güzel bir uğraş aslındaPusuda bekliyorum bu seferde yüklemeyeceğim![]()

bildiğim kadarıyla kendim kurdum ve ilk kurulumda menüde yer alıyor fakat resetleyince gittiArama&sms engelleme nerde arkadaşlarrrrrr
Ben w10 da iken gördüm ama tam hatırlamıyorum sanırım gizliliğin içinde idi,ben şuan 8.1 e geri döndüğümden tekrar bakamıyorum.Arama&sms engelleme nerde arkadaşlarrrrrr
@Sensation @bulutsuzgeceayarların altında ekstralar ın içinde.Ben w10 da iken gördüm ama tam hatırlamıyorum sanırım gizliliğin içinde idi,ben şuan 8.1 e geri döndüğümden tekrar bakamıyorum.
koyabiliyoruz hemde daha gelişmiş olarak 2 farklı şekilde koyabiliyoruz. 1. sinde tilelara resim koyuyoruz. 2. sinde ise arka plan komple resim oluyor.Ben 1. Yapıyı yüklemiştim hiç ama hiç beğenmedim 8.1 e geri dondum. Bugun dayanamayıp 4. Yapıyı yükledim şuan çok memnunum şarjı eskisi gibi hızlıda bitmiyor fakat bi sorum olucak bu 4. Yapıda arka plana resim koyamıyomuyuz