Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben LSRT ile 8.1 e geri döndüm arkadaşlar,bendeki sorunlar eski kişiler Live Tilesi yoktu,e posta sorunu ve de stabilite sorunu o yüzden bir müddet daha 8.1 e devam.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Wi-Fi yine tek dokunma ile kapanmıyor değil mi?

og1907

og1907

Üye
Pusuda bekliyorum bu seferde yüklemeyeceğim :D

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Pusuda bekliyorum bu seferde yüklemeyeceğim :D
Valla ben yüklemeden duramazdım gerçi duramadım ve yükledim,güzel bir deneyim oluyor aslında. baktım olmadı hoop 8.1 e geri dönüyorum güzel bir uğraş aslında:)

sercan78

sercan78

Üye
Arama&sms engelleme nerde arkadaşlarrrrrr

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Yükledim ve şu arka plandaki işlemler bitsin görüşlerimi yazacağım. Lumia 1520

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bay H

Bay H

Üye
Kablosuz yazıcıya bağlanmayı deneyenler oldu mu hiç, eğer olduysa olumsuz sonuçla mı karşılaştınız?

bugracivcik

Üye
Ben 1. Yapıyı yüklemiştim hiç ama hiç beğenmedim 8.1 e geri dondum. Bugun dayanamayıp 4. Yapıyı yükledim şuan çok memnunum şarjı eskisi gibi hızlıda bitmiyor fakat bi sorum olucak bu 4. Yapıda arka plana resim koyamıyomuyuz

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye

Albüm kapaklarıyla beraber müzk uygulamasını merak ediyordunuz, Albüm halinde koydum. Foruma aktarabilen olursa sevinirim :) @Sensation @bulutsuzgece

sanırım internete bağlı olduğundan dolayı, o şarkıcıya ait fotoları da kendisi koyuyor program. Vlc player daki gibi

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Sensation
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ben w10 da iken gördüm ama tam hatırlamıyorum sanırım gizliliğin içinde idi,ben şuan 8.1 e geri döndüğümden tekrar bakamıyorum.
ayarların altında ekstralar ın içinde.
Ben 1. Yapıyı yüklemiştim hiç ama hiç beğenmedim 8.1 e geri dondum. Bugun dayanamayıp 4. Yapıyı yükledim şuan çok memnunum şarjı eskisi gibi hızlıda bitmiyor fakat bi sorum olucak bu 4. Yapıda arka plana resim koyamıyomuyuz
koyabiliyoruz hemde daha gelişmiş olarak 2 farklı şekilde koyabiliyoruz. 1. sinde tilelara resim koyuyoruz. 2. sinde ise arka plan komple resim oluyor.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Spartan çok iyi yahu :ehe

Aybars1979

Aybars1979

Üye
windows camera uygulamasını yükleyebiln oldumu acaba?

yuyil01

Üye
Windows İnsider'i kuramayan arkadaşlar, önceki mağazayı çalıştırıp oradan kuruluyor bilgilerinize...

edtaah

Üye
telefon kapandı ve açılmoyr nokia yazıyor tekrar kapanıyor tekrar nokıa yazıyor tekrar kapanıyor

yuyil01

Üye
windows camera uygulaması yeni mağaza (beta) uygulamasından yüklenebiliyor.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Beyler kasma halen varmı onu söyleyin bana :)

yuyil01

Üye
"telefon kapandı ve açılmoyr nokia yazıyor tekrar kapanıyor tekrar nokıa yazıyor tekrar kapanıyor"
Bu durum telefonu kapatıp, şarz dan çıkararak sıfırlama yöntemi ile çözülüyor, fakat tüm bilgiler gidiyor.....

Üst Alt