Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

edtaah

Üye
nasıl sıfırlarız recovery ilemi

yuyil01

Üye
"Beyler kasma halen varmı onu söyleyin bana"
Genelde giderilmiş, fakat geri dönüşlerde uygulamalardan çıkma esnasında oluyor, bu durum ise windows tuşuna basılarak gideriliyor.

braayn

braayn

Üye
Kendime hayret ediyorum kaç yapı geldi geçti illede DENİM illede DENİM diyorum en güzeli beklemek sabretmek ve olgun meyveyi yemek.Çiğ meyve karın ağrısı yapar...

• Beğen
Tepkiler: ceza87, skynet ve suyunsesi

yuyil01

Üye
"nasıl sıfırlarız recovery ilemi"
hayır buna gerek yok;
1- Telefonu kapatıp şarjda olmayacak şekilde,
2- Tefonun Ses azalt ve açma (power) tuşuna aynı anda basıyorsunuz, ekranda ünlem işareti görünür.
3- Sırayla Sesi Yükselt, Sesi Azalt, açma (power) ve sesi azalt tuşlarına bastıktan sonra sıfırlama işlemi başlamaktadır..
ANCAK TELEFONDAKİ TÜM BİLGİLER SİLİNECEKTİR.

edtaah

Üye
sadece nokia yazısı çıkıyor sıfırlanmadı kardeşim bu telefon

yuyil01

Üye
"sadece nokia yazısı çıkıyor sıfırlanmadı kardeşim bu telefon"
HAYIR, tuşlara belirli uzun sürelerle 3'er saniye gibi, başlarsa ÇARKLAR dönmeye başlayacak zaten,,
Yada dahadetaylı bilgi için;

adresinden bilgi alabilirsiniz...

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Telefon sıfırlamak istiyorum ama hangi ayarın içinde bulamadım help mee :)

enessrsy

enessrsy

Üye
Arama yaparken hala ekran kararıyor ve açılmıyor. Sadece kulaklıkla konuştuğumda düzgün çalışıyor. Fotoğraflar bölümünde çekilen fotoğraflar görünüyor fakat klasörlere girince siyah ekran bomboş sayfa. Ekran görüntüsü almaya çalıştığımda da alınamadı diye hata veriyor ve fotoğraflara giremediğimden alıp almadığını göremiyorum telefonda.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Modeme bulaşan bir zararlı program kurbanısınız.
Telefon pc tarayıcı geçmişini siliniz. Bağlı olduğunuz ağı listeden silin ve pc telefon Modemi kapatıp yeniden açınız. Yeniden bağlanın ağa. Sorun devam ederse modemi resetleyin.
Teşekkürler deneyeceğim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

Albüm kapaklarıyla beraber müzk uygulamasını merak ediyordunuz, Albüm halinde koydum. Foruma aktarabilen olursa sevinirim :) @Sensation @bulutsuzgece

sanırım internete bağlı olduğundan dolayı, o şarkıcıya ait fotoları da kendisi koyuyor program. Vlc player daki gibi
Süpersin :)

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye

Öncelikle belirtmek isterimki cihazım lumia 1020. ram miktarı 2 gb olduğu için (muhtemelen bu yüzden) çok fazla donma kasma yaşamadım.ilk olarak cihazı sıfırladım. w10ıp kurdum.reset attım.dil bölge abd yaaptım ve uygulamaları yükleyip tekrar reset attım.

Çalışan Uygulamalar:
-
Whatsap sorunsuz çalışıyor
-Mesajlar sorunsuz ve eylem merkezinden sorunsuz cevaplayabiliyorum
-DDil bölge ABD yapınca Mağaza(Beta) sorunu çözüldü
-Hücresel veriye ayarların içerisinden sınır koyulabiliyor.
-Word,Excell,Powerpoint Prewiev sorunsuz çalışıyor
-Music ve Video Prew sorunsuz çalışıyor.
-Age of Empires 3. yapıda tam girerken atıyordu düzelmiş.
-Gözatma ekranı için Glancebackground Beta kullanabilirsiniz
-Alarmlarda Sıkıntı yok
-Ziraaat Mobil sorunsuz ve hızlı :)
-Spartan çalışıyor
-IE çalışıyor fakat foto indirmiyor
-Bing Translator sorunsuz çalışıyor
-Lumia camera ve Proshot sorunsuz çalışıyor.
-FM Radio çalışıyor
-Hava durumu livetile çalışıyor.
-Outlook mail içinde hem hotmail hemde gmail aynı anda açılıyor ve çalışıyor.bildirimler geliyor
-Maxicep çalışıyor. :)

Sorunlar:
-
Uygulamadan ana ekrana geçişte siyah ekran ve uzun bekleme süresi
-Pil tasarrufunda arka planda çalışan uygulamalar seçilemiyor
-Microsoft camera uygulaması sadece bir kez odaklıyor,tekrar odaklama için kapatıp açmak gerekiyor.
-MS Camera HDR modu yok
-MS Camera tuşa uzun basınca video çekiyor.dolayısıyla foto çekmek için tuştan elinizi kısa sürede çekmeniz gerekiyor ve foto çekim süresi uzuyor.
-Telefon tuş takımının sesini kapatamadım bi türlü
-Navigasyon tuşlarına her bastığımda mouse iconu çıkıyor

Eksikleri:
-Tek isteğim olan OTG yine yok. Otg'li flaş aldım hazırda bekliyo.. :)

Sayın MaxiCep üyeleri, hepinize çok teşekkür ederim.umarım faydalı olmuşumdur.
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: ceza87, bedby, papakudioflu ve 7 diğerleri
thoak

thoak

Üye
Arkadaşlar l925 kullanıyorum 10a yükselttim yine fakat çarklardan sonra telefonda bu "yükleniyor..." yazısı hala duruyor. Neyi yüklediğini bilen duyan var mı 15 dakkikadır yükleyecek :D

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Arkadaşlar l925 kullanıyorum 10a yükselttim yine fakat çarklardan sonra telefonda bu "yükleniyor..." yazısı hala duruyor. Neyi yüklediğini bilen duyan var mı 15 dakkikadır yükleyecek :D
o biraz uzun sürüyor.benim anladığım kadarıyla uygulamalar (bing uyglamaları) yüklü değilde setup olarak geliyor.windows yüklemesi bittikten sonra da onları yüklüyor.bilgisayarda da böyle oluyor.win8'de formattan sonra ilk açıldığında renk değiştiren bi ekran geliyo ya onun gibi

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Albüm kapaklarıyla beraber müzk uygulamasını merak ediyordunuz, Albüm halinde koydum. Foruma aktarabilen olursa sevinirim :) @Sensation @bulutsuzgece

sanırım internete bağlı olduğundan dolayı, o şarkıcıya ait fotoları da kendisi koyuyor program. Vlc player daki gibi

Öncelikle belirtmek isterimki cihazım lumia 1020. ram miktarı 2 gb olduğu için (muhtemelen bu yüzden) çok fazla donma kasma yaşamadım.ilk olarak cihazı sıfırladım. w10ıp kurdum.reset attım.dil bölge abd yaaptım ve uygulamaları yükleyip tekrar reset attım.

Çalışan Uygulamalar:
-
-Alarmlarda Sıkıntı yok
-Spartan çalışıyor
-FM Radio çalışıyor
-Outlook mail içinde hem hotmail hemde gmail aynı anda açılıyor ve çalışıyor.bildirimler geliyor

Sorunlar:
-
-Microsoft camera uygulaması sadece bir kez odaklıyor,tekrar odaklama için kapatıp açmak gerekiyor.
-MS Camera HDR modu yok
-MS Camera tuşa uzun basınca video çekiyor.dolayısıyla foto çekmek için tuştan elinizi kısa sürede çekmeniz gerekiyor ve foto çekim süresi uzuyor.

Eksikleri:

Şu görselleri görünce kendimi W10 yüklememek için zor tutuyorum :aha:

15 dakika mı? Ben ilk sürümü yüklerken gece 11-12 arası başlayıp sabah 6:30 gibi bitmişti W10 yüklemesi (arada uyanıp bakıyordum) :ehe

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Şu görselleri görünce kendimi W10 yüklememek için zor tutuyorum :aha:

15 dakika mı? Ben ilk sürümü yüklerken gece 11-12 arası başlayıp sabah 6:30 gibi bitmişti W10 yüklemesi (arada uyanıp bakıyordum) :ehe

Bende çalışan ve çalışmayan özellikleri yazdım.çözümleri bulunan bazı sorunlar mevcut.ama çözümleri bulunamayanlar da var.göze alırım diyosan bi dene.yarın cumartesi zaten en fazla bi gün uğraşırsın.sorunlarla başedemezsen dönersin 8.1'e.günlük hayatta kullanmak için yapılmadı bu sürüm zaten :) beni şu anda zorlayan tek şey ana ekrana geçişteki siyahlık ve uzun bekleyişler :)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Arkadaşlar ana ekrana dönmede sıkıntı yaşayanlar için çözüm buldum. Arka planda ayarları açık tutarsanız ana ekrana dönmek nedense çok kolay oluyor. Deneyin derim :)

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bende çalışan ve çalışmayan özellikleri yazdım.çözümleri bulunan bazı sorunlar mevcut.ama çözümleri bulunamayanlar da var.göze alırım diyosan bi dene.yarın cumartesi zaten en fazla bi gün uğraşırsın.sorunlarla başedemezsen dönersin 8.1'e.günlük hayatta kullanmak için yapılmadı bu sürüm zaten :) beni şu anda zorlayan tek şey ana ekrana geçişteki siyahlık ve uzun bekleyişler :)

Söylediğim gibi, ilk çıktığında kurdum çok sorunlu/sıkıntılıydı, onlar hadi neyse de, sırf pili hızlı bittiği için W8.1'e geri döndüm.
Eğer batarya olayında değişiklik varsa gündüz iş çıkışı yüklenirim telefona :gul:

• Beğen
dakamon

dakamon

Üye

Çalışan Uygulamalar:
-
-Alarmlarda Sıkıntı yok
-Spartan çalışıyor
-FM Radio çalışıyor

Sorunlar:
-
-MS Camera HDR modu yok

Eksikleri:

Çok güzel bir yazı olmuş başta emeğine sağlık. otg li flash disk i A101 den mi aldın yoksa :D

• Beğen
Dr.Watson

Dr.Watson

Üye
Lumia 630 da windows 10 geldi mi arkadaslar

Üst Alt