Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation abi bişey sorucam, bilgisayarımda ne lsrt ne wprt ikisi de çalışmıyor aynı hatayı veriyor. Karma değer hatası. ondan dolayı NSU kurdum. W10 dan dönüş yapılabiliyor mu NSU ile?
Hangisi görürse onla dönüş olur

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation abi bişey sorucam, bilgisayarımda ne lsrt ne wprt ikisi de çalışmıyor aynı hatayı veriyor. Karma değer hatası. ondan dolayı NSU kurdum. W10 dan dönüş yapılabiliyor mu NSU ile?
Hangisi görürse onla dönüş olur

SLH.55

SLH.55

Üye
Kurdum baktım hevesimi aldım.Artı yönleri de eksi yönleri de var.Betalar oturana kadar şimdilik Gdr2 ile yola devam :)

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Bay H

Bay H

Üye
Internet explorer desteklemediği dosyaları indirmiyor ancak Spartan çatır çatır ve daha düzgün bir şekilde her şeyi gösteriyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

#Windows10Mobile #MicrosoftEdge

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: 4MaGuS
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Ben yapıyı begendim. Sabah bayagı sorunluydu hard reset attım. Hiçbir sıkıntı yok. Tel sıkıntı ana menüye dönerken ekranın siyah olarak kalması

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Lumia 820 kullanan arkadaşlar, Kasmalar giderilmiş mi???

huseyinkaya72

Üye
bankacılık işlemleri yapılabiliyor mu. işcep garanticep gibi uygulamalar çalışıyor mu? deneyen var mı arkadaşlar.

sercan78

sercan78

Üye
Bilgisayarda nokia recovery tool kurarken hata veriyor nerden neyi indircem doğru çalıian yardımm telefonum l925
Bilgisayarda nokia recovery tool kurarken hata veriyor nerden neyi indircem doğru çalıian yardımm telefonum l925

sercan78

sercan78

Üye
Bu arama&sms engelleme yk ek ayarların içindeydi format atınca kayboldu ek ayarlar fln
Windows 10 a ndn windows insider kuramıyorum

Raskoln

Raskoln

Üye
kişiler hubı açılmayan kimse yok mu

csH

csH

Üye
bu sorunu benden başka yaşayan yok mu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Ya arkadaşlar insider kullandığımdan beri ie yi doğru düzgün kullanamadım.Şu virüs mudur nedir anlayamadım da Bi syfa açmak istiyorum kendi kendine başka sayfalara yonlendiriyor sonrasında mağazaya git diyor.Bunun bi çözümü,yok mu?
Modeme bulaşan bir zararlı program kurbanısınız.
Telefon pc tarayıcı geçmişini siliniz. Bağlı olduğunuz ağı listeden silin ve pc telefon Modemi kapatıp yeniden açınız. Yeniden bağlanın ağa. Sorun devam ederse modemi resetleyin.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43 ve symbianbelle
Aybars1979

Aybars1979

Üye

yok valla bende 10 numara şekilde çalışıyor tabiri caizse dokunur dokunmaz ateşleniyor. sen dokunmayı geçmişsin olayı taciz boyutuna vardırmışsın, resmen parmak atıyon bana mısın demiyor telefon. :D

sercan78

sercan78

Üye
Cwp yokmu windows insider yukleyemiyorummmmmm

Bay H

Bay H

Üye

Ayrıca :kıskıs:

#Windows10Mobile

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation
csH

csH

Üye

Ayrıca :kıskıs:

yok valla bende 10 numara şekilde çalışıyor tabiri caizse dokunur dokunmaz ateşleniyor. sen dokunmayı geçmişsin olayı taciz boyutuna vardırmışsın, resmen parmak atıyon bana mısın demiyor telefon. :D
ilk yüklediğimde bu sorun vardı ve ek özellikler kısmındaki ayarlar uygulama menüsünde gözüküyordu sıfırladım düzelmedi daha sonra 8.1e dönüp tekrar yükledim bu sefer ek özelliklerdeki ayarlar halloldu bu sorun hala devam ediyor :) çok değişik hiç göndermese tamam dicem ama 10 saniye uğraşınca gönderiyo

Üst Alt