Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
sanırım telefondan telefona fark ediyor, bende whatsapp normal yani 8,1 e göre bile daha iyi çalışıyor 8,1 de açarken sürdülüyor yazısı bekletiyordu şimdi hemen açılıyor mesajlar whatsapp ve normal mesajlar seri olarak gidip geliyor, bildirim merkezinden mesajlara cevap 3. sürüme göre gayet seri cevaplanıyor, bildirim merkezi 3. sürümde kasıntılı açılıp kapanıyordu şimdi sıkıntı yok gayet seri yumuşak bir kullanımı var.rehberde yada aramada eskiye göre daha iyi olmakla birlikte hafif kasıntı devam ediyor,gelen aramalar gayet net ses yüksek yalnız zil sesi sanki biraz kısık gibi. denediği tüm uygulamalar açıldı sıkıntı yok, outlook eskiye göre daha iyi, mzik beta kasılıyor onedenle az karıştırdım bıraktım ama albüm kapakları görünüyor, beta mağaza kasılıyor ve esas indirmek istedeğim windows camera yüklenmiyor diğerlerini yükledim. kullanım açısından sorun yok şarjda normal 8,1 dekinden pek farkı yok gibi geldi hatta bugün yarın kardeşimin telede yükleyeceğim sanırım ilk defa. geri tuşuda gayet iyi çalışıyor ondada sıkıntı yok, 3. sürümde hiçbir livetile çalışmıyordu şimdi bazıları çalışmaya başladı ben memnun kaldım açıkcası darısı diğer yükleyenlerin başına.

hasansen_83

hasansen_83

Üye
resimlerimi ala bilsem sıfırlayacağım ama oda olmuyor

skynet

Üye
Bu kadar sorunu gördükten sonra en iyisi finale kadar beklemek

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan
m542tf

m542tf

Üye

Hepimizin kötü günleri olur :ehe

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus, Dexter Morgan, Murat Alper ve 1 kişi daha
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
OneDrive uygulaması da değişmiş. Kontrol edebilirsiniz.

KenanK

KenanK

Üye
Internet Explorer veya Spartan üzerinden FTP erişimi sağlanabiliyor mu acaba artık ?

ftp://kenank.asuscomm.com/

Adresi denerseniz sevinirim...

Tolga-GnL

Tolga-GnL

Üye
Lumia 925 kullanıp güncellemeden sonra;
* yeni mağaza
* yeni müzik uygulaması
* yeni video uygulaması
* spartan tarayıcı
* office
* E-posta
uygulamaları olmayan varmı başka? bu uyguylamaların hiçbiri bende yok şu an ve yüklemenin de bir yolu yok :blink:

bende bunlardan sadece E-Posta yok ve bir türlü yüklüyemebim l925

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Yeni mağaza düzeldi. İlgili arkadaşlara duyurulur

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Herhangi bir yöntem mi var yoksa kendiliğinden mi düzeldi

Bay H

Bay H

Üye
Internet Explorer veya Spartan üzerinden FTP erişimi sağlanabiliyor mu acaba artık ?

ftp://kenank.asuscomm.com/

Adresi denerseniz sevinirim...
Internet explorer desteklemiyorum ben diyor, Spartan ise adrese gidiyor ancak herhangi bir şey görüntülemiyor ve herhangi bir hata mesajı vermiyor.

saynesim

saynesim

Üye
Bilmiyorum ama ben beğendim baya gelişme var bence sistem harika

Son düzenleme:
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Aytaç-01

Aytaç-01

Üye
Neler olmuş ya 4.yapı gelmiş. Uzak kalmaya gelmiyor şu Microsoft ha. Peki hala stabillik sorunları var mı o geçişlerde yaşanan kasmalar ve bir de Office desteği geldi mi?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
There were some problems installing updates, but we'll try again later. If you keep seeing this and want to search the web or contact support for information, this may help - (0x80240059).

az once bir uyarı geldi bildirim ekranına tıkladım ayarlara yönlendirdi ve güncelleme ayar ekranında bu hata yazısı vardı yeniden dene dedim bu sefer guncelleme yok dedi

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Ya arkadaşlar insider kullandığımdan beri ie yi doğru düzgün kullanamadım.Şu virüs mudur nedir anlayamadım da Bi syfa açmak istiyorum kendi kendine başka sayfalara yonlendiriyor sonrasında mağazaya git diyor.Bunun bi çözümü,yok mu?

KenanK

KenanK

Üye
Internet explorer desteklemiyorum ben diyor, Spartan ise adrese gidiyor ancak herhangi bir şey görüntülemiyor ve herhangi bir hata mesajı vermiyor.

Kullanıcı adı ve şifre sorması gerekiyor normalde giriş yapabilmek için. ama. sanırım hala ftp desteği yok tarayıcılarda.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Neler olmuş ya 4.yapı gelmiş. Uzak kalmaya gelmiyor şu Microsoft ha. Peki hala stabillik sorunları var mı o geçişlerde yaşanan kasmalar ve bir de Office desteği geldi mi?
3. yapıya göre oldukça stabil. Office programları var. Şuanlık gördüğüm tek sorun herhangi bir uygulama açıp ana ekrana gelince ekran kararıyor. O sorunu da ayarları açarak çözüyoruz

Raskoln

Raskoln

Üye
Bende kişiler hub ı açılmıyor benzer sorunu yaşayan var mı?

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
@papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation abi bişey sorucam, bilgisayarımda ne lsrt ne wprt ikisi de çalışmıyor aynı hatayı veriyor. Karma değer hatası. ondan dolayı NSU kurdum. W10 dan dönüş yapılabiliyor mu NSU ile?

sercan78

sercan78

Üye
Bilgisayarda nokia recovery tool kurarken hata veriyor nerden neyi indircem doğru çalıian yardımm

Üst Alt