Aybars1979
Üye
sanırım telefondan telefona fark ediyor, bende whatsapp normal yani 8,1 e göre bile daha iyi çalışıyor 8,1 de açarken sürdülüyor yazısı bekletiyordu şimdi hemen açılıyor mesajlar whatsapp ve normal mesajlar seri olarak gidip geliyor, bildirim merkezinden mesajlara cevap 3. sürüme göre gayet seri cevaplanıyor, bildirim merkezi 3. sürümde kasıntılı açılıp kapanıyordu şimdi sıkıntı yok gayet seri yumuşak bir kullanımı var.rehberde yada aramada eskiye göre daha iyi olmakla birlikte hafif kasıntı devam ediyor,gelen aramalar gayet net ses yüksek yalnız zil sesi sanki biraz kısık gibi. denediği tüm uygulamalar açıldı sıkıntı yok, outlook eskiye göre daha iyi, mzik beta kasılıyor onedenle az karıştırdım bıraktım ama albüm kapakları görünüyor, beta mağaza kasılıyor ve esas indirmek istedeğim windows camera yüklenmiyor diğerlerini yükledim. kullanım açısından sorun yok şarjda normal 8,1 dekinden pek farkı yok gibi geldi hatta bugün yarın kardeşimin telede yükleyeceğim sanırım ilk defa. geri tuşuda gayet iyi çalışıyor ondada sıkıntı yok, 3. sürümde hiçbir livetile çalışmıyordu şimdi bazıları çalışmaya başladı ben memnun kaldım açıkcası darısı diğer yükleyenlerin başına.