Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

meg1ddo

meg1ddo

Üye
yani L925 te 3.yapı daha sorunsuzdu..birde bu yapıda dil bölge değişiyorum ama telefonun dili ve bölgesi değişmiyo sadece kilit ekranındaki gün kısmı ingilizce oldu gerisi aynı
aynen 3. yapıda herkesin şikayet ettiği sorunların çoğu yoktu L925 te ama 4. yapıda işler tersine dönmüş olmalı :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen ve bedby

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Dün akşamdan bu yana yazdıklarınızı değerlendirdiğimde şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor.

1- Telefonu ve sistemi iyi tanımayan,
2- Sorun çıktığında kendi başlarına çözüm üretemeyenler,
3- Kendi yağıyla kavrulamayanlar, çare üretemeyenler
4- Hatta yedek telefonu olmayanlar,

Kesinlikle yüklememeli.
yok bu sefer okadar abartılı değil baya iyi durumda ama yoğun kullanımı görmek lazım tabi.

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
meg1ddo

meg1ddo

Üye
Bu arada güzel bişey daha söyleyeyim

Fotoğraflarda bir resim açınca resmi yukarı doğru kaydırırsanız dosya bilgilerini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
önceki yapıda da vardı sanırım bu, yaptığımı hatırlıyorum :hmmm

Aybars1979

Aybars1979

Üye
şeffaflık ayarı gelmiş :bigstar:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
müzik ve video önizleme yüklü olarak geldi bende ama hangi müzik uygulamasına girsem eski versiyon müzik açılıyor, ayrıca video uygulamlarına da tıkladığımda müzik uygulaması açılıyor :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
yok bu sefer okadar abartılı değil baya iyi durumda ama yoğun kullanımı görmek lazım tabi.
Bu değerlendirmenize sevindim..
Hele ki L 520 için bile olumlu düşünüyorsanız bu daha daha iyi.
Biraz önce ben de 8.1 üzerinden 4 ncü yapıyı yüklemek için START 'a basmış bulundum :))

Meşhur çarklar dönmeye başladı.

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Herhangi bir uygulama açıkken ana ekrana dönünce yükleniyor yazısı çıkıyor

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bazı önemli konulara cevap bulabilmişler mi?

1- Müzik uygulamasından çıkınca STOP MUZIK kullanmamıza gerek olmadan kapanıyor mu?
2- Akıllı veride sınır ayarlarına girebiliyor muyuz?
3- Şarj için yazacaktım ama henüz erken, kuran arkadaşlar için en az 1-2 gün geçmesi lazım.
4- Telefon ansızın kendi kendine kapanıyor mu?
5- Telefonumu Bul ayarına girilebiliyor mu?
6- Göz Atma ayarına girilebiliyor mu?

Şimdilik bu ve benzeri şeyler (bazı konular ingilizce, parlaklık ayarı şurda ya da burda) gibi sorunlardan daha önemli.

sercan78

sercan78

Üye
Telefonu guncelledi fakat ana ekran gelmedi yarım saattir yükleniyor yazıyor acil yardın

enessrsy

enessrsy

Üye
Başlangıç ekranı yok cihazda çoğu kişinin bildirdiği gibi, sıfırladım geldi yine gitti yükleniyor yazısı bile çıkmıyor artık. Çok can sıkıcı bir durum önceki yapıda olmamıştı böyle bir sorun.
Telefonu guncelledi fakat ana ekran gelmedi yarım saattir yükleniyor yazıyor acil yardın
Dostum çözümü sıfırlamak diyorlar ama hata tekrarlanıyor. Çok kişide aynı şikayet var..

ulabuneya

Üye
Çok güzel oldu . Akşam telefonuma 10080 sürümünü yükledim bir süre kullanıp yattım, sabah kalktım lumia 920 kapanmış şarja takıyorum ama açılmıyor. Devamlı nokia yazısı gelip gelip gidiyor. TElefon ne şarj oluyor nede açılıyor. Bu ms bu sürümleri adam akıllı denemeden vermesin arkadaşım telefonu resmen elimize aldık. Yazıklar olsun.

Android 6.0 M çıkacak , daha bunlar wp10 u rayına oturtamadılar.

• Beğen
Tepkiler: enessrsy
Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bazı önemli konulara cevap bulabilmişler mi?

1- Müzik uygulamasından çıkınca STOP MUZIK kullanmamıza gerek olmadan kapanıyor mu?

hayır.

2- Akıllı veride sınır ayarlarına girebiliyor muyuz?

sanırım evet.(var bişiler ama ben denemedim.

3- Şarj için yazacaktım ama henüz erken, kuran arkadaşlar için en az 1-2 gün geçmesi lazım.

eskiye oranla pek bir değişiklik olacağını sanmıyorum. değil bir iki gün 3-5 günde geçse pek fark etmez muhtemel ms çalışnalarının en son düşündüğü şu aşamada sarj tüketimidir.

4- Telefon ansızın kendi kendine kapanıyor mu?

ansızın kendiliğinden kapanmaya rastlamadım ama 2 defa ekran gittiğine rastladım oda ekran ayarlarını karıştırırken oldu (yeni arka plan ayarları gelmiş) yeniden başlatmak zorunda kaldım teli. süreklilik olursa can sıkıcı olur yok ayarlardan kaynaklı ise idare edilir.

5- Telefonumu Bul ayarına girilebiliyor mu?

pc den mağaza teli görmüyo o yüzden telefonuda bulacağını zannetmiyorum.

6- Göz Atma ayarına girilebiliyor mu?

göz atma ekran ayarı var giriliyor ama glance screen i kast ediyorsanız benim l520de yok.

Şimdilik bu ve benzeri şeyler (bazı konular ingilizce, parlaklık ayarı şurda ya da burda) gibi sorunlardan daha önemli.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
Bu arada güzel bişey daha söyleyeyim

Fotoğraflarda bir resim açınca resmi yukarı doğru kaydırırsanız dosya bilgilerini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu zaten geçen sürümde vardı zaten abi ben geçenki sürümde gördüm

Aybars1979

Aybars1979

Üye
rehbere yeni kişi ekleme ekranıda değişmiş ayrıca outlook yerine google a eklemeyi seçebiliyoruz sanırım.

rehber animasyonuda değişmiş.;) biraz ios vari olmuş.

sürekli kurcalıyorum ama yapı 3 gibi bariz ısınmıyor.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Sensation ve bozkirdangelen

Üst Alt