Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
mağazadan bir şey indirmeyi deneyen oldumu

yunusiyunus

Üye
8.1 üzerine kurdum iyiydi telefonu resetledim nokia yazısında kalıp durdu hard format attım. ayarlarda ekstra ayarlar kısmı yok ben de, ayrıca kişileştirmede renk seçenekleri bende çok karışık duruyor daha önce paylaşan bir arkadaşta düzenli olmuş koyudan açığa şeklinde bende birbiri arasına girmiş şekilde

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Dun heveslenmiştim yuklerim diye ama sanırım henüz yuklenecek kadar değil,sorunlar giderilmemiş

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Telefonum L920. Ben gelen yorumlara göre biraz daha bekleyeceğim galiba ama kafam karışık. Tamam bir tür teknik ön izleme sürümü ama abartı merak ediyorum.

Ve benden bir soru gelsin W10M den 8.1 e geri dönme ihtimaline karşılık, geri döndüğümüzde eski 8.1 yedeklerimizi geri yükleyebilmek için, w10m kurulum peşinden yedekleme konusunda özel birşeyler yapmak gerekiyor mu?

Hızlı ve temiz kurulum için önden bir format ve peşinden W10M TP ve stabilite için tekrar bir format düşünüyorum.
Ben ilk 3 yapıyı ofis uygulamaları yok diye kurmamıştım. Şimdi ise ofis verilmeye başlanmış. Ne de olsa tüm yedeklerim için OneDrive var bu konuda da kafam rahat. Belki dayanamayıp bu gece kurarım.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
telefonu sıfırladım şimdi insider programını indirmek için mağazaya girdim ama insider uygulamasını bulamadım, yerleşik microsoft uygulamasında diğer microsoft uygulamaları linkini tıkladım ama microsoft corporation listesinde hiç uygulama gözükmüyor :)
Bilgisayarda iken telefona tanıttığın e-mail ile giriş yap ve oradan mağazaya girerek insider uygulamasını yüklemeyi dene.
Müzik ön izlemeyi bir türlü yeni mağazadan indirmey, başaramadım. Yükleye basıyorum working yazısı geliyor sonra hiçbirşey başlamıyor. Kaç kere yükleye bastım hiçbirşeyin yüklendiği yok. Yeni müzik uygulamasını test edemedim hala..
Keşke telefonun modelini de yazsaydınız da genel sorun mu yoksa telefon modeline ait bir sorun mu onu öğrenebilseydik.

meg1ddo

meg1ddo

Üye
E-posta uygulaması sorunlu mağazaya yönlendiriyor, yeni mağaza yok bende eskisi var sadece ve spartan da yok, bu uygulamları telefonunda görmeyen varmı yoksa bir tek bende mi yok?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bir şey soracağım
Sizin L 520 de Win Mobile 10 rahat çalışıyor mu? yavaşlık var mı?
bende 3. yapı yüklüydü sabah 4. yü yükledim şuan kurcalıyorum belirtilen sorunlarla karşılaşmadım daha sadece store betada biraz kasıyor ama oda uygulamadan çok sanki internet sitesinden işlem yapıyormuş gibi duruyor. mesele 3. yapıda en fazla sinir eden sıkıntılardan geri tuşuna basında algılamama olayı kaybolmuş anında geri gidiyor (şimdilik sonra ne olur bilemem), gelen aramalarda takılma oluyordu cevaplarken oda kaybolmuş ayrıca gelen arama menüsü çok hoşuma gitti. heriki mağazadanda uygulama indirebiliyorum sanırım (hala birsürü uygulama indirdiği için kafam karıştı emin olamadım.) ekran görüntüsü nasıl ekleniyor bimiyorum o yüzden ekleyemedim.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu alet bozuk galiba dün gece yatarken de %50'deydi:ehe
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

bu arada alarm sorunsuz çalışıyor. Fakat iki farklı yerden alarm kurulmuş gibi iki farklı alarm bildirimi geldi.

Bu arada file picker da sorunlu.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

alaca61

Üye
Ben kurayım dedeşm uarım saatte yüzde 0 da bekledi vaz geçtim bende

bedby

bedby

Üye
sanırım mesajlaşma uygulamasının sorunlu olduğu tek cihaz benimki L925.mesajlaşma uygulamasına girdim ana ekrandan sürekli attı başlangıçtan kaldırdım işin ilginci uygulama listesinde de yoktu..şuan bildiğiniz kendi mesajlaşma uygulaması yok :) bölge dil vs hepsini denedim olmadı şimdi sıfırlıyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
kurulumdan sonra bir düzine uygulama yüklü değilmişde yüklenecekmiş gibi beklemede olarak görünüyordu, yeniden başlatınca hepsi normale geçti.

zaakaan

zaakaan

Üye
GTA'yı mağazada bulamıyorum. Linkten girmeye çalışınca da önce yeni mağazaya yönlendirip, müzik uygulamasını açıyor. :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
sanırım mesajlaşma uygulamasının sorunlu olduğu tek cihaz benimki L925.mesajlaşma uygulamasına girdim ana ekrandan sürekli attı başlangıçtan kaldırdım işin ilginci uygulama listesinde de yoktu..şuan bildiğiniz kendi mesajlaşma uygulaması yok :) bölge dil vs hepsini denedim olmadı şimdi sıfırlıyorum.
bende de yeni mağaza ve spartan yok, L925 e mi özgü bu olmayan uygulamalar anlamadım :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Dün akşamdan bu yana yazdıklarınızı değerlendirdiğimde şöyle bir sonuç ortaya çıkıyor.

1- Telefonu ve sistemi iyi tanımayan,
2- Sorun çıktığında kendi başlarına çözüm üretemeyenler,
3- Kendi yağıyla kavrulamayanlar, çare üretemeyenler
4- Hatta yedek telefonu olmayanlar,

Kesinlikle yüklememeli.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu arada güzel bişey daha söyleyeyim

Fotoğraflarda bir resim açınca resmi yukarı doğru kaydırırsanız dosya bilgilerini gösteriyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: serinaga, ogzhnoTr, suyunsesi ve 2 diğerleri
Aybars1979

Aybars1979

Üye
veri kullanımıiçin limit ayarı varmıydı?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Galiba en iyisi 3 ncü yapı üzerine yüklemek yerine, 3 ncü yapıyı kaldırıp, 8.1 üzerinden yüklemek.

bedby

bedby

Üye
bende de yeni mağaza ve spartan yok, L925 e mi özgü bu olmayan uygulamalar anlamadım :)
yani L925 te 3.yapı daha sorunsuzdu..birde bu yapıda dil bölge değişiyorum ama telefonun dili ve bölgesi değişmiyo sadece kilit ekranındaki gün kısmı ingilizce oldu gerisi aynı

Üst Alt