Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
Yeni yapıyı tavsiye eder misiniz. Bende 3. Surum yüklü hatalarda düzelme varmı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni yapıyı tavsiye eder misiniz. Bende 3. Surum yüklü hatalarda düzelme varmı
3 yüklü ise 4'e geçmemeniz için neden yok. Zaten telefonunuz bir süre sonra otomatik yükler.

• Beğen
flutewoddy

flutewoddy

Üye
güncelleme boyutu 772 mb

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve Sensation

alaca61

Üye
Teşekkür ederim arkadaşlar

Bay H

Bay H

Üye
Video ön izleme uygulaması mkv uzantılı dosyayı buluyor ancak henüz oynatamıyor.

• Beğen

alaca61

Üye
Translator dil ayarı yapıla biliyomu

ko4fun

ko4fun

Üye
Arka plan da çalışan uygulamaları kapatabiliyor muyuz yükleyenler cevap yazabilir mi acaba

alaca61

Üye
Keşke Flash Player isteyen video ve uygulamalarıda aça bilse

efeler12

efeler12

Üye
resimler uygulamasındaki sorun çözüldüyse ben de geçmeyi düşünüyorum

alaca61

Üye
Biliyorum da keşke diyorum o sebepten

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Niye kaldı bu %6da yahu :bottom:

Bay H

Bay H

Üye
Belki inanmayacaksınız ama Excel de oluşturduğumuz dosyayı artık hangi klasöre kayıt edebileceğimizi seçebiliyoruz :ehe

#Windows10Mobile

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: ceza87, Dexter Morgan ve Sensation
4MaGuS

4MaGuS

Üye
ayarlar kısmında üsteki arama kısmı iyi çalışıyor ve ağ ve kablosuz kısmına veri kullanımı gelmiş daha farklı bir şekilli olarak gösterim var, renk seçenekleri artmış, kilit ekranına gösterilecek uygulamalar seçilebiliyor artık, mobil hosbetta bluetoothe paylaşımı geri gelmiş, saat ve dil ayarlarında klavye seçeneği gelmiş sadece yeri değişmiş, ekran parlaklık ayarı vardı o şuan gözükmüyor sadece düşük orta yüksek ayarı var
geri tuşuna basınca mouse çıkıyor boyna, ayarlar kısmında bir şeye tıkalyınca tıkladığım kısmın üst ve altında çizgiler çıkıyor, update kısmına telefonumu bul eklenmiş ve giriliyor, göz atma ayarına hala girmiyor malesef, birde soft resef yaaprken anlamadığım şekilde boyna ekran görüntüsü alıp sanki feedbacke paylaşım yapıyor gibi geldi önceden varmıydı bilmiyorum

alaca61

Üye
Yuklayenler denedimi bankaçılık işlemi yapıla biliyor mu acep

Üst Alt