Evet abi, benim cihazdan.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hünkar bu erken senin telefondan mı? Bende hadi Türkçe
Nedenersin bu sürümü sevmedi![]()
Yüklü olarak gelmemiş tıklayınca mağazaya yönlendiriyor indirmeye çalışıyorumMüzik uygulamasından görüntü atmanız mümkün mü?
uygulama listesinde müzik önizleme adı ile yüklü görünüyor. Fakat açınca store beta açılıp yükleniyor. Birazdan ss atarımMüzik uygulamasından görüntü atmanız mümkün mü?
neden mi ekranımda bi sürü klasörleme özeliği yapmıştım her şeyi oraya ayarlamıştım güncelleme yaptım gitti hepsi geri de gelmiyor eski yeine
Sim karta numaraları aktarma filan gelmiş mi?uygulama listesinde müzik önizleme adı ile yüklü görünüyor. Fakat açınca store beta açılıp yükleniyor. Birazdan ss atarım
Efsane olmuş görünüyor. Albüm kapaklarıyla daha hoş görünür.Müzik uygulaması. (Flac desteği henüz yok) -karışık yüklenmiş olabilir-
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Alooooooo Arama&sms engelleme geldimi??