Murat Alper
Üye
w10 da yok şimdilik baya bir geride kalmışsın sen8.1 yüklü 930da hücresel veri kısayolu var 520 kullanırken yoktu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

w10 da yok şimdilik baya bir geride kalmışsın sen8.1 yüklü 930da hücresel veri kısayolu var 520 kullanırken yoktu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

w10 da yok şimdilik baya bir geride kalmışsın sen![]()

abi halka falan hikaye bunlar.bize 2. yapı verilmeden birkaç gün önce İOS 8.3 Beta 3 yayınlanmıştı.şimdi İOS 8.4 Beta 3 çıkmış piyasaya biz hala windows 10 gelecek diye bekliyoruz.MSnin kaplumbağadan farkı yok.bizde kaplumbağa ile tavşanın hikayesinin gerçek olmasını bekliyoruz
hatta İOS 9'dan bahsetmeye başladı millet.Windows 10'dan önce İOS 10 gelecek bu gidişle![]()
![]()
yetmedi birde 3d süper bir teknoloji geliştiriyorlar. Adamların bütün yazılımcı ve mühendisleri sadece mobile kafa yorsa sence ne olurdu?telefonum 8.1, "telefonunuz güncel"![]()
Lumia820 - İS Sürümü: 8.10.14234.375Yüklemeye başladı,
Yapı No:
Lumia Güncellemesi 8.1 (8.10.14234.375)
Sizdeki yapı no ile karşılaştırırmısınız?
Ben de arada bir güncellemeleri mutlaka kontrol ettiriyorum.. bendeki Lumia 920
Lumia 1520(8.1)cihaz güncel
Sabredin size de gelir : ) )Kontrol ettim tık yok
Sende insider kurulumuBir süre WP 10 TP yüklü idi , sonra 8.1 e geri döndüm, ama bu süre içerisinde eksik bir şey var idiyse gelme
Sabredin size de gelir : ) )
Ya ben güncellemeleri sürekli kontrol eden biriyim.
Bir ara TP 10 yüklemiştim, o ara kaçırmış olabilirim.. neyse şimdi geldi.. hoş geldi sefa getirdi..
Evet, kurulu..Sende insider kurulumu
Belki de bugün bana gelen gdr2 dir.L920, is sürümü: 8.10.15116.125.
Ben w10m yükleyecekmiş gibi yapıp gdr2 yüklemesi başlayınca insider'ı kaldıranlardanım![]()