Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Güzel bir yapı gelsinde yükleyelim

alasulumurat

alasulumurat

Üye
Yeni yapının bu hafta geleceğini Gabriel Twitterden açıkladı. Fakat bugün değil birkaç gün içinde geleceğini de ekledi. Hadi bakalım :)

Tam twitin resmini çektim buraya atacaktım ki zaten yazılmış. Hadi bakalım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
perşembe Favori cuma Plase

twitter kullansam Gabe'ye bunu gönderirdim kesin..:ehe
Seni mi kıracaz :ehe

Bu arada Gabriel yine kesin konuşmamış ama verilecek güncellemenin yapı numarası 10080 olacağı kesin. Microsoft test halkasındaki Telemetri verileri temiz çıkarsa bu hafta yayınlayacaklarını söylemiş.

• Beğen
Tepkiler: ceza87, dücane, BLasTeaR ve 1 kişi daha
emz

emz

Üye
Seni mi kıracaz :ehe

Bu arada Gabriel yine kesin konuşmamış ama verilecek güncellemenin yapı numarası 10080 olacağı kesin. Microsoft test halkasındaki Telemetri verileri temiz çıkarsa bu hafta yayınlayacaklarını söylemiş.

Peki 10080 sürümü acaba hangi özellikleri içeriyor :hmmm Bence önemli olan gelecek yenilikler ve gerçekten akıcı olmaları :) Öyle gelse de artık rahatça kursak :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki 10080 sürümü acaba hangi özellikleri içeriyor :hmmm Bence önemli olan gelecek yenilikler ve gerçekten akıcı olmaları :) Öyle gelse de artık rahatça kursak :)
Öyle akıcı ve sorunsuz olsa zaten Insider olarak yayınlamak direk herkese verirler. Bir de bu açıdan bakmak lazım.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Arkadaşlar bu gece 1'de vatani görevimi yapmak üzere İzmir narlıdere'ye yolculuk ediyorum . Bir süre aranızda olamıycam (en azından acemilik süresince) . Hakkınızı helal edin ve kendinize iyi bakın . Umarım geldiğimde (Kasım başı) w10 mobile gelmiş olur :)

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, ceza87, yeminli06 ve 16 diğerleri
4MaGuS

4MaGuS

Üye
Arkadaşlar bu gece 1'de vatani görevimi yapmak üzere İzmir narlıdere'ye yolculuk ediyorum . Bir süre aranızda olamıycam (en azından acemilik süresince) . Hakkınızı helal edin ve kendinize iyi bakın . Umarım geldiğimde (Kasım başı) w10 mobile gelmiş olur :)
hayırlı yolluculuklar acemilikten sonra telefonları alırsın artık ordan takibe başlarsın az yapmadık bizde yeni geldim ortamları biliyoruz

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Hayat boyu yapanlar ne yapsın ;) hayırlı görevler :)

• Beğen
Tepkiler: ErturkSahin
braayn

braayn

Üye
bu adamlar W10M Final sürümü ne zaman vereceklerdi ?

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
sadece cihaz fiyatına bakarak seçim yaparsanız yanılmış olursunuz, 1000 tl ye üstün diye aldığınız bir telin en ufak bir probleminde çözüm için aylarca beklemek sıkıntı olur, bazı sıkıntılarda ise hiçbir çözüm üretemezseniz tabiren cihaz elinizde patlar, ben l520 nin camını kırdım aynı gün değiştirdim ilk girdiğim yerde. meizuda şuan servis olayı yada yedek parça temini ne durumdadır bilemem bana servis olayında samsung ve lg bile güven vermiyorken (bana) meizu tam bir muamma teşkil ediyor birde yazılım boyutu var tabi o ise apayrı bir sorun. donanım belli bir yere kadar ondan sonra işin maliyeti görünmeyen kısımlardan oluşuyor yazılım desteği gibi ms, apple resmen yazılımcı ordusu besliyorlar e tabi bu maliyete birşekilde yansıyacak.
Toplama cihaz zaten her parçasını bi firma üretiyor ayrıca 1000₺ olmsın rağmen yst seviye cihazlarla bit tutuluyor ayrıca yazılım mutiş denebilir (wp alışkını olduğum için sıkıntı oluyor biraz :) )

dakamon

dakamon

Üye
bu adamlar W10M Final sürümü ne zaman vereceklerdi ?
Belli değil. Sonbaharda ama sen de ekim ben diyim 2016 ocak :D
Mesela lumia 1020 denim güncellemesi Amerikali bir operatör için daha yeni geldi. Gerisini siz düşünün. :)

Son düzenleme:
Bay H

Bay H

Üye
Mobil youtube sayfası bir mantıklı bir acayip çalışıyor ya da aslında olması gereken bu ancak biz böyle kullanmadığımız için ters geliyor.

Ne anlatmak istiyor bu diyenler için: Mobil youtube üzerinden video oynatmaya çalıştığınızda sizi bir youtube istemci uygulamasına atıyor.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Rainesto
braayn

braayn

Üye
Belli değil. Sonbaharda ama sen de ekim ben diyim 2016 ocak :D
Mesela lumia 1020 denim güncellemesi Amerikali bir operatör için daha yeni geldi. Gerisini siz düşünün. :)
Temmuzda verilecek olan neydi ?

remzi33

remzi33

Üye
Mobil youtube sayfası bir mantıklı bir acayip çalışıyor ya da aslında olması gereken bu ancak biz böyle kullanmadığımız için ters geliyor.

Ne anlatmak istiyor bu diyenler için: Mobil youtube üzerinden video oynatmaya çalıştığınızda sizi bir youtube istemci uygulamasına atıyor.

Bir kaç defa denedim. Tarayıcıyı masaüstü ve mobil şeklinde ayrı ayrı ayarladım. Ama dediğiniz gibi olmadı. Tubecast bende de yüklü aslında. Belki test süreci yapıyordur google. Denk gelmiştir

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Bi halka daha atlarsa bizde :eller: :kıskıs:

abi halka falan hikaye bunlar.bize 2. yapı verilmeden birkaç gün önce İOS 8.3 Beta 3 yayınlanmıştı.şimdi İOS 8.4 Beta 3 çıkmış piyasaya biz hala windows 10 gelecek diye bekliyoruz.MSnin kaplumbağadan farkı yok.bizde kaplumbağa ile tavşanın hikayesinin gerçek olmasını bekliyoruz :)
hatta İOS 9'dan bahsetmeye başladı millet.Windows 10'dan önce İOS 10 gelecek bu gidişle :birak: :sahan2:

• Beğen
Tepkiler: braayn, DenizhaNq ve m542tf
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
abi halka falan hikaye bunlar.bize 2. yapı verilmeden birkaç gün önce İOS 8.3 Beta 3 yayınlanmıştı.şimdi İOS 8.4 Beta 3 çıkmış piyasaya biz hala windows 10 gelecek diye bekliyoruz.MSnin kaplumbağadan farkı yok.bizde kaplumbağa ile tavşanın hikayesinin gerçek olmasını bekliyoruz :)
hatta İOS 9'dan bahsetmeye başladı millet.Windows 10'dan önce İOS 10 gelecek bu gidişle :birak: :sahan2:
dostum Microsoft da becerir ufak tefek şeyler için güncelleme yayınlamayı...

csH

csH

Üye
8.1 yüklü 930da hücresel veri kısayolu var 520 kullanırken yoktu

Üst Alt