Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

hades.52

hades.52

Üye
merhaba arkadaşla telefonun güncellemesi açık olduğundan win10 indirmiş yüklemek için sürekli onay istiyor bende yüklemek istemiyorum yüklemezsem kendiliğinden yüklenecek acaba bu yüklemeyi iptal etmenin yolu var mı yardımcı olabilecek var mı?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
merhaba arkadaşla telefonun güncellemesi açık olduğundan win10 indirmiş yüklemek için sürekli onay istiyor bende yüklemek istemiyorum yüklemezsem kendiliğinden yüklenecek acaba bu yüklemeyi iptal etmenin yolu var mı yardımcı olabilecek var mı?
Telefon sıfırlama dışında başka yolu yok. Sıfıtladıktan sonra ağa bağlanmadan otomatik güncelleme kontrolü ve veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri indir tiklerini kaldırın.

hades.52

hades.52

Üye
Telefon sıfırlama dışında başka yolu yok. Sıfıtladıktan sonra ağa bağlanmadan otomatik güncelleme kontrolü ve veri ayarlarım izin verdiğinde güncellemeleri indir tiklerini kaldırın.
sırıflayınca indirilen yüklenmeyen güncellemeler silinir mi
sıfırlayınca sd kartta yüklü uygulamaları kurtarma şansımız var mı

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ben L625i 800₺ye aldım şimdi benim cihazın 15 katı meizu mx4 pro 1000₺ bana soracak olursanız en kotu firma nokiadır bize kitledi 512 mb cihazları gelde çık işinden 800₺ye aldığım cihazın artık ikinci eli 200₺
Ayrıca apple ve samsungun en büyük saçmalığı urettikleri cihazların çok kaliteli olmamasına rağmen 2500₺den aşağı inmemesi ben meizu mx4 proyu aldım elime dedim bu adamlar 1000₺ye bu cihazı nasıl satarlar apple yapsaydı dünyanın en iyi cihazı diyor olurduk.
sadece cihaz fiyatına bakarak seçim yaparsanız yanılmış olursunuz, 1000 tl ye üstün diye aldığınız bir telin en ufak bir probleminde çözüm için aylarca beklemek sıkıntı olur, bazı sıkıntılarda ise hiçbir çözüm üretemezseniz tabiren cihaz elinizde patlar, ben l520 nin camını kırdım aynı gün değiştirdim ilk girdiğim yerde. meizuda şuan servis olayı yada yedek parça temini ne durumdadır bilemem bana servis olayında samsung ve lg bile güven vermiyorken (bana) meizu tam bir muamma teşkil ediyor birde yazılım boyutu var tabi o ise apayrı bir sorun. donanım belli bir yere kadar ondan sonra işin maliyeti görünmeyen kısımlardan oluşuyor yazılım desteği gibi ms, apple resmen yazılımcı ordusu besliyorlar e tabi bu maliyete birşekilde yansıyacak.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve ceza87
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Windows 10 son sürüm diyolar
Mobil içinde öyle mi olur
Büyük ihtimalle son sürüm 10 olur telefonlar içinde ama son sürüm verildikten sonra ara ara küçük güncellemelere devam ederler

son sürüm olur diyorlar ama ben sanmıyorum.daha çok xp gibi olacak bilgisayarlar için.telefon için de symbian s^3 gibi.yani kullanım süresi uzun olacak.ara güncellemelerle destekleme yapacaklar.bi daha uğraşıpta kendilerini yormayacaklar.oturup ekmeklerini yiyecekler adamlar :) tabi bu arada xp ve symbianda olduğu gibi sistem karınca yuvasına dönecek.herşeyin bi çözümü olacak.(tahmin)ama en az 4-5 yıl sonra...

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Ben hala mevcut ilkel yapıdayım, geri dönmeye uğraşmak istemdim.
Bazen çileden çıkarıyor ama idare etmeye çalışıyorum.
Bir hafta daha tahammül edeceğiz görünüşe göre :)

Arada bir reset atar gibi kapanıp açılması ve bunu sürekli hale getirmesi devam edince ben tahammul edemedim.
İnşallah 4 ncü yapı biraz daha iyi olur da onu yükleriz, gerçe iyi de olsa kötü de olsa yükleyeceğim, çünkü Win.Mobile 10 u beğendim ve alıştım..
Bu arada bu hafta yeni güncelleme gelmeyeceği kesin olarak belirtildi.
Umutlar haftaya kaldı gençler...

Edit: Önceki sayfada @Sensation belirtmiş zaten :)
Neyse sayfayı yeni açanlar için tekrar oldu.

Bende belirtmiştim : ) ) ) sakalım yok ki sözüm kaydı geçsin.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Fotoğraflar uygulamasının yeni hali. Albümler de eklenmiş.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: saynesim, DenizhaNq, flutewoddy ve 7 diğerleri
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Fotoğraflar uygulamasının yeni hali. Albümler de eklenmiş.

Her ne kadar telefonumuzda yüklü olmasa bile, böyle görüntüsünü seyretmek bile güzel
TP 10'un geleceği gün tahmin de olsa 20 ve sonrası diye yazılınca burası ne kadar sessizliğe büründü.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
ölmüş buralar resmen bildiğin su içmez kervan geçmez şeyine benzemiş ya :ehe bugünlerde çok sessiz bizim wp formu :kıskıs:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Yaratıcılık bu olsa gerek :kop:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: saynesim, Murat Alper, flutewoddy ve 3 diğerleri

skynet

Üye
Fırtına kopacak ama bakalım ne zaman

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Fırtına kopacak ama bakalım ne zaman

Fırtına fırtına yok, I am Sory... 20-25 mayıs arasında gelecek gibi.. Bütün analiz sonuçları bu tarihi gösteriyor.

Bu yorumu yazdım ama başıma bela olacak gibi.

Bay H

Bay H

Üye
Geçtiğimiz günlerde paylaştığımız yeni XBOX uygulamasından yeni görüntüler var.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Murat Alper, saynesim, Sensation ve 1 kişi daha
braayn

braayn

Üye
beyler bir arkadaşım NSRT ile L620e format atayım derken Kırmızı ekranda Nokia Recovery mesajının çıktığı anda usb kablo yanlışlıkla pcden çıkmış şuanda cihaz açılmıyor programda görmüyor ne yapılabilir fikri olan varmı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ncs ile deneme yaptımı birde onunla denesin bence umarım olur.

BaySerkan

BaySerkan

Üye

sıfırlayınca sd kartta yüklü uygulamaları kurtarma şansımız var mı
Sıfırlarken soruyor zaten Sd kart'ta silinsinmi diye hayır dersiniz SD karta birşey olmaz'da telefon hafızasında olan foto video müzik gider onlarıda sıfırlamadan önce bilgisayar'a yedeklerseniz sonra geri yükleyebilirsiniz bir sıkıntı yaşamazsınız..

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: GianniInfantino ve Esendağlı

Üst Alt