Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben hala mevcut ilkel yapıdayım, geri dönmeye uğraşmak istemdim.
Bazen çileden çıkarıyor ama idare etmeye çalışıyorum.
Bir hafta daha tahammül edeceğiz görünüşe göre :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ben 3 kere wp10 yükledim ama dayanamayıp tekrar 8.1 e geri döndüm :)

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Konseptleri dikkate almalılar diye düşünüyorum. 640 ve 640xl daha "930'umsu" olsaydı fiyatta ona göre artardı bence. Bir tane tasarım olarak iPhone ve Samsung'la yarışacak, donanım olarak güçlü ve özellik olaral diğer lumialardan farklı bir lumia beklerim açıkcası. Diğerlerinden ayıran parmak izi sensörü, metal bir kasa, ve bir kaç extra özellik, w10'da sadece ona özel olan..
Tasarım olarak Samsung mu ? Yarışmak mı ? Samsungla mı yarışmak? Hem de tasarımıyla ?

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
güzel tanımlamışsın,
925, 930, 830 modellerini görür görmez işte benim telefonum dedim.
Yuvarlak telefon sanki pis pis sırıtıyor gibi : ) ) ) Sevenler alınmasın lütfen..
Tabi bu arada şimdiki kullandığım 920 de hoşuma gidiyor, gerçekten asil telefon.

Sevenler olabilir doğal olarak.çünki yuvarlak telefon aslında daha ergonomiktir.yani cebe girip çıkarken sağa sola takılmaz mesela.ama ben köşeli seviyorum.herkesin sevdiği bir tasarım vardır tabiki :)

Telefonun altındaki çivimsi şeyler yüzünden telefon dik durmaz.Orasınında düz olması gerekiyor.Onun dışında hoşuma gitti telefon özellikle sağ ve sol kısımları

O çivimsi şeyler vida aslında.bu cihaz gerçek değil.olsaydı bu tür ayrıntıları düzeltirlerdi tabi :) arkası da deri gibi duruyor.

Bu çok eski bir konsept.
Aylar önce forumda paylaşmıştık diye hatırlıyorum.

Haklısın abi bu cihaz lumia 940 konsepti olarak tanıtılmıştı.ben örnek bir tasarım olması açısından paylaştım :)

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
byibo

byibo

Üye
inşallah dediğin gibi olur abi ama bence biz haziran sonlarına doğru ancak güzel bir güncelleme alırız

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Paylaşıldımı görmedim konuda ama youtube yeni bir video izledim yeni mağaza falan sergilenmiş
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ellimin kori

ellimin kori

Üye
Telefon piyasası yedi bitirdi beni şu anda Windowsun yazılım ücreti almayacağı bu yüzden ucuz olan Windows 10 lu 10+ inç tabletleri bekliyorum böyle istediğimiz uygulamayı kurabileceğimiz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Bu hafta da yalan oldu konseptlerr devam :(

• Beğen
Tepkiler: OnurYurdakul ve BLasTeaR
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Samsung değince aklına hello kity gelmesin kardeşim. S6'yı kastetmiştim.

Samsung değince aklına hello kity gelmesin kardeşim. S6'yı kastetmiştim.

S6 ve S6 edge'in tasarımı bana Çin malı telefon tasarımı gibi geliyor. Kişiden kişiye değişir yani oznel yargıları birbiriyle yarıştırmayın

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye

Harika bi konsept olmuş.Şu konseptteki bazı özellikleri alsalar dahi w10 çok güzel olur çok kullanışlı olur çok da güzel olur

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
konseptte olsa bi umutlanıyor insan :D ekranı yan çevirince ikili ekran moduna geçmesi çok güzel olmuş.microsoft bile düşünmemiştir böyle bişeyi bence :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım güncelleme yeterince düzgün gelecek mi

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
S6 ve S6 edge'in tasarımı bana Çin malı telefon tasarımı gibi geliyor. Kişiden kişiye değişir yani oznel yargıları birbiriyle yarıştırmayın
s6 neyse de s6 edge hakaret olur :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Elinize aldığınızda fark edersiniz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
S6 Edge bence güzel he çokmu harika bence değil ama benim 920 den iyi duruyor derim :)
tasarımı geçtim de 3000 tl etiketi var geçen bimeksde incelemek için elime aldım donmuş cihaz :D 4k videosunu çektim direk. daha ilginç olanı ne biliyor musunuz. birine izletmek için açıyorum oynatırken donuyor takılıyor. bi firmanın eksik yanına gösterecekken sen rezil oluyorsun :) microsoftun bunlara da el atması lazım :)

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
tasarımı geçtim de 3000 tl etiketi var geçen bimeksde incelemek için elime aldım donmuş cihaz :D 4k videosunu çektim direk. daha ilginç olanı ne biliyor musunuz. birine izletmek için açıyorum oynatırken donuyor takılıyor. bi firmanın eksik yanına gösterecekken sen rezil oluyorsun :) microsoftun bunlara da el atması lazım :)
elektronik bazen donuyor pc alıyorsun 5,6 bin TL para veriyorsun donmalar olabiliyor nadiren o sorun değil ama 1520 iyi telefon
birde insanların marka kıyaslamasını anlamıyorum örn apple kötü samsung iyi neye göre ikiside aynı dünya çapında firmalar atölye malı değil sonuçta milyon dolarlık firmaları kıyaslayıp aman şu markaya bulaşma falan bana saçma geliyor

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi ve BLasTeaR
dakamon

dakamon

Üye
elektronik bazen donuyor pc alıyorsun 5,6 bin TL para veriyorsun donmalar olabiliyor nadiren o sorun değil ama 1520 iyi telefon
birde insanların marka kıyaslamasını anlamıyorum örn apple kötü samsung iyi neye göre ikiside aynı dünya çapında firmalar atölye malı değil sonuçta milyon dolarlık firmaları kıyaslayıp aman şu markaya bulaşma falan bana saçma geliyor
Sana katılıyorum Apple bile samsung a yaptırıyor işlemcisini samsung kötü firma demek cahilliğin daniskasıdır :) Samsung iş hacmiyle ve üretim teknolojileriyle apple ı 10 a katlar :)

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim

Üst Alt