Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Basteryus

Basteryus

Üye
700 tl ye 830 var hemde karta 12 taksit yapıyorlar vade farklı ama ben bu saatten sonra üzerinde Microsoft yazmayan telefonu almam. o yüzden 640xl beklemeye devam diyorum.:thumbup:
830 bu fiyata nerde satılıyo acaba, yurtdışı fiyatı falan mı ? :hmmm

atakanakata

atakanakata

Üye
bu akşam gelse bile yoğunluktan yine yüklenemicek o yüzden rahat olun bence ((:

mami_61_29

mami_61_29

Üye
Arkadaşlar ben 10 dan 8.1 e donecem ama olmuyor cyan sürümü görünüyor direk denime dönemez miyim

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Gabe hala online olmadığına göre bu akşam da yalan oldu. Haydi başka bişeyler konuşak :ehe

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
I doubt we’ll see a new Windows 10 for phones build this week.

Tom Warren bu hafta gelmesi konusunda şüpheleri olduğunu söylüyor. Demekki gelebilir :ehe

braayn

braayn

Üye
Havadan sudan konuşalım mesela bizim burayı sel götürdü
aynen istanbulu sel götürüyor neyse doğayı katlettik acısını çıkartıyor. Arkadaşım L930 ile karşı binaya düşen yıldırımı 4K çekmeyi başarmış ama ilginçtir yıldırım düştüğünde telefon kapanmış eşinin telefonu 925de kapanmış yeniden 930 açtığında ilk baktığı çektiği video kayıt etmişmi diye kayıt etmiş

tanercoskun

tanercoskun

Üye
aynen istanbulu sel götürüyor neyse doğayı katlettik acısını çıkartıyor. Arkadaşım L930 ile karşı binaya düşen yıldırımı 4K çekmeyi başarmış ama ilginçtir yıldırım düştüğünde telefon kapanmış eşinin telefonu 925de kapanmış yeniden 930 açtığında ilk baktığı çektiği video kayıt etmişmi diye kayıt etmiş

Bende yıldırım düşmesini 1520 ile kayıt ettim iyide yakaladım

• Beğen
Tepkiler: braayn
Aybars1979

Aybars1979

Üye
I doubt we’ll see a new Windows 10 for phones build this week.

Tom Warren bu hafta gelmesi konusunda şüpheleri olduğunu söylüyor. Demekki gelebilir :ehe
doubt bildiğim kadarı ile olumsuz anlam taşıyor yani bu hafta hiç bişi gelmeyecek. :icelim:

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
700 tl ye 830 var hemde karta 12 taksit yapıyorlar vade farklı ama ben bu saatten sonra üzerinde Microsoft yazmayan telefonu almam. o yüzden 640xl beklemeye devam diyorum.:thumbup:
çok temiz duruyor.siyah rengi de iyi aslında.şu 4k olayı falan bi netleşse alırdım hemen :)

Aybars1979

Aybars1979

Üye
çok temiz duruyor.siyah rengi de iyi aslında.şu 4k olayı falan bi netleşse alırdım hemen :)
o değilde ben 1000tl ye 1520 kadırdım kutusu açılmamış ona yanıyorum. bi ara çok denk geliyordu cesaret edemedim. ama şuan 640xl i beklediğim için pek bakmıyorum.

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
o değilde ben 1000tl ye 1520 kadırdım kutusu açılmamış ona yanıyorum. bi ara çok denk geliyordu cesaret edemedim. ama şuan 640xl i beklediğim için pek bakmıyorum.
699 tl'ye 830 çok iyi aslında

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
doubt bildiğim kadarı ile olumsuz anlam taşıyor yani bu hafta hiç bişi gelmeyecek. :icelim:
Ben de olumlu bişey demiş demedim zaten. Bu hafta yeni yapı gelmesi konusunda şüpheliyim demiş. Yani gelmeyebilir anlamında.

• Beğen
Tepkiler: byibo
OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
:D dalgamı bu ya mayıs geldi daa

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Daha kullanılabilir bir yapı yayınlasınlar da varsın 1 hafta daha geciksin ben razıyım,şimdi ki wp10 u 3 sefer kurdum ama maalesef sorunları ile baş edemediğimden her seferinde 8.1 e geri döndüm.

• Beğen
Tepkiler: byibo

alaca61

Üye
8.1e telefondan dönmenin bir yolunu bulsalar keşke kaldık wp10da.

Üst Alt