dakamon
Üye
Bu haftada boş geçermi?Normal şartlarda, Gabriel Aul bu saate kadar ilk tweeti çoktan atmış olurdu. Uyuya kaldı galiba![]()
Bu haftada boş geçermi?Normal şartlarda, Gabriel Aul bu saate kadar ilk tweeti çoktan atmış olurdu. Uyuya kaldı galiba![]()
 bilmem her şey olabilir.Bu haftada boş geçermi?
830 bu fiyata nerde satılıyo acaba, yurtdışı fiyatı falan mı ?700 tl ye 830 var hemde karta 12 taksit yapıyorlar vade farklı ama ben bu saatten sonra üzerinde Microsoft yazmayan telefonu almam. o yüzden 640xl beklemeye devam diyorum.![]()

2. el izmirde830 bu fiyata nerde satılıyo acaba, yurtdışı fiyatı falan mı ?![]()
Havadan sudan konuşalım mesela bizim burayı sel götürdüGabe hala online olmadığına göre bu akşam da yalan oldu. Haydi başka bişeyler konuşak![]()
aynen istanbulu sel götürüyor neyse doğayı katlettik acısını çıkartıyor. Arkadaşım L930 ile karşı binaya düşen yıldırımı 4K çekmeyi başarmış ama ilginçtir yıldırım düştüğünde telefon kapanmış eşinin telefonu 925de kapanmış yeniden 930 açtığında ilk baktığı çektiği video kayıt etmişmi diye kayıt etmişHavadan sudan konuşalım mesela bizim burayı sel götürdü
aynen istanbulu sel götürüyor neyse doğayı katlettik acısını çıkartıyor. Arkadaşım L930 ile karşı binaya düşen yıldırımı 4K çekmeyi başarmış ama ilginçtir yıldırım düştüğünde telefon kapanmış eşinin telefonu 925de kapanmış yeniden 930 açtığında ilk baktığı çektiği video kayıt etmişmi diye kayıt etmiş
arkadaş yollarsa bana burada paylaşacağımBende yıldırım düşmesini 1520 ile kayıt ettim iyide yakaladım
doubt bildiğim kadarı ile olumsuz anlam taşıyor yani bu hafta hiç bişi gelmeyecek.I doubt we’ll see a new Windows 10 for phones build this week.
Tom Warren bu hafta gelmesi konusunda şüpheleri olduğunu söylüyor. Demekki gelebilir![]()

çok temiz duruyor.siyah rengi de iyi aslında.şu 4k olayı falan bi netleşse alırdım hemen700 tl ye 830 var hemde karta 12 taksit yapıyorlar vade farklı ama ben bu saatten sonra üzerinde Microsoft yazmayan telefonu almam. o yüzden 640xl beklemeye devam diyorum.![]()

o değilde ben 1000tl ye 1520 kadırdım kutusu açılmamış ona yanıyorum. bi ara çok denk geliyordu cesaret edemedim. ama şuan 640xl i beklediğim için pek bakmıyorum.çok temiz duruyor.siyah rengi de iyi aslında.şu 4k olayı falan bi netleşse alırdım hemen![]()
699 tl'ye 830 çok iyi aslındao değilde ben 1000tl ye 1520 kadırdım kutusu açılmamış ona yanıyorum. bi ara çok denk geliyordu cesaret edemedim. ama şuan 640xl i beklediğim için pek bakmıyorum.
Ben de olumlu bişey demiş demedim zaten. Bu hafta yeni yapı gelmesi konusunda şüpheliyim demiş. Yani gelmeyebilir anlamında.doubt bildiğim kadarı ile olumsuz anlam taşıyor yani bu hafta hiç bişi gelmeyecek.![]()