low kurulum gelmediki daha zaten.Arkadaşlar, bir şey soracağım,
Genel olarak sizler WP 10'u telefonlarınıza SLOW olarak mı FAST olarak mı Kurdunuz?
Ben FAST seçeneğiyle kurmuştum da artık bıçak kemiğe dayanınca sıfırlamak zorunda kaldım.
low kurulum gelmediki daha zaten.
slow fast olayı nedir anlamadım
aradaki fark ney onu anlamadım sonuçta yükleme olayı ama hızlı yavaş ne değişik ?İnsider uygulamasını açıp WP 10 yüklemek istenildiğinde iki seçenek çıkıyor ya ...
yükleme yaptıktan sonra da Current Version olarak FAST görünüyor du..
Telefonum saçmalamaya aşırı derecede yüz verince ben de dün sildim ve 8.1 e geri döndüm..
Acaba diyorum SHOW u seçseymişim daha mı rahat ederdim
aradaki fark ney onu anlamadım sonuçta yükleme olayı ama hızlı yavaş ne değişik ?
aradaki fark ney onu anlamadım sonuçta yükleme olayı ama hızlı yavaş ne değişik ?
buda joe reyizin tişörtü adamlar tişörtteki ayrıntıyı paylaşmışlar konuyla alakasız ama![]()
![]()

Teşekkürer bu arada resim değişince tanımadım bu kim yeni gelmiş dedim de sonradan uyandımFast Güncelleme: Yeni eklenen özellikler ve yapılan düzeltmeleri bir araya getirip fazla bekletmeden verdikleri güncelleme. Dolayısı ile daha daha sık yapılan ama içinde hataların olması olasığı çok daha yüksek olan güncelleme.
Slow güncelleme: Fast güncellemelerinden dönülen hata bildirimleri dikkate alınıp, bu hataların giderildiği ve daha stabil hale getirildiği zaman verilen güncelleme. Dolayısı ile daha uzun vadeli güncelleme. Henüz bir slow güncelleme yayınlanmış değil ama 3 adet fast güncelleme yayınlanmış durumda.
Bu 3 fast güncellemenin (belkide 4. de gelebilir) toparlanıp, hatalarının giderilip daha stabil hale getirilip daha bir adam edildiğinde bir adet slow güncelleme yayınlanmasını bekliyoruz.

Fast Güncelleme: Yeni eklenen özellikler ve yapılan düzeltmeleri bir araya getirip fazla bekletmeden verdikleri güncelleme. Dolayısı ile daha daha sık yapılan ama içinde hataların olması olasığı çok daha yüksek olan güncelleme.
Slow güncelleme: Fast güncellemelerinden dönülen hata bildirimleri dikkate alınıp, bu hataların giderildiği ve daha stabil hale getirildiği zaman verilen güncelleme. Dolayısı ile daha uzun vadeli güncelleme. Henüz bir slow güncelleme yayınlanmış değil ama 3 adet fast güncelleme yayınlanmış durumda.
Bu 3 fast güncellemenin (belkide 4. de gelebilir) toparlanıp, hatalarının giderilip daha stabil hale getirilip daha bir adam edildiğinde bir adet slow güncelleme yayınlanmasını bekliyoruz.
yeni özelliklere 5,7 inçden aşağı kurtarmaz bana 1520 nin gözünü sevim 6 inç 7 yapın almazsam tükürün Ptablet telefon on numara metal kasa kalem olacak
Kurtarırsa en iyisi biz gidip şimdilik 930 veya bekleyip 640 ve sonrasını alalım..
Bazı yerlerde bakıyorum millet 1520 arıyor, ama satışta da yok, ikinci ele bile razılar..
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız