Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
W10'u iso olarak kurmak mı daha iyi yoksa windows update üzerinden kurmak mı daha iyi ?
ben update olarak kurdum daha pratik bence bir sıkıntı yok.
Soru şu aslında direk güncelleyerek mi yapayım yoksa formatlayarak mı. Eğer dosyaların varsa önemli güncelleyerek yap derim. Ama önemli değilse formatlayarak yapman daha temiz bir başlangıç olur.
yanlışım olmasın ama hatırladığım kadarı ile pc ye format atmak son çare olarak düşünülmesi gerekir demişti sağlam bir bilgisayar mühendisi. bayaa yıllar önce. ben pc mi alalı (daha doğrusu yapalı 5 yıla yakın oldu daha format atmışlığım yoktur.)
w10 için 1074 yapı için güncelleme gelmiş tam ekran açılmayan oyunlar içinde düzeltme vb içeriyormuş.

dakamon

dakamon

Üye
ben update olarak kurdum daha pratik bence bir sıkıntı yok.

yanlışım olmasın ama hatırladığım kadarı ile pc ye format atmak son çare olarak düşünülmesi gerekir demişti sağlam bir bilgisayar mühendisi. bayaa yıllar önce. ben pc mi alalı (daha doğrusu yapalı 5 yıla yakın oldu daha format atmışlığım yoktur.)
w10 için 1074 yapı için güncelleme gelmiş tam ekran açılmayan oyunlar içinde düzeltme vb içeriyormuş.

En azından yılda bir bilemedin 2 yılda bir format atmak iyidir. Sistemi rahatlatır. Çünkü pcleri çok çer çople dolduruyoruz. Gerekli gereksiz bir çok şeyler arka planda yükleniyor habersiz olarak ne programlar yükleniyor pc performansını etkileyen. Bunun gibi sebeplerden arada bir atmak iyidir. 1-2 yılda bi.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Update ederek yükledim kasım kasım kasılıyor tekrar format atıp win 8.1'e döneceğim...

Başka bir arkadaş ta çok seri ve güzel demişti.. Acaba sizin bilgisayarınızın özellikleri mi yeterli değil?

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
sanırım hatlar karıştı arkadaş wp 10dan bahsetmiş gibi biz w10 dan bahsediyoruz.:bilmm

Ben Bilgisayar olarak anladım. Yanılmıyorsam siz "ben kurdum, her hangi bir sorun yok, hızı da iyi " şeklinde bir yanıt vermiştiniz...
mevcut sürüm son derece kararlı hiçbir hata ile karşılaşmadım pc tıkır tıkır işliyor ilginç bir deneyim olur geçmenizi tavsiye ederim ben 1 haftadır yoğun kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. win10 gayet güzel ve kullanışlı.

Ben bu mesajınızı hatırlamışım.
Ama biraz farklı olmakla birlikte sonuçta Win 10 ile ilgili...

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
10072 -10.0.12555.74-

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

office uygulaması eskisi gibi gelmeyecek mi hepsi bir arada olduğu şekilde

braayn

braayn

Üye
Braayn, teşekkür ederim.
İ7 iyi ama 4 GB RAM az gibi duruyor, sanki standart ve olması gereken en az RAM gibi...
valla win 8.1 3 sn kapanıp 3sn de açılıyordu gram donma yoktu eğer win 10 için alt limit 4 gb ise 8.1e devam ederim

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
valla win 8.1 3 sn kapanıp 3sn de açılıyordu gram donma yoktu eğer win 10 için alt limit 4 gb ise 8.1e devam ederim

Şöyle de olabilir, bir süre böyle idare etmek ve sonraki güncellemeleri beklemek..
Farklı bir örnek ama, L 520 ye de WP 10 u vermişler, ancak yüklediğinde mutlaka rahatsız edice derecede kasar..

braayn

braayn

Üye
Şöyle de olabilir, bir süre böyle idare etmek ve sonraki güncellemeleri beklemek..
Farklı bir örnek ama, L 520 ye de WP 10 u vermişler, ancak yüklediğinde mutlaka rahatsız edice derecede kasar..
neyse bakacağız :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

şu uygulamada gelmedi gitti arkadaş benim için 4kdan deha önemli bir uygulama .Bakalım ne zaman mağazaya verecekler...
cihaz unlock olmadığı için xaptanda kuramıyorum.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Ben Bilgisayar olarak anladım. Yanılmıyorsam siz "ben kurdum, her hangi bir sorun yok, hızı da iyi " şeklinde bir yanıt vermiştiniz...

Ben bu mesajınızı hatırlamışım.
Ama biraz farklı olmakla birlikte sonuçta Win 10 ile ilgili...
ben pc için olandan bahsettim araya arkadaşınki girmiş oda sanırım benim tel için olandan bahsettiğimi zannedip kendi teli için olandan bahsetmiş. bende telefonda wp10 yüklü oda kasım kasım kasılıyor ama pcde işler tıkırında.
Braayn, teşekkür ederim.
İ7 iyi ama 4 GB RAM az gibi duruyor, sanki standart ve olması gereken en az RAM gibi...
benim pcdei7 ve 4gb ram.

Bay H

Bay H

Üye
Bu sürüm gelmeyecektir büyük ihtimalle ancak yine de paylaşmaktan zarar gelmez.

• Beğen
Tepkiler: saynesim, bulutsuzgece ve zaakaan
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

kamuraN021

kamuraN021

Üye

Sabahtan site bu hatayı veriyor sizde de bu hatta varmı

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
WP 10 yüklü telefonunuz arada bir kapanıp ve ardından da sürekli açılır gibi yapıp açılmıyorsa ve bu ard arda tekrar resetlenir gibi bunu tekrar ediyor ise(yani reset atar gibi);

Güç + Ses Kısma tuşuna sürekli basarak ilk titremede serbest bırakınız bu durumda telefon kapanır...
ARdından da biraz bekledikten sonra Güç tuşuna basıp açabilirsiniz.. (Denenmiştir)..

Bazen, Güç + Ses Kısma tuşuna sürekli basarak ilk titremede serbest bırakılması durumunda resetleme işlemine devam ettiği de oluyor..
Bilmiyorum böyle bir şey başınıza geldimi.. Ben telefonu sıfırlamadan gelecek güncellemeyi beklemek için şimdilik böyle bir çözümle devam ettiriyorum..

dakamon

dakamon

Üye
Telefon goruşmelerini kaydetme gelirmi?

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Telefon goruşmelerini kaydetme gelirmi?

microsoftun güvenli sistemine aykırı bir durum olduğu ve karşı tarafı mağdur edecek durumlara sebebiyet verdiği için bence gelmez ama Microsoft un işi hiç belli olmuyor...

Üst Alt