King of Wushu'nun Windows 10 Direct X12 versiyonu
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygulamaları inş. android yerine ios tan port edilirek daha stabil uygulamalar oluşturulurMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
videodaki uygulama nedir ? ne işe yarar ?Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Videoyu seyretmedim ama video başlığından anladığım kadarıyla Visual Studio Code adındaki uygulama. Bu uygulama ile Android uygulamasındaki Java/C++ veya İOS uygulamalarındaki Objektive C kodlarını kullanarak Windows 10 uygulaması yapılıyor.videodaki uygulama nedir ? ne işe yarar ?
Bu olayda en güzeli bi emülatör kullanmadan çalışması. Yani aracı hiçbir program olmadan çalışıyor olması. Uygulama geliştiriciler fundroidlik yada fanios luk yapmazsa mağazadaki uygulama sayısının 1 milyonu kısa zamanda aşmaması için hiçbir neden yok.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Aynen katılıyorum yazılımcı olsam bu iş için MS dua ederdimBu olayda en güzeli bi emülatör kullanmadan çalışması. Yani aracı hiçbir program olmadan çalışıyor olması. Uygulama geliştiriciler fundroidlik yada fanios luk yapmazsa mağazadaki uygulama sayısının 1 milyonu kısa zamanda aşmaması için hiçbir neden yok.

Umarım bu sefer denim yada cyan durumu olmazda beklenen zamanda verilir.Windows 10 Mobile güncellemesi için yeni cihazların satışa çıkması beklenmeyecek. Microsoft İskandinavya Genel Müdürü yaptığı açıklama ile Windows 10 Mobile ilk olarak Microsoft Lumia 640 ile kullanıcılara sunulacak.
Windows 10 Mobile güncellemesi için yeni cihazların satışa çıkması beklenmeyecek. Microsoft İskandinavya Genel Müdürü yaptığı açıklama ile Windows 10 Mobile ilk olarak Microsoft Lumia 640 ile kullanıcılara sunulacak.
En geç ekimde.Yani yakında yeni cihaz yok
Bu arada cortana nın Türkçesi ni 2015 te beklemeyin derim ben arkadaşlar.