Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
:sirit:ben pc ye nihayet yükleyebildim win 10 u şuan eski adı ile spartan yeni adı ile Microsoft edge den yazıyorum. (yalnız smiley i sona koymuyor oto başa attı.)

bu arada garip bir şekilde yüklemeden önce 20gb boş alan vardı az önce baktığımda 60 gb boş alan var. :hmmm

Son düzenleme:

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
King of Wushu'nun Windows 10 Direct X12 versiyonu

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Benim farkettiğimse daha çok karakter geldiğinde dahi dx12 aynı FPS oranını veriyor dx11 ile. Yani demek istediğim sanırım kaynakları daha iyi kullanıyor. Ayrıca tahminimce daha dx12 çıkmadan gelecek ilk oyunlar dx12 'nin getirdiklerini tam anlamıyla değerlendiremeyecek. Yani hemen bunlara bakarak karar vermek doğru değil gibi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

0MG90

0MG90

Üye
Bencede iOS'tan alınsa daha iyi olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
videodaki uygulama nedir ? ne işe yarar ?
Videoyu seyretmedim ama video başlığından anladığım kadarıyla Visual Studio Code adındaki uygulama. Bu uygulama ile Android uygulamasındaki Java/C++ veya İOS uygulamalarındaki Objektive C kodlarını kullanarak Windows 10 uygulaması yapılıyor.

• Beğen
Tepkiler: braayn
dakamon

dakamon

Üye
Bu olayda en güzeli bi emülatör kullanmadan çalışması. Yani aracı hiçbir program olmadan çalışıyor olması. Uygulama geliştiriciler fundroidlik yada fanios luk yapmazsa mağazadaki uygulama sayısının 1 milyonu kısa zamanda aşmaması için hiçbir neden yok.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve symbianbelle
braayn

braayn

Üye
Bu olayda en güzeli bi emülatör kullanmadan çalışması. Yani aracı hiçbir program olmadan çalışıyor olması. Uygulama geliştiriciler fundroidlik yada fanios luk yapmazsa mağazadaki uygulama sayısının 1 milyonu kısa zamanda aşmaması için hiçbir neden yok.
Aynen katılıyorum yazılımcı olsam bu iş için MS dua ederdim :)

dakamon

dakamon

Üye
Şimdiden şunusöylemek istiyorum ki cyan da denim de olduğu gibi win10 da büyük gecikme yaşayabiliriz arkadaşlar. 2015 aralık ayında alırsak hiç isyan etmeyin şimdiden söylim. 3 güncelleme sürecinde de gördük ki MS her güncellemesini beklenin daha fazla ileri tarihinde yayınladı. Ki yaptıkları PC versiyonunu daha erken yayınlayacağız onda daha çok yol aldık demesi telefon versiyonunun daha da geliştirilmesi gerektiğini ortaya koyuyor. Hele bide dağıtıma hazırlanması da varki bu süreçlerle birlikte aralık ayına hazırlayın kendinizi erim ben. En erken ekimde win10 lu amiral gemi tanıtılır onun piyasaya girmesi beklenir girdikten bir süre sonra diğer cihazlara verilir.

• Beğen
Tepkiler: byibo

skynet

Üye
Üst modelleri bilemem ama alt modeller için wp10 2016'dan önce gelmez bence

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Windows 10 Mobile güncellemesi için yeni cihazların satışa çıkması beklenmeyecek. Microsoft İskandinavya Genel Müdürü yaptığı açıklama ile Windows 10 Mobile ilk olarak Microsoft Lumia 640 ile kullanıcılara sunulacak.

• Beğen
Tepkiler: Sensation
dakamon

dakamon

Üye
Windows 10 Mobile güncellemesi için yeni cihazların satışa çıkması beklenmeyecek. Microsoft İskandinavya Genel Müdürü yaptığı açıklama ile Windows 10 Mobile ilk olarak Microsoft Lumia 640 ile kullanıcılara sunulacak.
Umarım bu sefer denim yada cyan durumu olmazda beklenen zamanda verilir.

csH

csH

Üye

Yani yakında yeni cihaz yok

zaakaan

zaakaan

Üye
Bu Android veya iOS'tan oyun portlama işini biz yapamaz mıyız ya? Mağazaya atamayız tabi ama onun dışında portlayıp sadece kendimiz kullanamaz mıyız acaba? Bende W7 yüklü o yüzden deneyemiyorum. Sanırım denemek için sanal sürücü kuracağım.

dakamon

dakamon

Üye
Bu arada cortana nın Türkçesi ni 2015 te beklemeyin derim ben arkadaşlar.

lamia925

lamia925

Üye
Arkadaşlar bu portlama işini şuanda yapabiliyor muyuz

Mia Alfanso

Mia Alfanso

Üye
Aslında düşünürsek portlamayı bizde yapabiliriz arkadaşlar.Bu portlama programını mc geliştiricilere vericek.biz zamanında aynı şekilde unlocklamadık mı ? Geliştirici olarak kendimizi gösterip internetten güncel apk indirip kendi elimizle appx formatına dönüştürebiliriz.çakışma gibi durumlarda da (videoda anlatıldığına göre) basit kodlamalar ile halledebiliriz.Yani tek olay mc nin bu programı küçük büyük her geliştiriciye verme olasılığı .Böyle birşey olursa supercell veya snapchat i bekleyeceğimizi hiç sanmam :)

Üst Alt