Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

OTG desteği (donanım desteği ile sınırlı olduğu belirtilmiş)
Aşağıya tekrar "tüm uygulamalar" kısmı eklenmiş
Ne gibi bir donanımdan bahsetmiş acaba.büyük ihtimal telefonun içindeki şarj ünitesi ile ilgilidir.flaşı çalıştırmak için gerekli voltajı alabilmekle alakalı olduğunu düşünüyorum ama yine de merak ettim.Bir şeyi de tam verseler şaşardım zaten.MSin yapısına ters.illa ki bişey eksik yada hatalı olacak :)

Bay H

Bay H

Üye
925 de de led varmış

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama, Windows 10 telefonları akıllı televizyonlara bağladığında, tıpkı bilgisayar gibi kullanabilecekmişsin.

dakamon

dakamon

Üye
Evet biliyoruz :) contunium diyorlar buna

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet biliyoruz :) contunium diyorlar buna

Continuum için özel donanıma gerek yokmuş. İyi haber :)
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

skynet

Üye
Ts'de Microsoft ile Windows 10 üzerine sohbet videosunu izledim de bizim cortana işi yaş :kotu:

Bay H

Bay H

Üye

Ekli dosyalar

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Ts'de Microsoft ile Windows 10 üzerine sohbet videosunu izledim de bizim cortana işi yaş :kotu:
Bende izledim canlı yayında hatta, adam çalışmlar sürüyor diyor neden yaş olsun ki zaten kimse 6-7 ay sonra beklemiyor sanırım

ihsan.snmz

Üye
Microsoft wdge kullanılabilirmiş artık tpde

thoak

thoak

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Ben win10 925e ilk geldiğinde yani 1. sürümdeyken yükledim ve bir çok eksiği olduğu için kaldırmıştım wifiye bağlanamama hücresel veriyi kapatamama gereksiz kasmalar vb dolayı şimdi 3. sürümdeymiş eğer iyi bir gelişme varsa tekrar indirmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

dakamon

dakamon

Üye
Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar. Ben win10 925e ilk geldiğinde yani 1. sürümdeyken yükledim ve bir çok eksiği olduğu için kaldırmıştım wifiye bağlanamama hücresel veriyi kapatamama gereksiz kasmalar vb dolayı şimdi 3. sürümdeymiş eğer iyi bir gelişme varsa tekrar indirmek istiyorum bilgi verirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Şu an biraz daha bekle. Bi güncelleme gelecek önümüzdeki haftalar içinde onun durumuna bi bak ondan sonra yükle derim ben.

thoak

thoak

Üye
Şu an biraz daha bekle. Bi güncelleme gelecek önümüzdeki haftalar içinde onun durumuna bi bak ondan sonra yükle derim ben.

Peki çok teşekkür ederim :)

• Beğen
Tepkiler: dakamon
BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

remzi33

remzi33

Üye

Bu e-postalar bana nie gelmiyor yav :D

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Continuum için özel donanıma gerek yokmuş. İyi haber :)
İyi güzel gayet güzel yapmışlar da, bi programı büyütmek için akıllı televizyonu pek kullanmazlar. -yada ben ve benim gibiler onun için gidipte televizyon almayız-. Ama tam olarak bilgisayar şeklini alacak şekilde düzenleseler, yani Google chrome yukleyip internette tıpkı bilgisayar gibi flash destekli gezinilse süper olur. Yada pc oyun yüklenilse..

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
King of Wushu'nun Windows 10 Direct X12 versiyonu

Üst Alt