Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
  • Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
3-4 defa denedim olmadı biraz siyahta kalsın arada denerim bakalım başıma gelicek mi
3. yapıyı mı kullanıyorsun?
Şu mağaza yorumlarına artık bi denetim gelmeli.Neredeyse her fotoğraf uygulamasında Retrica gelsin diye yorumlar var.Orada diğer kullanıcıları yanlış yönlendiriyorlar.Ayrıca uygulamalar hakkında bilgi edinilmesi gereken yerde uygulamalrdan oldukça uzak yorumlar var.

Retrica kesinlikle kullanmayacağım bi uygulama.WP mağazada çok daha iyileri var.Ayrıca CoC yerine AoE oynayın.emin olun milyon kat daha iyi.Hep eksikliklere bakıyorsunuz.birazda artılarına bakın.Kaçıncı güncellemeyi verdiler İOS'a ama hala bi dosya yöneticisi bile yok...

Aybars1979

Aybars1979

Üye
arkadaşlar ben pc ye win 10 kurmak istedim insider ı başlattım güncelleme geldi yanlışım yoksa 2,5gb gibi indirdi kurmaya başladı %24 de kalıp 8.1 geri yükledi bişeyleri yanlış mı yaptım yoksa eksik mi oldu var mı fikri olan?

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
arkadaşlar ben pc ye win 10 kurmak istedim insider ı başlattım güncelleme geldi yanlışım yoksa 2,5gb gibi indirdi kurmaya başladı %24 de kalıp 8.1 geri yükledi bişeyleri yanlış mı yaptım yoksa eksik mi oldu var mı fikri olan?
Bende tam şuanda kuruyorum, buldu güncelleme indi dediğin gibi 2.5 GB civarı, şuan yeniden başlattı ve Windows 10 için güncelleme yapılandırıyor %97 deyim. Klasik mavi güncelleme ekranında.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
bende mağazada dahi çözemediğim 80070002 hata kodu var hiçbir uygulama yükleyemiyorum sanırım aynı nedenden win 10 da yükleyemedim. bir haftadır çözemedim gitti.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
Ya şu apk olayını ben anlamadım anlatacak var mı , android uygulamaları nasıl Windows Phone da çalışacak

Geliştiricilere kolaylık sağlandı, yani sen internetten apk dosyasını indirip wp telefona kurma olayı yok. Android ve wp uygulama yazılım dilleri farklı olduğundan geliştiriciler wp'a uğraşmıyordu, ama şimdi Android için yazdıkları kodları çok basit bir şekilde wp için bir kaç dakikada kodları uyumlu hale ve dile çevirip wp mağazasında da yayımlayabilecekler. Olay bu yani

m542tf

m542tf

Üye
Bugün de mobil için bişey olmayacak sanırım.

4MaGuS

4MaGuS

Üye
demin farklı bir sorunla karşılaştım etkinlikten sonra kısaca bahsederim sizede resimli olarak
demin söylediğim sorun şöyle bir şey ekran yön kilidi açıkken mesajlara giridğinizde yan çevirip klavye açarsanız karşına şöyle bir ekran geliyor

son resimde klavye'nin rengi bildirim kısmında belli oluyor sorunu bildirdim sizede paylaşmak istedim

KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
TP Build 10074 ü yükselttim PC’yi 8.1’den, her şey yüklendi açıldı vs vs, başlat, bildirim merkezi, 8.1 de ki sağ tarafta çıkanlar ayarlar vs hiçbiri bastığımda tepki vermiyor. İnceleme videolarında vs kimsede sıkıntı yoktu, ben bişey mi eksik yaptım ki :/

remzi33

remzi33

Üye
Hocam keşke temiz kurulun yapsaydınız. Win8.1 üzerine güncelleme olarak yükleyince soru çıkıyor gwnellikle

yuvanacuu

yuvanacuu

Üye
Bence en iyisi iso üzerinden kurulum hiç sikinti yasamadim

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

OTG desteği (donanım desteği ile sınırlı olduğu belirtilmiş)
Aşağıya tekrar "tüm uygulamalar" kısmı eklenmiş

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
TP Build 10074 ü yükselttim PC’yi 8.1’den, her şey yüklendi açıldı vs vs, başlat, bildirim merkezi, 8.1 de ki sağ tarafta çıkanlar ayarlar vs hiçbiri bastığımda tepki vermiyor. İnceleme videolarında vs kimsede sıkıntı yoktu, ben bişey mi eksik yaptım ki :/
Yükseltmede dedikleriniz çalısmıyor. Sıfırdan kurulum lazım

Peocawe

Peocawe

Üye
Uzun zamandır takip edemiyorum bayağı mesaj birikmiş. 830'a geçmeme çok az kaldı şuan w10 kullanılacak kıvama geldi mi?

byibo

byibo

Üye

OTG desteği (donanım desteği ile sınırlı olduğu belirtilmiş)
Aşağıya tekrar "tüm uygulamalar" kısmı eklenmiş
donanım desteği derken telefonlar için mi yoksa usb bellekleri kastetmişler ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Üst Alt