4MaGuS
Üye
benim başıma hiç gelmedi beyaz kullandığım için olabilir mi acaba bilmiyorumkilit ekranı ayarındaki sebepsiz arkaplan beyazlaşması hala çözülememiş![]()
3:20'ye dikkat
benim başıma hiç gelmedi beyaz kullandığım için olabilir mi acaba bilmiyorumkilit ekranı ayarındaki sebepsiz arkaplan beyazlaşması hala çözülememiş![]()
3:20'ye dikkat
siyaha geç bi dene bakalımbenim başıma hiç gelmedi beyaz kullandığım için olabilir mi acaba bilmiyorum
3-4 defa denedim olmadı biraz siyahta kalsın arada denerim bakalım başıma gelicek misiyaha geç bi dene bakalım
3. yapıyı mı kullanıyorsun?3-4 defa denedim olmadı biraz siyahta kalsın arada denerim bakalım başıma gelicek mi
Bende tam şuanda kuruyorum, buldu güncelleme indi dediğin gibi 2.5 GB civarı, şuan yeniden başlattı ve Windows 10 için güncelleme yapılandırıyor %97 deyim. Klasik mavi güncelleme ekranında.arkadaşlar ben pc ye win 10 kurmak istedim insider ı başlattım güncelleme geldi yanlışım yoksa 2,5gb gibi indirdi kurmaya başladı %24 de kalıp 8.1 geri yükledi bişeyleri yanlış mı yaptım yoksa eksik mi oldu var mı fikri olan?
Ya şu apk olayını ben anlamadım anlatacak var mı , android uygulamaları nasıl Windows Phone da çalışacak
Yükseltmede dedikleriniz çalısmıyor. Sıfırdan kurulum lazımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızTP Build 10074 ü yükselttim PC’yi 8.1’den, her şey yüklendi açıldı vs vs, başlat, bildirim merkezi, 8.1 de ki sağ tarafta çıkanlar ayarlar vs hiçbiri bastığımda tepki vermiyor. İnceleme videolarında vs kimsede sıkıntı yoktu, ben bişey mi eksik yaptım ki :/
donanım desteği derken telefonlar için mi yoksa usb bellekleri kastetmişler ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
OTG desteği (donanım desteği ile sınırlı olduğu belirtilmiş)
Aşağıya tekrar "tüm uygulamalar" kısmı eklenmiş
Ali Kemal abi videodaki Nokianın Hangi modeli ??? Ben anlayamadım.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız