Aslında benim demek istediğim en alt modelden en üst modele kadar kullanım rahatlığı ve stabilite konforu bu cihazların verebildiği.Şimdi ise wp 10 fu ll ile birlikte ekstra ozelliklerle üst modeller biraz daha diğer modellerden ayrılacaklar.s3 ile s4 kıyaslamakla 720 ile 925 kıyaslamak farklı
Aslında ben sana şöyle hak veriyorum
Örn 925 veya 1520 fiyat olarak farklı olsana işlemleri yerine rahatlıkla getirebiliyorlar mağaza aynı yazılım aynı kullanım rahat sadece dediğin gibi kamera ve biraz hız buda normal güç farkı var
biri üst sınıf biri orta sınıf İphone 3500 Tl mesela oysa 925 de 1520 de onun yaptığını temel ihtiyaç anlamında yapıyor
ama ben şunu Ms den bekliyorum istiyorum alt sınıf ve orta sınıf cihazlar çıkarttılar seri tamamlandı gibi ,sadece amiral gemi eksik yada orta üst sınıf da deniliyor yada diyenler var sonuçta aynı şey
@bulutsuzgece ( Özgür ) dün hayatımıza soktu yada biz duymadık yeni duyduk ( Ultra amiral gemi ) bence Amiral gemi 2000 TL civarında bir fiyatla satışa sunmalı işte benimde sizlerin gibi beğendiğim 1520 modeli ayarında tabiki biraz daha gelişmiş hali ile satışa sunmalı
Fakat bunun yanında özgürün dediği gibi Ultra amiral gemi de yapmalı en azından kendini farklı hissetmek isteyenlere Samsung ve Apple için alternatif olacak ben buradayım dedirtecek MS yi rakiplerine hatırlatacak bir cihaz Win10 ile müthiş uyumlu uçuk şeyler yapan parmak izi göz taraması olabilir 30/40 piksel kamera 4K ekran vs onlar mühendis daha iyi bilirler gözümüzü fal taşı gibi açacak bir cihaz bir mükemmelik örneği
belki dünyada 100,000 satmasada 50,000 satar ama farklı kılar