Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

ko4fun

ko4fun

Üye
Windows 10 mesajlardaki taslaklar nerede acaba koyulmamış mı

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Dikkat ediyorum da hala daha şu sorun düzelmiş mi, bu sorun düzelmiş mi, düzelmişse ben de yüklerim diyenler var. Yüklemeyin arkadaşlar Yüklemeyin!!!

Bu sürümde hatalar var. Olacak da. Zaten normal kullanımı engelleyen hatalar olmasaydı Windows Insider ile yayınlamazlardı. Hatalar olduğu için bu hatalara rağmen test edip düzeltilmesine yardımcı olacaklar yükleyin diye dağıtılıyor bu sürüm. Ama görüyorum ki hala daha bazı arkadaşlar sanki telefonlarına normal güncelleme gelmiş gibi hata eleştiriyor. Bu eleştiriler sonra burada isyana dönüşüyor. Konu da amacından dışarı çıkıyor.

Siz yine de yüklemeyin. Yüklerseniz de hataları önce Windows Insider ile geri bildirim yapın sonra burada da paylaşın ki yüklemeyi göze alanlar nelerle karşılaşacaklarını bilsinler.

• Beğen
Tepkiler: kaygisiz43, pirenuri, GianniInfantino ve 12 diğerleri
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu güncellemeyle birlikte wp 8.1 e dönmeyi düşünmüyorum bol bol geri bildirim yaparız artık

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Bu güncellemeyle birlikte wp 8.1 e dönmeyi düşünmüyorum bol bol geri bildirim yaparız artık

Artık, bu yeni güncelleme ile WP 8.1 e geri dönmeye gerek yok, hatta geri dönmeyi düşünmeye bile gerek yok..

dakamon

dakamon

Üye
Ufak hatalar ay içerisinde sık sık güncellenerek halledilse buyuk hatalar da ay başlarında çözülse daha verimli olur. Bir şeyler sürekli bozuksa nasıl ilerleme olacak? Tabiki hatalar düzeltilerek ilerlemeli.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Yeni livetile boyutlarıda gelmedi değil mi ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
  • Beğen
Tepkiler: symbianbelle
afwerker

afwerker

Üye
1520 ye yükleyen oldu mu ?

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Arkadaşlar, ben L920 ye ilk yüklediğimde bir çok sorun çıktı(kendi kendini resetlemesi, kapanıp açıldıktan sonra bunu tekrar etmesi vs.), sonradan bir iki gün geçtikten sonra fazla dayanamadım ve HAKKINDA menüsü içinden TELEFONU RESETLE yi çalıştırdım, ardından da Win 8.1 yüklü bilgisayardan NSU ile yükledim..
ın Mesajı Düzenleniyor...

Ancak önemli sorunlar çıktı, buna rağmen ufak tefek çözümlerle bugüne kadar getirdim. Bugün kü yükleme ile bu sorunların çoğu giderildi. Elbette ki sorunlar kişiye göre değişir. Örneğin,kısa bir süreliğine de olsa ofis uygulamalarının açılmaması benim için önemli bir sorun teşkil etmiyordu.

Ama VERİ BAĞLANTISI nın kapatılamaması, UÇAK MODU na alınamaması da benim için önemli sorun idi..

Bu durumlara göre WP sistemini iyi tanımayan, problem çıktığında bunlara çözüm üretemeyen arkadaşlara bu WP 10 TP yi şu anki haliyel yüklemelerini tavsiye etmiyorum. Bir iki güncelleme daha beklesinler, sonra da o güncellemeyi yükleyen arkadaşların buradaki paylaşımlarına göre düşünsünler ve bu sonuca göre de yüklesinler....

Çünkü, sistemin neler yaptığı, neler yapamadığı, hangi sorunlara neden olduğu tam aydınlanmadı.

Ya da elinde yedek telefonu bulunanlar varsa ve illa ki yükleyeyim diye ısrarcılarsa yüklesinler : ) ) )

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece

zbahadir

Üye
Hala kullanıcılar bu test sürümlerini yükleyip eksikleri sıraladıkça insanlar kızıyor. Zaten geliştirme sürecinde yüklemeyin deniliyor. Yüklemeden insanlar kurcalamadan neyin olmuş neyin olmamış olduğunu nereden bilecekler. Herkes final sürümü beklese nelerin çalışıp nelerin çalışmadığını veya kullanışlı olup olmadığını nereden bileceğiz.

Bende arada kızıyorum ama ufak tefek şeylerin doğru yapılmamasına kızıyorum yoksa elbette bu bir developer sürümüdür. Biz tepkimizi ortaya koymazsak bu sistem ancak üç yılda biter.

Bence kızmak yerine yükleyip deneyenlere teşekkür etmeliler ki, onlar telefonlarını kopay olarak kullanıp sistemin gelişmesine katkı sağlıyorlar.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Kararlı sürüm için tahmini kaç ay kaldı

kartal-78

Üye
Ben bu guncellemede dahaçok sorunun giderilmesini beklerdim ama açıklamada bundansonra sıksık güncelleme yapacakların belirtmişler izlicez ve gorecez

csH

csH

Üye
Ben bu güncellemede daha çok sorunun giderilmesini beklerdim ama açıklamada bundansonra sıksık güncelleme yapacakların belirtmişler izlicez ve gorecez
eskiye göre daha iyi zaten yavaş yavaş hallolur benim kullanımıma engel değil bundan sonra 8.1e geri dönüş yapmam

OnurYurdakul

OnurYurdakul

Üye
Sistem açığı vardı kapattılar mı acaba ?

zbahadir

Üye
Arada oyunlarda veya bazı uygulamalarda ses kesilmesi sorunu düzelmiş midir bu sorunu yaşayanlar oldu mu?

kartal-78

Üye
L920 kullanıyorum wp10 1gb ram lı oyunları yukliyemiyorum neden acaba daha önce oynadım oyunları mağzada bulamıyorum bulsam da bu oyun 1 gb ramlar için diyor ne yapmam lazım acaba oyun birisi ( brother arms 3 ) oyunu bu konu da Bilgi olancarsa yardımcı olabilirmi

byibo

byibo

Üye
L920 kullanıyorum wp10 1gb ram lı oyunları yukliyemiyorum neden acaba daha önce oynadım oyunları mağzada bulamıyorum bulsam da bu oyun 1 gb ramlar için diyor ne yapmam lazım acaba oyun birisi ( brother arms 3 ) oyunu bu konu da Bilgi olancarsa yardımcı olabilirmi
telefon ayarlarından telefonumu bul açık - wi-fi açık yapıp sonra bilgisayarından internete girip yüklemek istediğin oyunu bulup yeniden yükle seçeneği tıkla eğer bu yolla olmaz ise emin olmamakla beraber kendi başıma geldiğinden dolayı telefon ayarlarından resetleyin seçeneği yapmalısın ben böyle yapmıştım düzelmişti yinede seçim sizin :tebessüm:

kartal-78

Üye
telefon ayarlarından telefonumu bul açık - wi-fi açık yapıp sonra bilgisayarından internete girip yüklemek istediğin oyunu bulup yeniden yükle seçeneği tıkla eğer bu yolla olmaz ise emin olmamakla beraber kendi başıma geldiğinden dolayı telefon ayarlarından resetleyin seçeneği yapmalısın ben böyle yapmıştım düzelmişti yinede seçim sizin :tebessüm:

Tel reset attım olmadı bide bilgssyardan deniyelim teşekırler

• Beğen
Tepkiler: byibo
orian

orian

Üye
:hmmmBenim anlamdığım, ilk 630 ve 830'a verildiğinde kaçak yoldan yüklemiştim ve örneğin kişiler bölümü 4x4 oluyordu. 8.1'e dönüp normal yollardan w10 tp'yi yüklediğimde bu yok..

Üst Alt