Arkadaşlar, ben L920 ye ilk yüklediğimde bir çok sorun çıktı(kendi kendini resetlemesi, kapanıp açıldıktan sonra bunu tekrar etmesi vs.), sonradan bir iki gün geçtikten sonra fazla dayanamadım ve HAKKINDA menüsü içinden TELEFONU RESETLE yi çalıştırdım, ardından da Win 8.1 yüklü bilgisayardan NSU ile yükledim..
ın Mesajı Düzenleniyor...
Ancak önemli sorunlar çıktı, buna rağmen ufak tefek çözümlerle bugüne kadar getirdim. Bugün kü yükleme ile bu sorunların çoğu giderildi. Elbette ki sorunlar kişiye göre değişir. Örneğin,kısa bir süreliğine de olsa ofis uygulamalarının açılmaması benim için önemli bir sorun teşkil etmiyordu.
Ama VERİ BAĞLANTISI nın kapatılamaması, UÇAK MODU na alınamaması da benim için önemli sorun idi..
Bu durumlara göre WP sistemini iyi tanımayan, problem çıktığında bunlara çözüm üretemeyen arkadaşlara bu WP 10 TP yi şu anki haliyel yüklemelerini tavsiye etmiyorum. Bir iki güncelleme daha beklesinler, sonra da o güncellemeyi yükleyen arkadaşların buradaki paylaşımlarına göre düşünsünler ve bu sonuca göre de yüklesinler....
Çünkü, sistemin neler yaptığı, neler yapamadığı, hangi sorunlara neden olduğu tam aydınlanmadı.
Ya da elinde yedek telefonu bulunanlar varsa ve illa ki yükleyeyim diye ısrarcılarsa yüklesinler : ) ) )