Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

alaca61

Üye
baktım insidere gunçelleme yok

BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
@bulutsuzgece abi TP 10 eksikleri ve hataları konusu açacağım demiştin.hata değil ama bana göre bi eksik daha var.ben evde devamlı wireles kullanıyorum.evden çıkınca bazen unutuyorum kapatmayı.eve geliyorum tekrar açayım diye bi bakıyorum hala açık.tabi o arada benim şarj yerlerde.belirli bi süre wirelesse bağlanamayınca(bağlantı kesildikten sonra) otomatik olarak kapanması daha mantıklı olurdu diye düşünüyorum.mesela 5 yada 10 dakika sonra.seççenekli de olabilir.bu arada herkese günaydın :) 06.18
akıllı wifi var tabi ama bu seferde konum bilgileri şarjı bitiriyor.aynnı şeyin yeşili yani :)

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Bu arada numaralarımı outlook hesabından g3 e kopyalamanın bir yolu var mı

Evde pc varsa Live.com adresinden microsoft hesabıyla oturun açın. Kişiler hubuna girip kişileri dışarı aktar seçeneğinden .cvs uzantılı olarak pc ye indirin. (Metin editörü ile bu dosyayı açıp numaralar da ve isimler de oynama yapabilisin)
Daha sonra gmail.com adresinden telefonda kullanmak istediğin hesabı açın. Kişilere girin içeri aktar seçeneği ile cvs dosyasını yükleyin. Telefonda varsayılan hesabın ile giriş açınca kişiler rehbere ekleniyor.

oysu

oysu

Üye
arkadaşlar denizli de lumia 1520 bulamıyorum deli olacam en az yüz yere sordum parayı biriktirdim kursağımda kaldı internetten sıfır 1400 civarında bildiğiniz güvenilir bir yer var mı bir de ziraatın kırmızı banka kartı netten alışverişte kullanılabiliyor mu? Yardım ederseniz çok iyi olur
Kartı internette kullanabilirsin ben hem kullanıyorum. Alışveriş yapacağım zaman para yatırıp ondan alıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mp2934
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Yok sordum hatta getirtebilir misiniz dedim bilgisayara baktı sonra kalanlar ya teşhir yada bozuk dedi ben de g3 aldım bakalım idare edebilecek miyim bu da kenarda kalsın w10 iyi olursa takas falan yapabilirim
nette görünüyordu dün baktım neyse

Rainesto

Rainesto

Üye
Bilgisayar için temmuz ayının sonunda çıkacağı söyleniliyor

Rainesto

Rainesto

Üye
Bilgisayar için temmuz ayının sonunda çıkacağı söyleniliyor

dücane

dücane

Üye

Italya da OrangeSec adinda ki bir Android Fanboy Hacker Grubu, Cortana´yi portlamis. Adini da "Portaña" koymuslar. Ama su kesin ki, sisteme WP de ki gibi entegre edilemez, zaten de mümkün degil @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

Asagida ki video´dan izleyebilirsiniz. Önemli kisim 6:30 dakikasindan sonra basliyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

shifty

Üye
Arkadaşlar merhaba telefonum l625. İnsider fast la gdr2 yükledim ama w10 yüklemek istemiyorum. Şimdi sürekli güncelleme var indir diyor. 5000 den fazla mesaj okudum bir tek bu konunun çözümü olacak şeyin insider i silmek olduğunu gördüm. Yaptım ama hala güncelleme var diyor. Daha önce çözümü yazıldıysa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Arkadaşlar merhaba telefonum l625. İnsider fast la gdr2 yükledim ama w10 yüklemek istemiyorum. Şimdi sürekli güncelleme var indir diyor. 5000 den fazla mesaj okudum bir tek bu konunun çözümü olacak şeyin insider i silmek olduğunu gördüm. Yaptım ama hala güncelleme var diyor. Daha önce çözümü yazıldıysa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...

Telefonu sıfırlayınca düzeliyordu galiba deneyen arkadaşlar yazar birazdan

• Beğen
Tepkiler: shifty
...decode...

...decode...

Üye
Insider'ı silmeden önce telefon kendi kendine reboot yapmışsa Insider'ı silseniz bile W10'u yükleyip yüklememenizi ister, aynısı bende de olmuştu. Çözüm ise telefonu hakkında kısmından sıfırlamak. Yedekleme kısmından telefonunuzu yedekleyin ve sıfırlayın. Yedekleme sonrasında da Windows Insider'ı yüklemeyin. O zaman güncelleme bulmuyor W10 için.

• Beğen

shifty

Üye
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Bir sorum daha var. Telefonu dediğiniz yerden sıfırladığımda 8.1 mi olacak yoksa gdr2 olarak mı kalacak?

kamil5028347

kamil5028347

Üye
  • Beğen
bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
ÖnceleriAyarlardaki HAKKINDA ve ordaki TELEFONU SIFIRLAMA menüsünü Bilgisayarlardaki GÜÇ tuşuna uzunca basma ve ardından da düzelerek açılma olarak sanıyordum.

Neyse, Fakat bu telefon sıfırlama ve ardından da yükleme işlemlerinde keşke cyan ya da denim'e dönme durumu da seçenekli olsa...

Örneğin, cyan var iken 3 gün giden(lumia 920) telefonum şimdi 1,5 gün ancak gidiyor..(O zamanki kullanım alışkanlığıma göre)

zbahadir

Üye
Arada bir güncelleme var demesinin bir zararı yok. Güncelleme sürüm numarasına bakarak yeni sürüm gelmişse yüklersiniz değilse bırakın dursun ne zararı var :)

bozkirdangelen

bozkirdangelen

Üye
Güncelleme var demesinin elbette zararı yok.
Ancak takıntısı olanlar için kötü bir durum
bir de yanlışlıkla veya ihtiyaçtan dolayı wifi bağlantısı kurduğu anda güncellemeyi yüklemeye başlar...

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: zaakaan
Bay H

Bay H

Üye
Ay sonunda yeni yapı için hazırlıkları yapalım :eller:

Üst Alt