06.18
Bu arada numaralarımı outlook hesabından g3 e kopyalamanın bir yolu var mı
Kartı internette kullanabilirsin ben hem kullanıyorum. Alışveriş yapacağım zaman para yatırıp ondan alıyorum.arkadaşlar denizli de lumia 1520 bulamıyorum deli olacam en az yüz yere sordum parayı biriktirdim kursağımda kaldı internetten sıfır 1400 civarında bildiğiniz güvenilir bir yer var mı bir de ziraatın kırmızı banka kartı netten alışverişte kullanılabiliyor mu? Yardım ederseniz çok iyi olur
nette görünüyordu dün baktım neyseYok sordum hatta getirtebilir misiniz dedim bilgisayara baktı sonra kalanlar ya teşhir yada bozuk dedi ben de g3 aldım bakalım idare edebilecek miyim bu da kenarda kalsın w10 iyi olursa takas falan yapabilirim
Italya da OrangeSec adinda ki bir Android Fanboy Hacker Grubu, Cortana´yi portlamis. Adini da "Portaña" koymuslar. Ama su kesin ki, sisteme WP de ki gibi entegre edilemez, zaten de mümkün degil @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation
Asagida ki video´dan izleyebilirsiniz. Önemli kisim 6:30 dakikasindan sonra basliyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşlar merhaba telefonum l625. İnsider fast la gdr2 yükledim ama w10 yüklemek istemiyorum. Şimdi sürekli güncelleme var indir diyor. 5000 den fazla mesaj okudum bir tek bu konunun çözümü olacak şeyin insider i silmek olduğunu gördüm. Yaptım ama hala güncelleme var diyor. Daha önce çözümü yazıldıysa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...
Insider'ı silmeden önce telefon kendi kendine reboot yapmışsa Insider'ı silseniz bile W10'u yükleyip yüklememenizi ister, aynısı bende de olmuştu. Çözüm ise telefonu hakkında kısmından sıfırlamak. Yedekleme kısmından telefonunuzu yedekleyin ve sıfırlayın. Yedekleme sonrasında da Windows Insider'ı yüklemeyin. O zaman güncelleme bulmuyor W10 için.Arkadaşlar merhaba telefonum l625. İnsider fast la gdr2 yükledim ama w10 yüklemek istemiyorum. Şimdi sürekli güncelleme var indir diyor. 5000 den fazla mesaj okudum bir tek bu konunun çözümü olacak şeyin insider i silmek olduğunu gördüm. Yaptım ama hala güncelleme var diyor. Daha önce çözümü yazıldıysa kusura bakmayın. Şimdiden teşekkürler...
Verdiğiniz cevaplar için teşekkürler. Bir sorum daha var. Telefonu dediğiniz yerden sıfırladığımda 8.1 mi olacak yoksa gdr2 olarak mı kalacak?
Gdr2 olarak kalır