Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

BaySerkan

BaySerkan

Üye
arkadaşlar ben 8.1 dönüş yapacam telefon bağlıyorum lumıa sofware çalıştırıyorum ama w10 görüyor sadece neden acaba eski sürümleri nerden bulacam nasıl yapacam bilmiyorum açıklayıcı bir eski sisteme nasıl bönülecegi ile ilgili bir konu varmı sizce
Nokia Care Suite ile dönebilirsiniz ama önce Navifirm'den 8.1 Türkiye rom'unu bilgisayara indirmelisiniz,arayın nasıl yapılacağını anlatan konular var..

hasansen_83

hasansen_83

Üye
8.1 sanırım yine emin değilim .pc de sıkıntı yok kabloyu çıkarınca duzelyor

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
arkadaşlar denizli de lumia 1520 bulamıyorum deli olacam en az yüz yere sordum parayı biriktirdim kursağımda kaldı internetten sıfır 1400 civarında bildiğiniz güvenilir bir yer var mı bir de ziraatın kırmızı banka kartı netten alışverişte kullanılabiliyor mu? Yardım ederseniz çok iyi olur

Teknosa da var siyah 1400 TL

kartal-78

Üye
Arkadaşlar yardım ederseniz bir sorunum var wp 10 yükledim güzel herşeyiyle ama numaram diğer chazları aradımda bilinmeyen numara olarak gözüküyor bu yüzden kimseye ulaşamıyorum bunu nasıl duzelte bilirim bilgisi olan varsa yardım etsin lutfen

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

mp2934

mp2934

Üye
Teknosa da var siyah 1400 TL

Yok sordum hatta getirtebilir misiniz dedim bilgisayara baktı sonra kalanlar ya teşhir yada bozuk dedi ben de g3 aldım bakalım idare edebilecek miyim bu da kenarda kalsın w10 iyi olursa takas falan yapabilirim

mp2934

mp2934

Üye
Bu arada numaralarımı outlook hesabından g3 e kopyalamanın bir yolu var mı

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Arkadaşım burada ne demek istediğini de TÜRKÇE olarak yazarsanız bizlerde paylaşım için teşekkür ederiz.

Bay H

Bay H

Üye
Arkadaşım burada ne demek istediğini de TÜRKÇE olarak yazarsanız bizlerde paylaşım için teşekkür ederiz.
Lumia 520 için yarın güncellemenin tekrar aktif olabileceğinden bahsediliyor.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bu arada numaralarımı outlook hesabından g3 e kopyalamanın bir yolu var mı

Var tabiki outlookdaki rehberi dışarı aktarıp ordanda gmail hesabına aktarabilirsiniz kolaylıkla

• Beğen
Tepkiler: mp2934
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu arada windows 10 preview yükleyenler güncelleme kontrolü yapabilir

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Bazı cihazlar için güncellemeyi çekmişlerdi belki onlar içindir
Ay sonu sağlam bir yapı yayınlansada hiç kaldırmadan finale kadar kullansak çok iyi olur

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yapılan geri bildirimlerde belşrtilen hataları gideren güncellemeleri kısa sürelerde gideren bazı güncellemeler vereceklermiş.

• Beğen
Tepkiler: BomberMAn_01
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Telefonun şarjı %62ydi sınava girerken kapattım açtım %78 olmuştu ortamın enerjisini emmiş heralde
şarj konusundan ziyade batarya optimizasyonu çok kötü.insider uygulamasını (windows insider değil) kullanıyorum.batarya %'lik kullanım sürelerini ölçüyor.akşam tam doldurup şarjdan çıkarttım.sonraki gün öğlen baktım %30 kalmış.batarya kullanım sürelerine baktığımda ise şu sonuçla karşılaştım.%80'e kadar saatte %3 civarında kullanmış.%80'in altına indikten sonra saatteki kullanım hızı %20'ye kadar çıkmış.yani sıkıntı bataryada değil.optimizasyon yok.toplam süre olarak 8.1'de de aynı gidiyordu..

kamil5028347

kamil5028347

Üye
Çok iyi olur valla hatalarla birlikte uzun süre kullanmak çekilmez bir hal alıyor

dakamon

dakamon

Üye
yapılan geri bildirimlerde belşrtilen hataları gideren güncellemeleri kısa sürelerde gideren bazı güncellemeler vereceklermiş.
OLması gerekende bu. Ufak ama günlük kullanımı etkileyen hatalar çoktu bunların kısa sürelerde düzeltilmesi gerekiyor normalde. aylık döngüyü beklemeye gerek olmamalı.

• Beğen
Tepkiler: erhanercan

Üst Alt