Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

Osman Özer Öz

Osman Özer Öz

Üye
Arkadaşlar merhaba, Windows Phone 8.1'e geri dönmek için Windows Phone Recovery Tool mu kullanmalıyız. Bu tool benim telefonumu görmedi bir türlü.

emz

emz

Üye
Arkadaşlar merhaba, Windows Phone 8.1'e geri dönmek için Windows Phone Recovery Tool mu kullanmalıyız. Bu tool benim telefonumu görmedi bir türlü.

Dil bölge Amerika yapıp tekrar deneyin olur :) Bilgisayarın ama :ehe

Bay H

Bay H

Üye
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: pirenuri, Murat Alper, ceza87 ve 3 diğerleri
flutewoddy

flutewoddy

Üye
W10 da cortanayı kullanamıyor muyuz ?

dücane

dücane

Üye
Italya da OrangeSec adinda ki bir Android Fanboy Hacker Grubu, Cortana´yi portlamis. Adini da "Portaña" koymuslar. Ama su kesin ki, sisteme WP de ki gibi entegre edilemez, zaten de mümkün degil @papakudioflu @bulutsuzgece @Sensation

Asagida ki video´dan izleyebilirsiniz. Önemli kisim 6:30 dakikasindan sonra basliyor

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Samsungun u900 değildir ya farklı modelidir u900 2008 2009 yillarında vardı

Haklısın U600 ayrıca 2007 yılında çıkmış ben 99 dedim zaman ne çabuk geçiyor sonra 6210 Navigator almıştım ve N8 şimdi de 920 var

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye

Microsoft beta testlerinden biri öz Instagram hesabında yeni Windows 10 Store'un şeklini paylaşarak bizi yeni dizaynla karşılıyor. Bizce doğru olça ihtimali 90% olan SS.te dikkat çeken diğer bir nüans ise programların arasında "Clash of Clans"ın da olmasıdır...
Tabii Youtube için de 'Google Inc'i unutmamak gerek. :bleh:

Düzenlemeli alıntı.

• Beğen
Tepkiler: zaakaan, sfgnrl ve ogzhnoTr
narnia16

narnia16

Üye

Microsoft beta testlerinden biri öz Instagram hesabında yeni Windows 10 Store'un şeklini paylaşarak bizi yeni dizaynla karşılıyor. Bizce doğru olça ihtimali 90% olan SS.te dikkat çeken diğer bir nüans ise programların arasında "Clash of Clans"ın da olmasıdır...

Düzenlemeli alıntı.
Bence görselde Clash of Clans ve Youtube tan çok Instagramın betadan çıkmış olması dikkat çekiyor :kop:

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, Aybin.Kilic, pirenuri ve 6 diğerleri
ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Umarım gerçektir

Bay H

Bay H

Üye

Düzenlemeli alıntı.

Görsel büyük olasılık ile sahte.

Sistem simgeleri çok farklı,
Mağaza arayüzü son sızan sürümden çok farklı.

dakamon

dakamon

Üye

Düzenlemeli alıntı.

Çok amatörce hazırlandığı belli. Çok şekilsiz çok basit. Wp7 ye belki uyar :) bende hiç gerçek olacağına inanmadım ilk gördüğümde.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Çok amatörce hazırlandığı belli. Çok şekilsiz çok basit. Wp7 ye belki uyar :) bende hiç gerçek olacağına inanmadım ilk gördüğümde.

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Zaten eski bir sızıntı, geçen aydan.

braayn

braayn

Üye
Build tarihi tam olarak nedir ?

capkino06

Üye
GMD2 mini ile L625 takas ediyim mi arkadaşlar acil?

jepaq

Üye
512 mb'lı telefonlarda internette 2-3 sekme açıldığında sayfaların yeniden yüklenmesi konusunda bir değişiklik var mı?

Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Mağaza symbian gibi duruyor.

flutewoddy

flutewoddy

Üye
Telefonun şarjı %62ydi sınava girerken kapattım açtım %78 olmuştu ortamın enerjisini emmiş heralde

• Beğen
Tepkiler: yunusiyunus, Aybin.Kilic, ogzhnoTr ve 3 diğerleri

Üst Alt