Arkadaşlar merhaba, Windows Phone 8.1'e geri dönmek için Windows Phone Recovery Tool mu kullanmalıyız. Bu tool benim telefonumu görmedi bir türlü.
Bilgisayarın ama 
Samsungun u900 değildir ya farklı modelidir u900 2008 2009 yillarında vardı

Bence görselde Clash of Clans ve Youtube tan çok Instagramın betadan çıkmış olması dikkat çekiyor
Microsoft beta testlerinden biri öz Instagram hesabında yeni Windows 10 Store'un şeklini paylaşarak bizi yeni dizaynla karşılıyor. Bizce doğru olça ihtimali 90% olan SS.te dikkat çeken diğer bir nüans ise programların arasında "Clash of Clans"ın da olmasıdır...
Tabii Youtube için de 'Google Inc'i unutmamak gerek.
Düzenlemeli alıntı.

Microsoft beta testlerinden biri öz Instagram hesabında yeni Windows 10 Store'un şeklini paylaşarak bizi yeni dizaynla karşılıyor. Bizce doğru olça ihtimali 90% olan SS.te dikkat çeken diğer bir nüans ise programların arasında "Clash of Clans"ın da olmasıdır...
Düzenlemeli alıntı.
Düzenlemeli alıntı.
bende hiç gerçek olacağına inanmadım ilk gördüğümde.Zaten eski bir sızıntı, geçen aydan.Çok amatörce hazırlandığı belli. Çok şekilsiz çok basit. Wp7 ye belki uyarbende hiç gerçek olacağına inanmadım ilk gördüğümde.
MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Zaten eski bir sızıntı, geçen aydan.

Build tarihi tam olarak nedir ?
GMD2 mini ile L625 takas ediyim mi arkadaşlar acil?