Neyle flaşlamam gerek flaşlarsam hangi sürüme dönerim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Burdan lumia software recovery tool programı ile Windows Phone 8.1 denim sürümüne geçersiniz yedek almayı unutmayın[/QUOTE
ben onu kurdum ama telefonumu görmedi o program
Sorun yok 1320'deMağazaya bağlanamıyorum güncelleme yapamıyorum bu sorun genelmi yoksa bendemi. Hata kodu 80072ee7 veriyor yardımçı olursanız sevinirim lumis620
setuplarda sıkıntı vardır sanırım. ben evdekine yükledim aynı setupdan okuldakine olmadı ne yapsam daBen bilgisayara bu programı yuklimiyırum başarısız diyor bilgisayayer 8.1 ile çalışıyor ne yapmam gerek

bi kaç defa soft reset at geçmezse sıkıntı geçmiş dosyalarını temizle internetin aklıma daha da bir şey gelmiyor.Yardımçı olaçak kimse yok sanırsam
Kimden yardım alabilirim bu konuda
İnternete bağlanamıyorum mağazaya bağlanamıyorum anlamadım iki gungur uğraşıyorum
Olacak inşallah ama şöyle birkaç yıl daha lazım, ha bu arada öteki sistemler uzayamı çıkar bilemeyiz tabii ama olsun,nasıl olsa bize otg ve usb desteği ve hatta wi-fi direct bile gelebilir,işte o zaman en büyük biz olacağız,dediğim gibi sadece birkaç yıl daha sabredinŞu final gelse de artık telefonda her girdiğimiz menüde "vay arkadaş bu da varmış" desek![]()

Wifi direct yerine wifi file share programını yükleyip internet paylaşımını açtıktan sonra hücresel veriyi kapatıp istediğiniz dosyayı paylaşabilirsiniz. Bu programla bugün deneme yaptım 1.07 gb dosya 12 dakika da diğer telefona yolladı.Olacak inşallah ama şöyle birkaç yıl daha lazım, ha bu arada öteki sistemler uzayamı çıkar bilemeyiz tabii ama olsun,nasıl olsa bize otg ve usb desteği ve hatta wi-fi direct bile gelebilir,işte o zaman en büyük biz olacağız,dediğim gibi sadece birkaç yıl daha sabredin![]()
şu liste menüye alternetif bide karo şeklinde menü de getirse microsoft, wp ye karşı soğuk olan çoğu kişinin en sevmediği hatta wp almaktan uzaklaştıran bir neden şu liste menü. ne kadar tanıdığım kişi varsa sırf şu liste menüden dolayı 'ıyy bu ne' , 'çok karışık' , 'güzel değil' , 'ben bunu kullanamam' gibi tepkiler gördüm, sadece karo menü sayesinde bile kullanıcı sayısını ciddi şekilde arttırabileceğini düşünüyorum.
Yeni ekran görüntüleri:
- Mouse ayarları
- Yenilenmiş Arama+SMS filtresi
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınızEkli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız