hem gdr2 hem wp10 öncesi telefonu sıfırlayarak temiz şekilde başlattım, güncellemeleri yaptım en son tekrar sıfırladım, şahsen çok beğendim wp10 u geri dönmeyi de düşünmüyorum, tek başına yukarıdan çekip mesaj cevaplama bile çok güzel bişey, beni engelleyecek herhangi bir uygulama da bir sorun da yok, fotoğraflar da başta yoktu ama onlar da geldi sonra, sonradan yüklediğim fotoğraflar ve kameradan çektiğim fotolar görünüyor ve arka planı da sorunsuz bi şekilde atayabiliyorum, biraz da alışmak kendi çözümlerinizi keşfetmeniz lazım, menü ve uygulamalar arası geçişte sürdürülüyor yazısı yada uygulamadan atma açılmama sorunları vardı onları da arka planda önceden açık olan uygulamayı yada uygulamaları kapatarak büyük oranda halledebilirsiniz ayrıca telefona hız da kazandırıyor, arka planda gerekmedikce uygulamaları kapatın, hemen hemen sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum ve 8.1 e dönmeyi de düşünmüyorum, büyük ihtimal yakında microsoft yeni bir güncellemeyle de görünürdeki sorunları da halleder o zaman tadından yenmez zaten. 2 gün oldu o kadar kurcalamama rağmen beni 8.1 e döndürecek kadar can sıkıcı bişey yaşamadım.