Windows 10 Mobile Insider Preview Yayınlandı

Sponsorlu Bağlantılar

dakamon

dakamon

Üye
windows phone recovery tool cihazı görmüyor,çözümü bilen var mı ?
bunları denedim yinede cihazı görmüyor
bekleniyor ....... da kaldı şu anda
O zaman tek çözüm başka bir PC

Rainesto

Rainesto

Üye

Lsrt ile sıfırlayabilirsiniz

ArMaGeDdOn_87

Üye
@dakamon pc ile ilgisi olduğunu sanmıyorum şimdi Lumia Software Recovery Tool ile denicem

siyahsancak

siyahsancak

Üye
arkadaşar outlook mail sildim yanlışlıkla nasıl geri getrimmm

kamil5028347

kamil5028347

Üye
windows phone recovery tool bilgisayarın dili ingilizce olunca görüyor bu şekilde deneyin

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
BomberMAn TR01

BomberMAn TR01

Üye
Özgür abi goş goş.Traslator sorununu çözdüm.Türkçe İngilizce dil paketini indir.sonra wirelessi kapat.sonrada uygulamaya gir hızlıca dil değiştir :)

@bulutsuzgece

• Beğen
Tepkiler: dakamon ve bulutsuzgece

Sosyete16

Üye
Sırf mesaj geldiğinde bildirim ekranından cvp yazma olayı yüzünden şu wp10u çok sevdim baya sorunları olsada yinede kullanılır durumda yüklemeyen arkadaşlara tavsiyem yükleyin sorunluda olsa bence wp10 çok keyifli ve güzel bir sistem olmuş

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Daha önce ki sayfalarda bi arkadaş şunu dedi, ama %1000 hak verdim ve mantıklıydı dediği.
Bu windows 10 güncellemesini bize veriyorlar, içinde hata olup ta bakmamız için ama adamlar niye böyle bir şey yapıyor? Zaten adamlar kendi telefonlarına yükleseler ve kullansalar, en az 100 tane hata bulacaklar. Bu durumda bize gerek yok ki, saçma değil mi bizden yardım beklemeleri? Sen ilkten gözle görünür hataları düzelt, sonrasında gözle görünmeyen hatalar var mı diye güncellemeyi bize ver, bizde bakıp sana geri bildirim atalım :D ya hani ben olsam böyle yaparım ki en mantıklısı bu. Ama kos koca microsoft niye böyle yapıyor, adamların zekası benden yüksektir yani kos koca microsoft. Ne demek istediğimi anladınız mı :D

• Beğen
Tepkiler: nofear3458 ve yunusiyunus
Murat Alper

Murat Alper

Üye
meraba arkadaşlar telefonu insider fast güncellemesi yapıyorum error hatası veriyor nasıl güncelleyecem bu yüzden telefonu sıfırladım sıfırlanan verileri nasıl geri yüklerim telefona bir yardım telefonu sıfırladım şimdi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Özgür abi goş goş.Traslator sorununu çözdüm.Türkçe İngilizce dil paketini indir.sonra wirelessi kapat.sonrada uygulamaya gir hızlıca dil değiştir :)

@bulutsuzgece

Türkçe dil paketini zaten indirmiştim.
Wireless'ı kapatıp deniyorum ama değişen bir şey yok.
Hala seçim yapamadan atıyor uygulamadan :hmmm
Bu arada W10 TP'de SMS gönderdikten sonra iletim raporlarında -mesaj iletilmiş olmasına rağmen- hep "Teslim edilemedi, tekrar deneyin" mesajı geliyor.

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
wp 10 tp pişmanlıktır :) Doğru yol DENİM buyrun beklerim...
Şaka bi yana ama ilk sürüm ile ikinci sürümde pek bir fark yok Finalde ne olacak merak ediyorum .
beklemek en iyisi bence de

• Beğen
Tepkiler: braayn
saynesim

saynesim

Üye
Lumia 1020 de kamera çalışmıyor sizde o sıkıntı varmı 1020 kullanan arkadaşlar

oysu

oysu

Üye
Lumia 1020 de kamera çalışmıyor sizde o sıkıntı varmı 1020 kullanan arkadaşlar
Lumia camera yükle o çalışıyor.Bende uğraştım biraz ama oldu. Microsoftun kendi kamerası çalışmıyor.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
OneDrive'da öğe seçerken "tümünü seç" özelliği yok. (Tek tek seçmek zorunda kalıyoruz)
WP8.1'de de böyle miydi bu?

dgnert

Üye
Daha önce ki sayfalarda bi arkadaş şunu dedi, ama %1000 hak verdim ve mantıklıydı dediği.
Bu windows 10 güncellemesini bize veriyorlar, içinde hata olup ta bakmamız için ama adamlar niye böyle bir şey yapıyor? Zaten adamlar kendi telefonlarına yükleseler ve kullansalar, en az 100 tane hata bulacaklar. Bu durumda bize gerek yok ki, saçma değil mi bizden yardım beklemeleri? Sen ilkten gözle görünür hataları düzelt, sonrasında gözle görünmeyen hatalar var mı diye güncellemeyi bize ver, bizde bakıp sana geri bildirim atalım :D ya hani ben olsam böyle yaparım ki en mantıklısı bu. Ama kos koca microsoft niye böyle yapıyor, adamların zekası benden yüksektir yani kos koca microsoft. Ne demek istediğimi anladınız mı :D

Adamlar aylardır direniyor yayınlamamak için. Defalarca söylediler daha kullanıma hazır değil diye. Özelliklede belirtiler çok fazla hata olduğunu ve sorun yaşamamak isteyen son kullanıcıların yüklenmesini. Zorla da yükletmiyorlar zaten. Bu Microsoftun hatası değil kullanıcıların acelesi

Murat Alper

Murat Alper

Üye
w10 güncellemesini yükleyen arkadaşlar güncelleme çokmu yavaş yüklendi sizde benimkisi yüzde 4 de kaldı yüklenmiyor şimdi yüzde 4 den sora ilerlemiyor :(

symbianbelle

symbianbelle

Üye
Adamlar aylardır direniyor yayınlamamak için. Defalarca söylediler daha kullanıma hazır değil diye. Özelliklede belirtiler çok fazla hata olduğunu ve sorun yaşamamak isteyen son kullanıcıların yüklenmesini. Zorla da yükletmiyorlar zaten. Bu Microsoftun hatası değil kullanıcıların acelesi
Bu konu da herkes aynı şeyi düşünüyor ama sitem noktası iki ay boyunca hiç mi hatalar üzerine çalışılmadı. Herkes biliyordu sıkıntılı geleceğini ama bu kadar değil. İnsanların sitem ettiği şey bu

• Beğen
Tepkiler: zbahadir
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
w10 güncellemesini yükleyen arkadaşlar güncelleme çokmu yavaş yüklendi sizde benimkisi yüzde 4 de kaldı yüklenmiyor şimdi yüzde 4 den sora ilerlemiyor :(

Evet güncellemelerde yavaşlık olabiliyor.
Sabırla beklemeniz gerekiyor.
Birden ilerleyecektir.

• Beğen
Tepkiler: Murat Alper

Üst Alt